sizce ben bencil miyim?
sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr
ya 15 gün sonra sadece dikişlerim için gittim bidahada gitmedim gitmelimiyim acabadogum sonrası kontrole gıtmedın mı?
Herkese gunaydınlar bu arada..
selam kızlar uzun zamandır giremedim belkide unutuldum :)
tatile çıkmiştik memleket ziyaretleri filann. dün döndük bugünde işbaşı yaptımm. sizde ne vanr ne yokk
Zelal - Çerez ve Eylem oradamı kaldılar????
Başka kimler yok yawf???
valla kendı uyanırsa uyanıyor.. uyanmazsa sabahları kaldırmıyorum. bu sabah yatıyordu kaldırmadım..zaten servısı de kacırıyordum yoksa..
ya 15 gün sonra sadece dikişlerim için gittim bidahada gitmedim gitmelimiyim acaba
valla ben tek kalsın beni görsün diye saat 6da dikiliyorum ayağaa bence yalnış gelmiyoo ama bugün çok tatlı uyuyordu hem kıyamadım hemde çok özlüyorum diye uyandırdım
doktor bana 40'ın cıkınca gel demıstı. O zaman gıttım ben.Normalde 6 ayda 1 kontrole gıtmek lazım zaten.
ben bir süt sağamda gelem bakalımmmm
olurmu canım ya niye bencilllik olsun süte ihtiyacı oldugu kadar sanada ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5sizce ben bencil miyim?
sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr
oyy ali tunamı düşürdünmü sen heee gelseni dovum zemuszemus aman canım dıkkat etmek lazım bızımkı prcalıyor kendı kalacam donecem dıyeeRebeca dun aksam benım kı de dustu korktu agladı ama bıseyı yok.. Dustu derken zaten yere bır ortu attım.. ortunun uzerındede dırekt yatagı var.. ordan yuvarlanmıs yere.. ama yuvarlanırken kafası oyuncak kutusuna geldı... aglayısına nasıl fırladım bılmıyorum
artık cok dıkkat etme zamanlarımız geldı..
eee melegim dünür geliniyle hiç ilgilenmedi bende sehnaz çok ilgilenince kızımla verdim gitti vatana millete hayırlı olsunopuyorumnanaktanŞehnaz yenı nıckın hayırlı ugurlu ollsun.. Dılegın Dunur Zelal degıl mıydı.. yanlıs mı hatırlıyorum :)
buradayım kızlar ama cevrımdısı gorunuyom off ev karısmıs halde
evde 2 tv 2side çalışmıyor bide küçük var ona bi anten taktım onunla izliyorum evi temizlemem lazım ama alya uyumuyorr pofffffff
gönder alyayı bana ben bakarım ona saçlarını örerim onunzemuszemus sonra uyuturum heç sorum deeel
selam günaydın kızlar ya tam 45 dk oldu geçmişi okuyorum bi ton alıntı yaptım sonra şu 90-60-90 muhabbetine yanlışlıkla kapattım gitmiş bütün herşey sinir oldum
dün evi sildim süpürdüm bugün halıları kaldırcaz göndercez yıkamacıya sonra da doktora aylık kontrole götüecez adoşumu. bi de naklkiyatcıyı getircek okan baksın eve ne toplucaz napcaz söylesin. pazara da gitmemiz lazım bi de artık yavaştan toplanmaya başlamamız lazım ki bu kadar şeyi yetiştirirmiyiz bilmem daha herkes uyuyor
sıcaaaakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?