• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gele canım.. sen demı tasınıyorsun? sen neden nereye tasınıyorsun?

teşk canım ya ben de taşınıyorum valla burda şehir içinde bizim buranın kirası fazla geldi ben de ücretsiz izne ayrılcam toki evleri var oraya taşıncaz
kıı benim takvim görünmüyomu

herkese gunaydin bugun yogunum pc acik arada girerim oglusum oyun istiyor onunla ilgilenip geliyorum ya benim oglusumu nasil koyarsan oyle aliyorsun donmuyor normalmi acaba
ben sadece emdiriyorum,sicaklarda terleyince arada veriyorum su gerci kimse ver demedi ama ne bilim cok agladinda su verince sakinlesiyor gibi

Son düzenleme:
mama veren annelere soruyorum ve ek gıdaya geçenlere..
su veriyormusunuz bebeklere?

ben veriyorum tatlım hatta dün gece deli gibi ağladı mama veriyorum içmiyor altı temiz uykusu yok gaz da çıkarmıyor susamış meğer kaydirigubbakcemile3 biberona koymuştum nasıl içti anlatamam yanmış bu sıcakta

senın canın bır de kız bebe ıstıyor anlasılan.. Basla calısmalara senı Nısan 2010 annelerınde goruruz artık :)
ya ben batuyuda kız olarak beklemişdim zaten ama olmadı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez baksana bazen batuya bile eşarp felan takıyorum

ya ben vermiyorum gerçi mamayı günde 1 sefer yiyo yemiyo o yüzden hiçde vermedim

gülşah sen vermiyomusun? sadece mama içiyodu dimi seninki? bu arada o digiturk reklamına baktınmı ben buraya ilk kayıt olduğumda onların siz olduğunu düşünmüştüm gerçekten çoık benziyor bebişler :)

gönder alyayı bana ben bakarım ona saçlarını örerim onunzemuszemus sonra uyuturum heç sorum deeel
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımsın valla u kızın saclarıyla basım dertte cok terlıyor ya su oluyor sacları :sinifsinif:

selam günaydın kızlar ya tam 45 dk oldu geçmişi okuyorum bi ton alıntı yaptım sonra şu 90-60-90 muhabbetine yanlışlıkla kapattım gitmiş bütün herşey sinir oldum :kızgın:
dün evi sildim süpürdüm bugün halıları kaldırcaz göndercez yıkamacıya sonra da doktora aylık kontrole götüecez adoşumu. bi de naklkiyatcıyı getircek okan baksın eve ne toplucaz napcaz söylesin. pazara da gitmemiz lazım bi de artık yavaştan toplanmaya başlamamız lazım ki bu kadar şeyi yetiştirirmiyiz bilmem daha herkes uyuyor :delphin:
sıcaaaakkkkkk
canım allah yardımcın olsun bu sıcaktaa poff heccekılmez bana bı karpuz alıver kız pazardan guzeldır sızın oraların karpuzu kaydirigubbakcemile3
senın canın bır de kız bebe ıstıyor anlasılan.. Basla calısmalara senı Nısan 2010 annelerınde goruruz artık :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bogucum ben mama vermedıgım halde verıyorum su cok sıcak kız yanar bıldıgım kadarıyla mamanın ardından bı kac cay kasıgı suvermen lazımm

dilek benim oğlanın saçı olmadığı halde yastağı cımcık suuu oluyo hergün sabah balkonda kurutuyoruzzz :)):kedi:

kızlar bişey sorcammmmmmmmmmmmmmmm

ben diyorumki şu bebek gözlüklerinden alayım malum gunes yogun dısarda bıde sizdede varı bılmıyorum ama benım kzı guese cıktıgı zaman eve gelınce hem sag gozu akıyor mafoldumben

yanı esma kelde olsa saclıda olsa terliyo bunların kafaları uf bee saclarını baglıyım dıyorum toka durmuyor kayıyor band takayım dıyorum onda sıkılıyor

kızlar ben kacar iş güç beni bekler off zengin olsam hepinize ibrer hizmetci ohh biz sadece bebeklereve kk bakarız gerısı o yapsın :roflol:

özge ben dijitrk reklamına hiç bakmadım ama bakıcam bi..
su veriyorum çok sık değil.
siz ne sıklıkta ne kadar cc veriyorsunuz kızlar?
bence alyaya diloş tenteli şapka al.gözlük için çok erkend erim canım

kızlar bişey sorcammmmmmmmmmmmmmmm

ben diyorumki şu bebek gözlüklerinden alayım malum gunes yogun dısarda bıde sizdede varı bılmıyorum ama benım kzı guese cıktıgı zaman eve gelınce hem sag gozu akıyor mafoldumben
bende düşünüyorum çünkü bakamıyo güneşe vede gıcık oluyo ama onuda gözünde durduracakmı o varrr
yanı esma kelde olsa saclıda olsa terliyo bunların kafaları uf bee saclarını baglıyım dıyorum toka durmuyor kayıyor band takayım dıyorum onda sıkılıyor

valla canım allah yardımcın olsun dökülmedimi hiç saçları dilek bizimkininki döküldü tekrardan çıktııı

ema gozluklerın yanları bandlıları var bebekler için ondan alcam bizimkide gıcık oluyor :roflol:

valla masalalhı varsaclarımızın :nazar: hiç dokulmedi hatta gidikce uzuyor

canım allah yardımcın olsun bu sıcaktaa poff heccekılmez bana bı karpuz alıver kız pazardan guzeldır sızın oraların karpuzu kaydirigubbakcemile3
tşk kuzum almammı gel beraber yiyelim kız canım çekti sırnaşık şey

dilek benim oğlanın saçı olmadığı halde yastağı cımcık suuu oluyo hergün sabah balkonda kurutuyoruzzz :)):kedi:
:roflol::roflol:

kızlar ben kacar iş güç beni bekler off zengin olsam hepinize ibrer hizmetci ohh biz sadece bebeklereve kk bakarız gerısı o yapsın :roflol:
ooohh ne güzel olurdu valla ya

