• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet zemuszemus masalalh misafirde hiç eksik olmuyor :umursamaz:

nabersiniz bakemmm ???? damadımı resımlerını gordum bıttım yaws cok tatlı olmuş bidenem benimmm

yazici bizimki 5620 ama normal dogum iki hafta önce öyleydi !! Sen ginede bi doktora götür istersen micmasina birsey demiyorum ama dedigim gibi rüya cok aciktiginda ve emzirme imkanim yoksa yolun ortasinda ozaman biberon verince susuyor

BIZIMDE 2 HAFTA ONCEKI KILOMUZ 7TEMMUZDA U5 VAR OZAMAN SORACAM AMA ONCE SORDUKLARIMDA NORMAL BEBEYINIZ GAYET SAGLIKLI DENIYOR
ORTANIN BIR USTUNDEYMISIZ SARI BEBEK DEFTERLERI VARYA ONUN ARKASINDA KII CIZELGEDE GOREmafoldumben

aa bende bakim hemn deftere ne yaziyo arka sayfada

himm dogdugundada zayifmis ama dr un eger gelisimi iyi diyosa takma yazici kafana cünki benimki de diger beblere göre zayif biz 3 hafta önce 6200 ve 66.5 cm dik biz boya gidiyorz baya ama zayifiz dr a sorduk gayet saglikli dedi ..cok kilolu olmasida cok saglikli anlamina gelmiyo eger dr un saglikli dediyse bence takma kaf

bizede saglikli dedi ama ne bilim iste takiyorum sizde marttami dogdunuz eyer oyleyse mmasallah gayet iyi
dk konusunca tamam ok diyorum ama sonra yine basliyorum pimpiriklige-tatlicadiarzu-

yok bizimki martda dogmasi gerekiyodu 11 subatta dogdu tam tamina 1 ay erken pimpiriklenme bak eger drun ii dediyse takmana gerek yok bence kendini yipratmios üzmüs oluyosun takma kafana drlar en iyisini bilir u5 icin gittiginde yine sor bakalim ozamn ne dicek kilosuna falan

bu Mirliy ismi karıstırınc izmirli gibi bişey cıkıyor ama yuzde 99 emınım bu bizim eskilerden ama kendini gizleme geregi duymus :umursamaz:

mirliz!!!:1ninca:
kimsin bacım sen,bugün üye olmuşsun??gamyoncuiremsu
e gel buyr sohbete istersenşakkıdı

kusura bakmayın bi selam veremedim.
bende nisan annesiyim.oğlum var.ama onunla ilgilenirken pc açık kaldı çıkmayı unutmuşum.arkadaşım methetti.bebeklerle ilgili bilgilere bakıyorum.ama aradığım bilgileri bulamadım.başka topik varmı bebeklerle ilgili yardımcı olabilirmisin?bu konu annelerin sohbetiyle ilgili sanırım.

Aslım ben senın bu kızı yerım ya ne guzel Çıkmıs resımlerde
bu arada bende oglana kız bakıyorum kım kımınle dunur bı deyıverın bakım

selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.

kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

hepinizi öpüyorum ii geceler...

dokuzdoğurtan mirliz hoşgeldiniz
dokuzdğurtan ne güzel nickin var ehueheuheuheueuh sen de mart anesi misin?
mirlizcim yaramaz mı oğluşun?

selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.

kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

hepinizi öpüyorum ii geceler...

canım chicconun spreyi var 0+ kullanılıyo hindibağ mı ne öyle bi bitkiden yapılıyo işlvesel buldum ben kullandım

Back
X