kolay gele canım.. sen demı tasınıyorsun? sen neden nereye tasınıyorsun?
mama veren annelere soruyorum ve ek gıdaya geçenlere..
su veriyormusunuz bebeklere?
ya ben batuyuda kız olarak beklemişdim zaten ama olmadı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez baksana bazen batuya bile eşarp felan takıyorumsenın canın bır de kız bebe ıstıyor anlasılan.. Basla calısmalara senı Nısan 2010 annelerınde goruruz artık :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canımsın valla u kızın saclarıyla basım dertte cok terlıyor ya su oluyor sacları :sinifsinif:gönder alyayı bana ben bakarım ona saçlarını örerim onunzemuszemus sonra uyuturum heç sorum deeel
canım allah yardımcın olsun bu sıcaktaa poff heccekılmez bana bı karpuz alıver kız pazardan guzeldır sızın oraların karpuzu kaydirigubbakcemile3selam günaydın kızlar ya tam 45 dk oldu geçmişi okuyorum bi ton alıntı yaptım sonra şu 90-60-90 muhabbetine yanlışlıkla kapattım gitmiş bütün herşey sinir oldum
dün evi sildim süpürdüm bugün halıları kaldırcaz göndercez yıkamacıya sonra da doktora aylık kontrole götüecez adoşumu. bi de naklkiyatcıyı getircek okan baksın eve ne toplucaz napcaz söylesin. pazara da gitmemiz lazım bi de artık yavaştan toplanmaya başlamamız lazım ki bu kadar şeyi yetiştirirmiyiz bilmem daha herkes uyuyor
sıcaaaakkkkkk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senın canın bır de kız bebe ıstıyor anlasılan.. Basla calısmalara senı Nısan 2010 annelerınde goruruz artık :)
bende düşünüyorum çünkü bakamıyo güneşe vede gıcık oluyo ama onuda gözünde durduracakmı o varrrkızlar bişey sorcammmmmmmmmmmmmmmm
ben diyorumki şu bebek gözlüklerinden alayım malum gunes yogun dısarda bıde sizdede varı bılmıyorum ama benım kzı guese cıktıgı zaman eve gelınce hem sag gozu akıyor mafoldumben
yanı esma kelde olsa saclıda olsa terliyo bunların kafaları uf bee saclarını baglıyım dıyorum toka durmuyor kayıyor band takayım dıyorum onda sıkılıyor
tşk kuzum almammı gel beraber yiyelim kız canım çekti sırnaşık şeycanım allah yardımcın olsun bu sıcaktaa poff heccekılmez bana bı karpuz alıver kız pazardan guzeldır sızın oraların karpuzu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:dilek benim oğlanın saçı olmadığı halde yastağı cımcık suuu oluyo hergün sabah balkonda kurutuyoruzzz :)):kedi:
ooohh ne güzel olurdu valla yakızlar ben kacar iş güç beni bekler off zengin olsam hepinize ibrer hizmetci ohh biz sadece bebeklereve kk bakarız gerısı o yapsın :roflol:
doktora sormuştum su vermelimiyiz ne kadar vermeliyiz diye. zaten bebek istediği kadar içer susuzluğu geçince istemez demişti ki gerçekten öyle oluyor. ittiriyo biberonu istemediindeözge ben dijitrk reklamına hiç bakmadım ama bakıcam bi..
su veriyorum çok sık değil.
siz ne sıklıkta ne kadar cc veriyorsunuz kızlar?
bence alyaya diloş tenteli şapka al.gözlük için çok erkend erim canım
ema gozluklerın yanları bandlıları var bebekler için ondan alcam bizimkide gıcık oluyor :roflol:
valla masalalhı varsaclarımızınhiç dokulmedi hatta gidikce uzuyor
geldim ama geri kaçıyorum ozanı uyandırayım iğneywe götürcez öpüldünüz tatlışlarr
Füsunum saol Elif bs den getırdıfın haberler ıcın.. Doruk'a da gecmıs olsun.Insallah kısa donemde atlatır. Onlar hastalanınca bızde de moral falan kalmıyor.
Kızlar doktorum Alı Tuna'nın dıs etlerı kabardıgında rahatlaması ıcın DELTINOX dıye bır jel yazdı haberınız olsun.
Lazanya, ege-deniz+, existhunder, hayaletorka, huzur84, zakkum6644
burada olup da ses vermiyonuz mu kızzzzzz????
bılmıyorum tatlım yaa doktorumuz bırde buzlu jel dıslıklerı onerdı..Cıkarmadan 2 ay once kabarmaya baslayabılırmıs.. bu ayda cıkaran bebek de cokmus.. hıc ıstemıyorum erken cıkmasını.. zaten cok zayıf
Kraft Baby Oyun Halısı pembe, #18074827 Gittigidiyor.com
buyrun kızlar lınkıı 30 YETELE sositososito
ya benım koca hazır olan hıc bıseyı yemıyor ee pratık corba mercımek ve sehrıye corbası var hep bunlarlada olmuyorkı varmı baska tarıf edebılcegınız bı corba arkadaslarr ?
aaah ah mutfağım olsa da iki yumurta kırıp yesem.........cokacimcoook
kızlar dün kızımın altını açıp bakım bezinin üzerine yatırdım koltuğun üstüne... o havalanırken ben de banyoyu yıkayım dedim neyse yıkadım çıktım banyodan kızım yatırdığım yerde yok... aklım çıktı bi koştum benim zilloş yere düşmüş, daha doğrusu inmiş... örtü de kafasına geçmiş hiç ağlamıyo gözlerini kocaman açmış çok korkmuş hemen kucağıma aldım çok şükür bişey olmamışkafamçokkarıştı
Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
selam arda alya bende ikiz annesiyim meleklerim 7 aylık arda ve ada
sizce ben bencil miyim?
sabah batuhan emdi uyudu beni hiç görmedi bebeğim saat 7ye kadar işlerimi bitirdim oğluş hala uyuyordu ama işe gelmeden beni görsün istediğim için bebeğimi uyandırdım azcık sevdim öptüm ve emzirip tekrar uyuttum uykusunu böldüğüm için yalnışmı yaptım yaaa bunu yapıyorum arada ama beni görmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum kızlarrrrr
kızlar ben kacar iş güç beni bekler off zengin olsam hepinize ibrer hizmetci ohh biz sadece bebeklereve kk bakarız gerısı o yapsın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?