özge ben dijitrk reklamına hiç bakmadım ama bakıcam bi..
su veriyorum çok sık değil.
siz ne sıklıkta ne kadar cc veriyorsunuz kızlar?
bence alyaya diloş tenteli şapka al.gözlük için çok erkend erim canım
doktora sormuştum su vermelimiyiz ne kadar vermeliyiz diye. zaten bebek istediği kadar içer susuzluğu geçince istemez demişti ki gerçekten öyle oluyor. ittiriyo biberonu istemediinde

ema gozluklerın yanları bandlıları var bebekler için ondan alcam bizimkide gıcık oluyor :roflol:

valla masalalhı varsaclarımızın :nazar: hiç dokulmedi hatta gidikce uzuyor

o zaman gönder işde öreyim o şaçları balıksırtı send ekurtul alyada kurtulsunn

ya benim tyakvimime noolmuş yaaaaa!!!!
kızlsr ben kaçar kayganam uyandı gidiim kocişle gızıma bakiim hatta uyandırayım artıkın yav öölen oldu ben de yapıştım sandalyeye sıcaktan biraz totomu havalandırayım :))) öpüldünüzzz

Ohhh çok şükür okudum geldim :) Ev işi bitmiyor sıcak bir yandan.Nisan çok bunalıyor heralde daha sık emiyor gecede kana kana emdi resmen.Hepinize püfür püfür, pozitif günler diliyorum

geldim ama geri kaçıyorum ozanı uyandırayım iğneywe götürcez öpüldünüz tatlışlarr

Geçmiş olsun canım iğne derken aşı mı? yoksa hasta mı?

Füsunum saol Elif bs den getırdıfın haberler ıcın.. Doruk'a da gecmıs olsun.Insallah kısa donemde atlatır. Onlar hastalanınca bızde de moral falan kalmıyor.

Kızlar doktorum Alı Tuna'nın dıs etlerı kabardıgında rahatlaması ıcın DELTINOX dıye bır jel yazdı haberınız olsun.

Canım artık beyaz benek benek olduğunda sürmek lazımmış o jelleri.Dr o kadar da masum değiller bazı bebeklere havale bile geçirtiyomuş.Çok dikkatli kullanmak lazım dedi.Ben çok kaşınsada almadım daha.

Lazanya, ege-deniz+, existhunder, hayaletorka, huzur84, zakkum6644

burada olup da ses vermiyonuz mu kızzzzzz????

Cano buradayımda çoğu zaman bilg. başında olmuyorum ama sizinle olduğumu anlayın diye de sayfayı kapamıyorum ;)

bılmıyorum tatlım yaa doktorumuz bırde buzlu jel dıslıklerı onerdı..Cıkarmadan 2 ay once kabarmaya baslayabılırmıs.. bu ayda cıkaran bebek de cokmus.. hıc ıstemıyorum erken cıkmasını.. zaten cok zayıf :(

Jel dişlik bende var özellikle akşamları çok kaşıntısı tuttuğunda buzluktan çıkarıp veriyorum valla iki dk da kaşıya kaşıya eritiyor rahatlıyor

Canım güle güle kullansın halısını sen bu halıya çekmeli ve döndürmeli oyuncak asarsan çok faydalı olur

ya benım koca hazır olan hıc bıseyı yemıyor ee pratık corba mercımek ve sehrıye corbası var hep bunlarlada olmuyorkı varmı baska tarıf edebılcegınız bı corba arkadaslarr ?

bir çorba kaşığı unu yağda kavuruyosun bol domates rendele su koy kaynayana kadar istersen şehriye at biraz kaynadıktan sonrada süt koy biraz karabiber tuz çok lezzetli oluyor canım

aaah ah mutfağım olsa da iki yumurta kırıp yesem.........cokacimcoook

Ay canım ya biran önce tamir olur işallah mutfaksızlık çok zor.

kızlar dün kızımın altını açıp bakım bezinin üzerine yatırdım koltuğun üstüne... o havalanırken ben de banyoyu yıkayım dedim neyse yıkadım çıktım banyodan kızım yatırdığım yerde yok... aklım çıktı bi koştum benim zilloş yere düşmüş, daha doğrusu inmiş... örtü de kafasına geçmiş hiç ağlamıyo gözlerini kocaman açmış çok korkmuş hemen kucağıma aldım çok şükür bişey olmamışkafamçokkarıştı

Ayy çok dikkat etmek lazım valla Allah korumuş canım geçmiş olsun
Melekcim sende oğluşumu düşürmeeeeeeeeeee

Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.

selam arda alya bende ikiz annesiyim meleklerim 7 aylık arda ve ada

Maşallah allah bağışlasın

sizce ben bencil miyim?

sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr

Canım sen annesisin senin tarafından uyandırılmak onu mutlu ediyodur.

Canım sen sanırım ek gıdada veriyosun o yüzden su vermen lazım.Dr bana mama ve süt için bebeklerde gerek yok ama ek gıdaya geçildiği an verilmesi lazım dedi.

Zengin gönüllü arkadaşım benim teşekkür ederiz tutmuş kadar oldun valla kaydirigubbakcemile5

Bu arada iki siteyede giren arkadaşlar haberiniz olsun benim tartışmayla bir alakam olmadığı halde üyeliğim iptal edilmiş.Başka birşey demeye gerek yok.

Back
X