• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mart Anneleri bu soru size ? :roflol:

Eklentiler

• $yazili_110.gif
    $yazili_110.gif
    3,1 KB · Görüntüleme: 19
yazici sadece okuyonmu ses ver bacim bisi didik yukarda herhal

30 SAYFA VARDI ANCA GELDIM VE SIMDI GORDUM OGLUSTA HUZURSUZ KALK OTUR ANCA HASTA BEBISLER GECMIS OLSUN BABY BAYILDIK BIZDE YAPTIRCAZ BIZDE HERSEY YOLUNDA HAYRET FARKEDILDIM ASLINDA BEN DIYER TARAF DADA HEP SESSIZCE GELIRRRR GIDERDIMMMMMMMM HAYRET zemuszemus

30 SAYFA VARDI ANCA GELDIM VE SIMDI GORDUM OGLUSTA HUZURSUZ KALK OTUR ANCA HASTA BEBISLER GECMIS OLSUN BABY BAYILDIK BIZDE YAPTIRCAZ BIZDE HERSEY YOLUNDA HAYRET FARKEDILDIM ASLINDA BEN DIYER TARAF DADA HEP SESSIZCE GELIRRRR GIDERDIMMMMMMMM HAYRET zemuszemus

hayret etmene gerek yok yazici her aksam burdasn okuyosun gidiyosun rapormu veriyosun acaba :jeyyar: neyse ben unutmadim bizi daga tanimadn söyledigin sözleri yinede insanlik bende kalsin susyorm:kızgın:

YAA NASIL BECERMISIM ACABA:lepi::lepi: FARKIKNDA DEYILIM TESKE DAHA ONCE YAPSAYMISIM NE YAPTIYSAM:CüvCüv:turkbayragi

senmi farkinda degilsin aslinda bal gibi farkinda olman gerek daha bizleri tanimadn olaylari bilmedn baliklama atlayipta atip tutman ola bilior mesela senin dikaktini cektiren:kızgın:

hayret etmene gerek yok yazici her aksam burdasn okuyosun gidiyosun rapormu veriyosun acaba :jeyyar: neyse ben unutmadim bizi daga tanimadn söyledigin sözleri yinede insanlik bende kalsin susyorm:kızgın:

COK YANLIS DUSUNUYOSUN MANTIKEN DUSUNULURSE BURAYA KAYITSIZ MIISAFIRDE GIREBILIYOR DIMIIIIyasakkelime

COK YANLIS DUSUNUYOSUN MANTIKEN DUSUNULURSE BURAYA KAYITSIZ MIISAFIRDE GIREBILIYOR DIMIIIIyasakkelime

ben asla yanlis düsünmüyrm olanlari ve gördüklerimi diyorum misafir olayina gelincede o misafirlerin kim oldugunu tahmin ettigimizi defalarca dile getirdik ve getirmekdn de biktik onlarda az insan olsalardida yalanci dolanci olmasalardi pede arkalarindan degilde bizim gibi meydanlarda yazsalar

senmi farkinda degilsin aslinda bal gibi farkinda olman gerek daha bizleri tanimadn olaylari bilmedn baliklama atlayipta atip tutman ola bilior mesela senin dikaktini cektiren:kızgın:

ya lutfen ben boyle polımıklerı sevmıyorum kımseyı tanımam nıkını bazılarının bılıyorum nasıl laf tasıma yapabılırım hem ben buraya yenı gırmedım kg varkende her aksam gırıyordum aslında acıklama yapmam gerekmıyor ama yanlıs tanınmak ıstemıyorum o kadar hem nıye laf tasım sızce

ya lutfen ben boyle polımıklerı sevmıyorum kımseyı tanımam nıkını bazılarının bılıyorum nasıl laf tasıma yapabılırım hem ben buraya yenı gırmedım kg varkende her aksam gırıyordum aslında acıklama yapmam gerekmıyor ama yanlıs tanınmak ıstemıyorum o kadar hem nıye laf tasım sızce

peki ozamn nie arkamizdan konusuyodn ben onu anlamdm kg kapandi lap damladn buraya Çok üzgünüm çoook

bak kendi agzinla diyosun kimseyi tanimam diye ozamn orda duracaksin ve laflarina dediklerine dikkat edeceksin tmm mi sojnrada gelip ben anlamdm ne oldu olay ne demicksin arkadanda konusmucaksn tani sonra yap yorumunu

