2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benımde yarın dıyetısyenle randevum var ama bu hafta hıÇ kılo gıtmedı aksıne aldım adam benı Öldurcek yedıklerımı ona soylemedım
ılk hafta 1.700
geÇen hafta 1000
bu hafta muheteml 0 kılo gıttı

slm yazici arda kaan da 1 ay erken dogdu sizinki ne kadar erken dogdu dogdugundaki kilosu ve boyu kacdi[/QUOTE]

SLM
BIZDE 1AY NERDEYSE ERKEN DOGDUK DOGUM KILOSU FARUGUN 2:800GR 48CM DOGUMDAN SONRA 300GR VERDIK

slm arkadaşlar bende aranıza katılıyorum şu saatten itibaren buyrunnnnnnnnn
Hosgeldinnn

yazici bizimki 5620 ama normal dogum iki hafta önce öyleydi !! Sen ginede bi doktora götür istersen micmasina birsey demiyorum ama dedigim gibi rüya cok aciktiginda ve emzirme imkanim yoksa yolun ortasinda ozaman biberon verince susuyor...
gidecek şehnazım inşallah..
kimseler yok bu gece nerdesiniz yav?diloşdanda sesyok..
meltem yok..süheyla yok..
Bende buydayim amma sen yoksun??

slm yazici arda kaan da 1 ay erken dogdu sizinki ne kadar erken dogdu dogdugundaki kilosu ve boyu kacdi

SLM
BIZDE 1AY NERDEYSE ERKEN DOGDUK DOGUM KILOSU FARUGUN 2:800GR 48CM DOGUMDAN SONRA 300GR VERDIK[/QUOTE]

himm dogdugundada zayifmis ama dr un eger gelisimi iyi diyosa takma yazici kafana cünki benimki de diger beblere göre zayif biz 3 hafta önce 6200 ve 66.5 cm dik biz boya gidiyorz baya ama zayifiz dr a sorduk gayet saglikli dedi ..cok kilolu olmasida cok saglikli anlamina gelmiyo eger dr un saglikli dediyse bence takma kafana

emelim hosgeldin cnm

yazici bizimki 5620 ama normal dogum iki hafta önce öyleydi !! Sen ginede bi doktora götür istersen micmasina birsey demiyorum ama dedigim gibi rüya cok aciktiginda ve emzirme imkanim yoksa yolun ortasinda ozaman biberon verince susuyor

BIZIMDE 2 HAFTA ONCEKI KILOMUZ 7TEMMUZDA U5 VAR OZAMAN SORACAM AMA ONCE SORDUKLARIMDA NORMAL BEBEYINIZ GAYET SAGLIKLI DENIYOR
ORTANIN BIR USTUNDEYMISIZ SARI BEBEK DEFTERLERI VARYA ONUN ARKASINDA KII CIZELGEDE GOREmafoldumben

sibelcim canımın içi bende burdayım ama kaçak olarak yazıyorum:)
şimdide çıkıyorum hepinize birer öpücük.yarın sabah erkenden babamlara geçcem ordan ayzarım.
öpüldünüz.

himm dogdugundada zayifmis ama dr un eger gelisimi iyi diyosa takma yazici kafana cünki benimki de diger beblere göre zayif biz 3 hafta önce 6200 ve 66.5 cm dik biz boya gidiyorz baya ama zayifiz dr a sorduk gayet saglikli dedi ..cok kilolu olmasida cok saglikli anlamina gelmiyo eger dr un saglikli dediyse bence takma kaf

bizede saglikli dedi ama ne bilim iste takiyorum sizde marttami dogdunuz eyer oyleyse mmasallah gayet iyi
dk konusunca tamam ok diyorum ama sonra yine basliyorum pimpiriklige-tatlicadiarzu-

sibelcim canımın içi bende burdayım ama kaçak olarak yazıyorum:)
şimdide çıkıyorum hepinize birer öpücük.yarın sabah erkenden babamlara geçcem ordan ayzarım.
öpüldünüz.
Bende onu yazivercektim simcinnn gördümki burdasin amma kacak: Zamanin olursa emesene gel haha...

Hosbulduk sehnazım ne tatlısı yedın kız sıbel:icecream::icecream:

Sütlac yaptim gene hem kocis seviyo hemde abur cubur yemekten iyidir:)

Kizlar hani esime cep telefonu almistim ya dogum günü hediyesi hahahaha gülmeyin simdi: ONu ben aldim - o kullanamadi .... her actiginda beni hatirla diyor - acma mesaji dogum günün kutlu olsun askim yazmistim hahaha..
Ben ne alcam simdiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…