2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya gercekdn artk o site hankinda ve oradaki etkisiz elemnlar hakkinda konusmakdan gina geldi ve cok yoruldm kapiyorum bu kopnuyu yazici sende gel tabi ne demek gelmicm burasi benim babamin sitesi degil nede benim sitem degil sen istediginde giriccksin istediginde cikicaksn senin hakkin bu hadi kapansin konu cok yoruldm bunaldm pöfff

Ay kusura bakmayin islerim vardi:)
yazici bizi üzen seninde bilip bilmeden - dinlemeden önyargili davranmandi! senin yazdiklarini biz yazsak sende okur ve bizim anladigimizi anlardin inan bana:)
buraya devam girip girmeme konusunda biz hic bir sekilde karar veremeyiz - hepimiz bir sekilde yanliziz ve birseyleri paylasiyoruz burda! biz burda cok iyi arkadasliklar kurduk zamani geldi nekadar herkes bana uzak olsada yanimdakinlerden daha yakin oldular o yüzden ne beni nede deger verdiklerimi üzenleri tanirim:) Senin yazdiklarin bizi gercekten üzdü cünkü tanimiyordun bile bizi !! Neyse ama tekrar söylüyorum hic kimse sana gelme - etme - yazma diyemez , diyemeyizde!!

peki ozamn nie arkamizdan konusuyodn ben onu anlamdm kg kapandi lap damladn buraya çok üzgünüm çoook

ya offf dedımya ben herzaman burdaydım sadece kg varken kk mart annelerıne gırmıyordum pc ıkı sıtede acık oluyordu arkandan ne demısım ben onu desene sana veya bır sahısa kısısel lafmı demısım
suclamamı yapmısım bır lfı bın kere dedım hayret ya gece gece taktın bana yanlıs kısıdesın ama benım ısım olmaz onla bunla dedıgım gıbı benımkı sadece bır keyıf hem eglence hem bebegım ıcın bırseyler ogrenmek banane kım kıme ne demıs ne yapmıs yok yere surda stres oldum ya yazmıcam ama ozamanda sucluymus gıbı kabullenmıs gıbı olucam kım ne yaparsa yapsın benım kısılıme dokunmadıgı surece ılgılenmem bu benım karekterımdır derdınız sızı ılgılendırır herkesın yorum yaptıgı gıbı bende madem uyusmazlık varmıs bıtırılseymıs bu kadar buyutulmeseymıs dedım nerdeyse devlet sorunu olcak

off bak ben cok sinirleniyorm sana ya kapaiyorm bu konuyu diyorm hala vidi vidi zeytinyag gibi üste cikyison konusmalarina dikakt et tmm mi kimse kisisel bisi yazdk demedk bilip bilmedn konusdn diyorz banada gece gece takdin makdin deme basma benim deli damarima ....eglence icin girdiysn eglen o zamn ve sus bilmedgin konulara atlama baliklama o zamn gerdin beni ya lmaz:

derdınız sızı ılgılendırır demisin evet bizi ilgilendiri sonradan gelipde bilip bilmedn yorum yapanlari ilgilendirmez

yazici devlet sorunu degil ama Mart anneleri sorunu oldu:)
Sen tek onu degil üstüne : Nasil bukadar uzun süre bu kini icinde barindirdilar diyen sen degilmiydin veya buna benzer birseyler?
Icimizde bizim kimseye karsi bir kinimiz yoktu, kinci insanlar degiliz sadece aklimizi kullanip hersyin farkina erken vardik:)
Konu kapanmistir bosverelim diyoruz neden tekrar aciyonki? coktan yazilmistan alinti yapip tekrar yaziyorsun?

kızlar bos yere tartısıyorsunuz moderatörler görürse kaparlar topiginizi ne güzel dostluklar edinmisiniz yazık topiginize herkesi kendiyle bırakın iyi veya kötü zaten zamanla kendini belli eder
bende balıklama atladım ama bos kavğalarla topikler kapınınca üzülüyorum opuyorumnanaktan

saol cnm haklisin gercekdnde zamnl iyi ve kötü anlasilir cok merci bizleri ve topicimizi düsündügün icinopuyorumnanaktan

