• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcigim saclarini cok begendim iiyiki kesdirmisin güle gle kulln cnm..
füsüncüm sen kesdirdinmi bak kesdir sende bence cok ýakisiyo sanada kisa sac

sizce ben bencil miyim?

sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr
ben beni görmesi gerektigini degilde ben rüya cok uyudugunda onu cok özlüyorum - bana gülmesini - bagirmasini özlüyorum o yüzden ara sira uyuyunca kucagima alip oksuyorum uyurken:)
herkese gunaydin bugun yogunum pc acik arada girerim oglusum oyun istiyor onunla ilgilenip geliyorum ya benim oglusumu nasil koyarsan oyle aliyorsun donmuyor normalmi acaba
ben sadece emdiriyorum,sicaklarda terleyince arada veriyorum su gerci kimse ver demedi ama ne bilim cok agladinda su verince sakinlesiyor gibi
belki ac kaliyor olabilir ? cünkü rüya agladiginda eger emzirmek icin uygun bir ortamda degilsem su veriyorum cok az birsy bir yer bulana kadar emzirmek icin susuyor !!

kızlar hatırlayanlar bılır bugun halam amelıyat olçaktı şimdi babamla konuştuk çok aglıyor dualarnıza ihtiyacım var rabbim inş sag saglım cıkar amelıyattan sedye kalma ıhtımalıde çok yuksek çok moralım bozuk çok inşaallah amelıyat ıyı gecerde kurtulur halacım:Saruboceq:

[COLOR="DeepSkyBlue[/COLOR]

oglum 7 mart dogumlu 3.5,,aylik:ecrin_bebek:
cok hareketli heryeri kipir kipir ama donmuyor[/QUOTE]
[COLOR="teal"]Rüya isine gelince dönüyor ve dogum tarihleri ayni :) takma kafana her cocuk ayri sekilde büyüyor :)[/COLOR]
mrb kızlar,
benim kızım haftabir yada sekiz dokuz günde bir kaka yapıyordu neyse doktorlar normal diyodu bende kendimce bir çözüm buldum hergün bir kayısıyı püre yapıp veriyodum kızım hergün bir sefer kaka yapmaya başladı ama iki gündürde günde iki sefer yapıyo normalmi ! acaba kayısıyı artık vermesemmi!
tanidigim bir aile haftada hergün kayisi yiyerek 8 kilo verdiler - ne yerlerse mictiklarindan:)
ben artik verme derim:)

Selam kizlar nabersiniz?
Bugün esim evde beraber araba bakmaya gittik eve geldik ben temizlik yaptim o rüyayla ilgilendi simdide o yemek yapiyor ben rüyayla ilgileniyorum:) Balik kizartiyor - sebze haslama - salata:) Bir ara asciydida ama elli defa beni cagirdi:)
Sonra görüsürz oldumu! sizi cok özledim yawww:)

adaŞIMM ikere bendee kucagımda sallamıs emzırıken uyuyorum nerdeyse cocugun ustune abanacaktım valla kafam gıdınce uyandım analık zorr zanaat

nbr gülenyüz nasilsin cnm nie esin istemiyomus oyun halisini bende aldm deryaninkine benziyo ama benimki hic sevmedi salincagini seviyo hani sallniyo faln diye heralde

ya kusura bakmayın slm vermeyi unuttum nasılsınız arkadaşlar sıcakdan öyle bunaldım ki sormayınakıl bile kalmadı
deryanın ki nasıl ki ben görmedim

belki ac kaliyor olabilir ? cünkü rüya agladiginda eger emzirmek icin uygun bir ortamda degilsem su veriyorum cok az birsy bir yer bulana kadar emzirmek icin susuyor !![
Rüya isine gelince dönüyor ve dogum tarihleri ayni :) takma kafana her cocuk ayri sekilde büyüyor :)[/
Selam kizlar nabersiniz?
Bugün esim evde beraber araba bakmaya gittik eve geldik ben temizlik yaptim o rüyayla ilgilendi simdide o yemek yapiyor ben rüyayla ilgileniyorum:) Balik kizartiyor - sebze haslama - salata:) Bir ara asciydida ama elli defa beni cagirdi:)
[/QUOTE]
mafoldumbenbilmemki acliktan olabilceni dusunmedim hic bizim kilomuz en son 5.300gr di boy 60cm sizinde aynimi?bizim erken dogumdu ama kiloyu cok takiyorum dk gelisimi iyi diyor son zamanlarda daha istahli:nazar:onceden zorla az az emiyordu mamaya hayir dedi dk birde diyorumki gunde 5 6 kere miciyor ondan mii kilo fazla almiyoroofff offf turkbayragiturkbayragi

ya kusura bakmayın slm vermeyi unuttum nasılsınız arkadaşlar sıcakdan öyle bunaldım ki sormayınakıl bile kalmadı
deryanın ki nasıl ki ben görmedim

iyim cnm sen nasilsin deryaninki kraftindi sanirim 3 oyuncakli ve cok ppahalli bisi degil benimkide öyle ben 20 euro ya aldm allhdan pahallilardn almamisim sevmedi benimki salincagndan baska bisi sevmiyo yaramaz ehuehuehu

belki ac kaliyor olabilir ? cünkü rüya agladiginda eger emzirmek icin uygun bir ortamda degilsem su veriyorum cok az birsy bir yer bulana kadar emzirmek icin susuyor !![
Rüya isine gelince dönüyor ve dogum tarihleri ayni :) takma kafana her cocuk ayri sekilde büyüyor :)[/
Selam kizlar nabersiniz?

mafoldumbenbilmemki acliktan olabilceni dusunmedim hic bizim kilomuz en son 5.300gr di boy 60cm sizinde aynimi?bizim erken dogumdu ama kiloyu cok takiyorum dk gelisimi iyi diyor son zamanlarda daha istahli:nazar:onceden zorla az az emiyordu mamaya hayir dedi dk birde diyorumki gunde 5 6 kere miciyor ondan mii kilo fazla almiyoroofff offf turkbayragiturkbayragi
[/QUOTE]

slm yazici arda kaan da 1 ay erken dogdu sizinki ne kadar erken dogdu dogdugundaki kilosu ve boyu kacdi

ben geldim bacılarım..
kimseler yok.nerde bu millet nerde bu devlet!
yürüyüşümüzü yaptık sporumuzu yaptık..kilolarda gidecek inşallah..

Back
X