• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

derya yanlış anlamış canım onu demek istedim. ist. buluşması konusunu demek istemiştim ben. germek için değil de yine buluşma ayarlansın diye...

batuşun yaramazlık peşinde gittikce el ayak oluyo sıpa önceleri sesini algılamak için bağırıyodu ama bu olay maksadını aşmaya başladı bebemin ağladığını bazı günler hiç duymuyordum halada öle maşallah ama saolsun kendileri bi yerine bişey kaçmış gibi bağırıyo artık acıkınca bağrıyo uykusu gelince bağırıyo üzeri kalınsa bunalınca bağırıyo
i:

ahh cnm aynisi bendede var o ne ses ve nerdn cikiyo o kadar ses sasiriyorm bi bagriyo varya anlatamm hele aglarken resmen ciglik atiyo büyüdükce cok fena oluyo yaa

merhaba arkadaşlar gece aniden çıkmak zorunda kaldım.bugünde baya yoğun geçi.yor anlaşılan geçmişi okudum şimdide...ben her zaman giremiyorum net e bilmiyorum sizde benim gibimisiniz bir çocuk ve evin işiyle başedemiyorum ya ben çok tembelim yada beceriksiz hele birde misafir gelecekse işler dahada artıyor eskiden kadınlar nasıl başedermiş hiç anlamıyorum üstelik 2-3 çocukla.

hosgeldin eet zormus eskidn bebk bakmak camasirlari bulasiklari elde yikiyolardi yazik valla

İyiyim Şehnazım sen nasılsın? Senin için foto koydum geçmiş sayfalarda ;)

cnm gercekdnmi ben görmedim yine bakyim gecmise bari oyy cnm bide benim iicn koymus foto füsunum cok mersi cnm

Geçmişi anca bitirebildim. Herkesin kandili mübarek olsun

burcucum hosgeldin aa bende unuttum kandil oldugunu senin ve tüm mart annesi dostlarimin kandilleri mübarek olsun opuyorumnanaktan

he valla yanlış anlamışımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ben bugün ne giydik yazısının altında senin adını okumuşum gözlerim çok keskindirde

sen nerelerdesin asıl doğurdunmu kız bebek nasıl benimki iyi 2650 doğdu tüm hamilelik boyunca ne güzel bi arkadaşlık kurmuştuk şimdi bebeklerimizi büyütcez hayırlısıyla

sen nerelerdesin asıl doğurdunmu kız bebek nasıl benimki iyi 2650 doğdu tüm hamilelik boyunca ne güzel bi arkadaşlık kurmuştuk şimdi bebeklerimizi büyütcez hayırlısıyla

canım mesaj bölümün kapalı sana mesaj atamdım bi türlü benim kızımda 2600 doğdu
arada uğra yada mesaj bölümün açki mesaj atayım

geçmişi eve gidince okucam kızlarım babamdayım şu an..
sıcaktan bayılmak üzereyim bu ne biçim havadır böyle.yarın yağmur yağsada toptan rahatlasak..

Back
X