Allah korumuş canım geçmiş olsun
evet duyduk sanırım melek söyledi elifcim.geçmiş olsun canım.
özel değilse nden orda kalmaya karar verdinizki?

sibosum halloldu cnm kazen beye sen yazmisdinya msj ondn karisiklik oldu ben dedim halletti oley yeni nickim süperr
woooowwwwwwwwalkisalkisalkis
yeni nickler süper.tebrik ederim sizi dünür bayanlarvereliniortak

Mart Anneleri bu soru size ? :roflol:
valla bede yok öyle bir vucut?:gitme:

haklısın canım kesinlikle..opuyorumnanaktan

haa birde buket aynı mama ise bir farkı yokki canım o yüzden mama ile ilgili değildir derim.sanım dönemsel bir kabızlık canım:teselli:

herkse günaydınlar uykusuz bir gecenin ardından buradayım..
alya çok huysuzlaştı akşam satlerinden itibaren.birde ateşi çıkınca geceyi uyanık geçirdik.inlemeleri filan.şükürki iyi şu anda.:Saruboceq:

heeee biz de uyandıkyedik temzizzlendik oynuyoz beni özlemiş geçmişi ancak bitirdim öptüm sizleri mujuks 2 saate görüşürünk Alya Derine geçmiş olsun gülşahım çok zor değil mi onların hasta olması Allah sağlık vefrsdin hepisne

herkeşe günaydın canlarrr kızlar benim kasıklarım ağrıyoo evlenmeden öncede ağrırdı kist vardı yine öle bişeymi oldu acabaa ama hala adet olmadım

derdınız sızı ılgılendırır demisin evet bizi ilgilendiri sonradan gelipde bilip bilmedn yorum yapanlari ilgilendirmez
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol:

herkeşe günaydın canlarrr kızlar benim kasıklarım ağrıyoo evlenmeden öncede ağrırdı kist vardı yine öle bişeymi oldu acabaa ama hala adet olmadım

günadın millettttttttthihoyyyt nabersinizzzz ? bakemzemuszemuszemuszemuszemuszemus

aslısıcım günaydın canım çok özletme kendini dön hemen sahalara opuyorumnanaktan

gülşahım geçmiş olsun canım şükür ki iyiymiş suan zemuszemus

esmacım sanada günaydın canım o kasık agrıları bende var adet olçakmısım gıbı ama ıtk yok :umursamaz: valla artık bi adet olsakta rahatlasak yaamafoldumben

sağolun kızlar..
bekliyoruz seni kıymalı lazanyam..cokacimcoook
esma canım 6.aydan sonra oluşurmuş vucutta kisteler doğumdan sonra..şu an tüm dengesizlikler normal canım

ya benım koca hazır olan hıc bıseyı yemıyor ee pratık corba mercımek ve sehrıye corbası var hep bunlarlada olmuyorkı varmı baska tarıf edebılcegınız bı corba arkadaslarr ?

ahanda bende bunu diyecekdim ama dilek yaz için ağır olur demiş o zaman sana yaz içi soğuk çorca önereyim canım
pirinci haşlıyorsun canım yoğurtla karıştırıyosun kıvamı ayarla üzerine zytin yağ ve nane dküyorsun bazıları bunu buğdayla yapıyorlar ve içine nohut koyuyorlar ben sevmiyorum nohutlu
allah korumuş meleğini, canım geçmiş olsun
geçmiş olsun canım inşallah doruğumuz biean önce iyileşir
merhaba kızlar nasılsınız tosunlar neler yapıyorlar.benmkisi çığırmayı öğrendi devamlı çığlıl atıyo yaa
benimki çığlık atıyo çok seviyo çığlık atmayı
Mart Anneleri bu soru size ? :roflol:
ben bu soruyu almasam alanada mani olmassam sibel
ya harbiden olacaksak olsamda kurtulmasam dün büyük konuşdum ben böyle iyyim diye al sana ağrılar başladı
sağolun kızlar..
bekliyoruz seni kıymalı lazanyam..cokacimcoook
esma canım 6.aydan sonra oluşurmuş vucutta kisteler doğumdan sonra..şu an tüm dengesizlikler normal canım

o zaman kocişin dediği doğru esma bazen dengesizleşiyorsun diyooooooo:kedi::kedi:

sizce ben bencil miyim?

sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…