Hıc bırbırımızı kırmaya kızdırmaya gerek yok ben yanlıs anlasıldım demek sımdı dusun ben buraya sıteye sorunlarımı yassam yapılanları anlatsam okusan okusan sende dusunursun bura boyleymıs neden durulmus neden bu noktaya gelınmıs dıyerek tabıkı kımse karısamaz gırıp gırmmeye hanı derler ya toplumu rahatsız eden gıder cogunluk gıtmez anlamında ya ben anlatamıyorum galıba kendımı
peki ozamn nie arkamizdan konusuyodn ben onu anlamdm kg kapandi lap damladn buraya çok üzgünüm çoook
ya offf dedımya ben herzaman burdaydım sadece kg varken kk mart annelerıne gırmıyordum pc ıkı sıtede acık oluyordu arkandan ne demısım ben onu desene sana veya bır sahısa kısısel lafmı demısım
suclamamı yapmısım bır lfı bın kere dedım hayret ya gece gece taktın bana yanlıs kısıdesın ama benım ısım olmaz onla bunla dedıgım gıbı benımkı sadece bır keyıf hem eglence hem bebegım ıcın bırseyler ogrenmek banane kım kıme ne demıs ne yapmıs yok yere surda stres oldum ya yazmıcam ama ozamanda sucluymus gıbı kabullenmıs gıbı olucam kım ne yaparsa yapsın benım kısılıme dokunmadıgı surece ılgılenmem bu benım karekterımdır derdınız sızı ılgılendırır herkesın yorum yaptıgı gıbı bende madem uyusmazlık varmıs bıtırılseymıs bu kadar buyutulmeseymıs dedım nerdeyse devlet sorunu olcak
kızlar bos yere tartısıyorsunuz moderatörler görürse kaparlar topiginizi ne güzel dostluklar edinmisiniz yazık topiginize herkesi kendiyle bırakın iyi veya kötü zaten zamanla kendini belli eder
bende balıklama atladım ama bos kavğalarla topikler kapınınca üzülüyorum opuyorumnanaktan
Allah korumuş canım geçmiş olsunkızlar dün kızımın altını açıp bakım bezinin üzerine yatırdım koltuğun üstüne... o havalanırken ben de banyoyu yıkayım dedim neyse yıkadım çıktım banyodan kızım yatırdığım yerde yok... aklım çıktı bi koştum benim zilloş yere düşmüş, daha doğrusu inmiş... örtü de kafasına geçmiş hiç ağlamıyo gözlerini kocaman açmış çok korkmuş hemen kucağıma aldım çok şükür bişey olmamışkafamçokkarıştı
evet duyduk sanırım melek söyledi elifcim.geçmiş olsun canım.Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
woooowwwwwwwwalkisalkisalkissibosum halloldu cnm kazen beye sen yazmisdinya msj ondn karisiklik oldu ben dedim halletti oley yeni nickim süperr
valla bede yok öyle bir vucut?:gitme:Mart Anneleri bu soru size ? :roflol:
kızlar bos yere tartısıyorsunuz moderatörler görürse kaparlar topiginizi ne güzel dostluklar edinmisiniz yazık topiginize herkesi kendiyle bırakın iyi veya kötü zaten zamanla kendini belli eder
bende balıklama atladım ama bos kavğalarla topikler kapınınca üzülüyorum opuyorumnanaktan
off bak ben cok sinirleniyorm sana ya kapaiyorm bu konuyu diyorm hala vidi vidi zeytinyag gibi üste cikyison konusmalarina dikakt et tmm mi kimse kisisel bisi yazdk demedk bilip bilmedn konusdn diyorz banada gece gece takdin makdin deme basma benim deli damarima ....eglence icin girdiysn eglen o zamn ve sus bilmedgin konulara atlama baliklama o zamn gerdin beni yalmaz:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol:derdınız sızı ılgılendırır demisin evet bizi ilgilendiri sonradan gelipde bilip bilmedn yorum yapanlari ilgilendirmez
heeee biz de uyandıkyedik temzizzlendik oynuyoz beni özlemiş geçmişi ancak bitirdim öptüm sizleri mujuks 2 saate görüşürünk Alya Derine geçmiş olsun gülşahım çok zor değil mi onların hasta olması Allah sağlık vefrsdin hepisne
herkeşe günaydın canlarrr kızlar benim kasıklarım ağrıyoo evlenmeden öncede ağrırdı kist vardı yine öle bişeymi oldu acabaa ama hala adet olmadım
ya benım koca hazır olan hıc bıseyı yemıyor ee pratık corba mercımek ve sehrıye corbası var hep bunlarlada olmuyorkı varmı baska tarıf edebılcegınız bı corba arkadaslarr ?
ahanda bende bunu diyecekdim ama dilek yaz için ağır olur demiş o zaman sana yaz içi soğuk çorca önereyim canımDilekcim yoğurt çorbasını da severim ben. 1 kase yoğurt-1 yumurta ve 1 kaşık unu karıştır.. Üzerine de su koy.Birazda pirinç koy. Ocakta sürekli karıştırarak pişir canım. Sonrada üzerine salça-nane ve yağ yakıp dök süper.
allah korumuş meleğini, canım geçmiş olsunkızlar dün kızımın altını açıp bakım bezinin üzerine yatırdım koltuğun üstüne... o havalanırken ben de banyoyu yıkayım dedim neyse yıkadım çıktım banyodan kızım yatırdığım yerde yok... aklım çıktı bi koştum benim zilloş yere düşmüş, daha doğrusu inmiş... örtü de kafasına geçmiş hiç ağlamıyo gözlerini kocaman açmış çok korkmuş hemen kucağıma aldım çok şükür bişey olmamışkafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım inşallah doruğumuz biean önce iyileşirBu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
benimki çığlık atıyo çok seviyo çığlık atmayımerhaba kızlar nasılsınız tosunlar neler yapıyorlar.benmkisi çığırmayı öğrendi devamlı çığlıl atıyo yaa
ben bu soruyu almasam alanada mani olmassam sibelMart Anneleri bu soru size ? :roflol:
ya harbiden olacaksak olsamda kurtulmasam dün büyük konuşdum ben böyle iyyim diye al sana ağrılar başladıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol:
günadın millettttttttthihoyyyt nabersinizzzz ? bakemzemuszemuszemuszemuszemuszemus
aslısıcım günaydın canım çok özletme kendini dön hemen sahalara opuyorumnanaktan
gülşahım geçmiş olsun canım şükür ki iyiymiş suan zemuszemus
esmacım sanada günaydın canım o kasık agrıları bende var adet olçakmısım gıbı ama ıtk yok :umursamaz: valla artık bi adet olsakta rahatlasak yaamafoldumben
sağolun kızlar..
bekliyoruz seni kıymalı lazanyam..cokacimcoook
esma canım 6.aydan sonra oluşurmuş vucutta kisteler doğumdan sonra..şu an tüm dengesizlikler normal canım
herkeşe günaydın canlarrr kızlar benim kasıklarım ağrıyoo evlenmeden öncede ağrırdı kist vardı yine öle bişeymi oldu acabaa ama hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?