Ben evet suclu yada sucsuz dıye kımse hakkında yorum yapmadım dusuncemı yazdım madem kotuymus bılınenler cokmus nıye durulmus anlamında kısısel deyıl sıte hakkındaydı yazdım da bır ısım veya bırıne hıtap varmıydı benım hakkımda yanılıyorsunuz ben sadece yurtdısında yanllız olan mart annesı oldugum ıcın bebek bılgılerı paylasımları oldugundan gırıyorum amacım zaman gecsın bıseyler paylasayım bılgı edıneyım kıı bılmedıgım baya sey ogrendım neden bana saldırınız anlamadım eyer sızı rahatsız edıyorsam laf tasıdımı dusunuyor aktarma yaptımı sanıyorsanız gırmem olur bıter kımse ıcın zamanımdan odun verıp buraya gırıp okuma yapıp aktarma yapmam sız nasıl dusunursenız ama gercekten kırıldım sızın dedınız gıbı olsa aa evet anladılar der gırmem yada yenı nık bulur gırerım benım ılk annelım ondan bu mart annelerını takıp edıyorum ne normall ne oluyor hareketlerı gelısımlerı neden bu saate kadar durayım gercekten benım hakkımda yanılıyorsunuz hanı herseyın dogrusunu bılırdınız benı sormadan ıdam etme durumu oldu

Ben evet suclu yada sucsuz dıye kımse hakkında yorum yapmadım dusuncemı yazdım madem kotuymus bılınenler cokmus nıye durulmus anlamında kısısel deyıl sıte hakkındaydı yazdım da bır ısım veya bırıne hıtap varmıydı benım hakkımda yanılıyorsunuz ben sadece yurtdısında yanllız olan mart annesı oldugum ıcın bebek bılgılerı paylasımları oldugundan gırıyorum amacım zaman gecsın bıseyler paylasayım bılgı edıneyım kıı bılmedıgım baya sey ogrendım neden bana saldırınız anlamadım eyer sızı rahatsız edıyorsam laf tasıdımı dusunuyor aktarma yaptımı sanıyorsanız gırmem olur bıter kımse ıcın zamanımdan odun verıp buraya gırıp okuma yapıp aktarma yapmam sız nasıl dusunursenız ama gercekten kırıldım sızın dedınız gıbı olsa aa evet anladılar der gırmem yada yenı nık bulur gırerım benım ılk annelım ondan bu mart annelerını takıp edıyorum ne normall ne oluyor hareketlerı gelısımlerı neden bu saate kadar durayım gercekten benım hakkımda yanılıyorsunuz hanı herseyın dogrusunu bılırdınız benı sormadan ıdam etme durumu oldu

benim haddime düsmez sana gir veya girme demek burasi özgür bi site isteyen girer istemeyen girmez ona ben karar veremem ama o yazdiklarin bizi de cok inciltti yazici sende onu bilesin bende almnyada tek basimayim benimde kimsem yok esimdn baska ne kayinvalidem nede bi baskasi ...biz sana asla saldirmiyorz sadece sen yeni bi üyesin sevgiyle seni karsiladk aramiza buyur ettik ama sen biz o siten banlannca arkamizdn yazdin bisiler olacak ismiydi sende yok madem site kötüydü kinleri vardi nie duruldu die bak anlamdm dinlemedn idam ettimisn sende bizi isde biraz otur düsün istersn .. asil sen yanlis yapiyosnn olaylari bilmedn konusuyosn sen ve oradan bazilarida vardi onlarda cok i biliyo kendilerini valla söz vermisdm konusmucm diye ama insani cok zor durumda birakiyosunz anlamazsn geliyosunuzya isde o zamn siyiriyorm ben:kızgın:

selam arda alya bende ikiz annesiyim meleklerim 7 aylık arda ve ada

slm cnm hosgeldin masllh ne güzel ikizlerin var yanliz cnm onlardan arda olan benim bebgim digeri alya olan cok yakin dostunum kizi sevdigim icin ikisini nickime ve avatarima koydm ilgin icin cok saolbebklerione uzun ömür ve saglik diliyomopuyorumnanaktan

Hıc bırbırımızı kırmaya kızdırmaya gerek yok ben yanlıs anlasıldım demek sımdı dusun ben buraya sıteye sorunlarımı yassam yapılanları anlatsam okusan okusan sende dusunursun bura boyleymıs neden durulmus neden bu noktaya gelınmıs dıyerek tabıkı kımse karısamaz gırıp gırmmeye hanı derler ya toplumu rahatsız eden gıder cogunluk gıtmez anlamında ya ben anlatamıyorum galıba kendımı

Back
X