2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla kendı uyanırsa uyanıyor.. uyanmazsa sabahları kaldırmıyorum. bu sabah yatıyordu kaldırmadım..zaten servısı de kacırıyordum yoksa..

Rebeca dun aksam benım kı de dustu korktu agladı ama bıseyı yok.. Dustu derken zaten yere bır ortu attım.. ortunun uzerındede dırekt yatagı var.. ordan yuvarlanmıs yere.. ama yuvarlanırken kafası oyuncak kutusuna geldı... aglayısına nasıl fırladım bılmıyorum

artık cok dıkkat etme zamanlarımız geldı..

Şehnaz yenı nıckın hayırlı ugurlu ollsun.. Dılegın Dunur Zelal degıl mıydı.. yanlıs mı hatırlıyorum :)

valla kendı uyanırsa uyanıyor.. uyanmazsa sabahları kaldırmıyorum. bu sabah yatıyordu kaldırmadım..zaten servısı de kacırıyordum yoksa..

valla ben tek kalsın beni görsün diye saat 6da dikiliyorum ayağaa bence yalnış gelmiyoo ama bugün çok tatlı uyuyordu hem kıyamadım hemde çok özlüyorum diye uyandırdım

valla ben tek kalsın beni görsün diye saat 6da dikiliyorum ayağaa bence yalnış gelmiyoo ama bugün çok tatlı uyuyordu hem kıyamadım hemde çok özlüyorum diye uyandırdım

bazen bende dayanamıyorum uyandırıyorum.. ama zaten bızı bılıyorlar onlar.. 5 gun gormeselerde unutmazlar..ama ınsan dayanamıyor sevmek ıstıyor

doktor bana 40'ın cıkınca gel demıstı. O zaman gıttım ben.Normalde 6 ayda 1 kontrole gıtmek lazım zaten.

bende aradım şimdi cumartesi günü gideceğim ama benim dokorum artık sadece gebelere bakıyormuş çok yoğundu zaten gidelim bakalım rica edeceğim inş banada bakarrr

olurmu canım ya niye bencilllik olsun süte ihtiyacı oldugu kadar sanada ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5
oyy ali tunamı düşürdünmü sen heee gelseni dovum zemuszemus aman canım dıkkat etmek lazım bızımkı prcalıyor kendı kalacam donecem dıyee
Şehnaz yenı nıckın hayırlı ugurlu ollsun.. Dılegın Dunur Zelal degıl mıydı.. yanlıs mı hatırlıyorum :)
eee melegim dünür geliniyle hiç ilgilenmedi bende sehnaz çok ilgilenince kızımla verdim gitti vatana millete hayırlı olsunopuyorumnanaktan

esmacım bol sütler canımmmm

buradayım kızlar ama cevrımdısı gorunuyom off ev karısmıs halde
evde 2 tv 2side çalışmıyor bide küçük var ona bi anten taktım onunla izliyorum evi temizlemem lazım ama alya uyumuyorr pofffffff

buradayım kızlar ama cevrımdısı gorunuyom off ev karısmıs halde
evde 2 tv 2side çalışmıyor bide küçük var ona bi anten taktım onunla izliyorum evi temizlemem lazım ama alya uyumuyorr pofffffff

gönder alyayı bana ben bakarım ona saçlarını örerim onunzemuszemus sonra uyuturum heç sorum deeel

melek Allah korumuş meleğini canım geçmiş olsun çok..
valla kim kalırsa kalsın orada umurumda değil.hepsinin canı cehenneme..
bende 6çay muayeneme gidicem inşallah rahim toparlamıştır iyice kendini

selam günaydın kızlar ya tam 45 dk oldu geçmişi okuyorum bi ton alıntı yaptım sonra şu 90-60-90 muhabbetine yanlışlıkla kapattım gitmiş bütün herşey sinir oldum
dün evi sildim süpürdüm bugün halıları kaldırcaz göndercez yıkamacıya sonra da doktora aylık kontrole götüecez adoşumu. bi de naklkiyatcıyı getircek okan baksın eve ne toplucaz napcaz söylesin. pazara da gitmemiz lazım bi de artık yavaştan toplanmaya başlamamız lazım ki bu kadar şeyi yetiştirirmiyiz bilmem daha herkes uyuyor
sıcaaaakkkkkk

kolay gele canım.. sen demı tasınıyorsun? sen neden nereye tasınıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…