2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen buralarda aşırı sıcak.neyseki alya şu an duruyor..
birşey sorucam çok bunaldı yavrum yıkasammı akşam 8 gibi sahile yürüyüşe gidicez ama etkilermi

evet dilekcim bu şekilde giremezmişim.bikinimde olmiyi zaten ya.
olmasın ya bende hoşnut değilim.baklaım cuma tartılıcam nasıl gidiyor rejimim?

nitacııım bişe olmaz bebelere bizde de wireless var dert etme ona gelene kadar küresel ısınma var global kriz var ehuehueheuheuhe

kız gülşah gir nooluyo sanki ben devanası gibiyim ama bikiniyle giriyom denize eheuehueheueheueheue bişe olmaz esinti almazsa alyaya çıkın gezin sen yıka bacım pimpirik yok

yıkayayım ben ozaman alyayı çok bunaldı sonrada mamasını yedireyim..
anam benim kocam bu interneti duymasın toptan kaldırır interneti.
kaş yapayım derken göz çıkartırda kendileri

melek cok guzel olmus canım sacların süper olmuş eskı halını gordugum ıcın boyle super olmussun valla

saolun kızlarr.. eskıden saclarım cok guzeldı ama dogum oncesı zaten cok kotu olmaya baslamıstı.. sonrasında ıse felaketttttt.. dun Fusun la da konustum kes dedı kestım :)

afiyet olsunn
evet ya hiç kimse yok aslıcım..
ay varya tuvaletim geldi gidemiyorum ne salağım ya..
niye gidemiyon ya
benim kızda aynı yüzükoyun olunca ağlıyor bizimkide kaydırıyor okdar hareketliki akam picamadını kendi kendine 4 kez çıkardı debeleniyo ya sürekli bezde yoktu altındaa
selam kızlar nabersiniz... biz sıcakla nemle boğuşuyoz... gece kızımın teri taa yatağını ıslatmış hasta olcak diye çok korkuyorum...
benimkide asırı terliyo belkde ondan altını az ıslatıyo
bende doktoruna sorucam denize sokup sokmama durumunu.
eşim şu an onuda istemiyor ebem karı tarafından olduğundan kendileri..
:roflol::roflol::roflol:
relaxxxxxxxx
eskı saclarımı hatırlarsınız baya uzundu..

çok güzel güle güle kullann

nitacııım bişe olmaz bebelere bizde de wireless var dert etme ona gelene kadar küresel ısınma var global kriz var ehuehueheuheuhe

doğru söylüyorsun da bende elimden geldiğindce engel olmaya çalışıyorum diğerleirnin yanında wireless çok küçük kalıyor ama diğerleirni engellemeyem ama bilg zararını biraz azartabilirm diye düşünüyorum.tabi bu benim fikrim canım

bendende de bi offf çok sıcak ve bebeklerle uğraşmak zor oluyor en çokta emzirirken bunalıyor insan tabi emerken bebekler daha da bunalıyor oyuzden kızım emmek istemiyor emmesi azaldı sıcaktan diye düşünüyorum.
sizin bebekler kaç saate bi emiyorlar?

melek bayıldım saçlarına ne oluyor bu?röfle mi
hakikaten çok cansızdı ama.
bende düşünüyorum bakalım ne zaman icraate dökerim

kızlar ben kaçar öptüm hepicinizi
enim kz yine mıçtı
ayyyyyy
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

haa bişi sorcam hani gece görüşüyonuz ya uykunuz gelmiyomu veya bebekler sabaha kadar uyuyormu ben geberiyorum uyku diye
hatta gce kız ytağında uyanmış ben uyku sersemliğinden kucağımda sanıp sallıyom ee ysapıyom bi baktımki kucağım boş kız yatakyaymış meğer valla helal olsun maşallah sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…