Arkideşler ben dün kontrole gittim. Geçen sefer zor görmüştük minik keseciğimizi bu sefer büyümüş hatta içindeki bebişimizi ve kalbimizi de gördük gübüdük gübüdük atıyodu :sm_cool: Şükürki sağlıklı bi gebelik dedi dr. içiniz rahat olsun dedi. Ama sesini duyamadık sadece gördük. :uhm: Çok mutlu oldum. Hatta mercimeğimiz büyümüşmü dedim dr.amcası kızdı bidaha duymayım dedi bebek o dedi coksekeriremsu . Sağ salim gördükya müjdemizi verdik artık cemicümleye :teytey:
Ama 1 ay sonra gidicez bidahaki kontrole ben nasıl dayanırım bebişimi görmeden yaaaasenağlama
Tebrikler canıma.s.,iyi haberlerini dokuz ayın sonuna kadar duymak dileğiyle:sm_cool:
Tabi darısıda bizlerea.s
Süpersin Buket doğru yazmışsın,teşekkürler canım,bu arada seni tanıdığıma sevindim.Ellerine sağlık,görüşmek dileğiyle iyi geceler
kim acaba dr.unuz? hamdi bey mi?bunu yeni duydum bende doktorlara bir sorayım bal toksin maddeler içeriyor ondan mı acaba?bebeklere 1 yaşına kadar verilmiyor onu biliyorum ama bir araştırayım benim dr.çok iyi doçent yurtdışında çalışmış mutlaka bilgisi vardır onada sorayım:uhm:
Hayırlı olsun canım. Bende karın üstü yatmayı çok severim ama bişey olacak diye korkuyorum ve maalesef değiştirdim pozisyonumu.
kim acaba dr.unuz? hamdi bey mi?
benim dr sefa kelekçi çok iyi bir dr tavsiye ederim
günaydınlar mart anneleri:Şeniz:
günaydınnnn herkese...çok şükür dün çok iyiydim iğneden sonra lekelenmelerim kesildi kızlar.ama yataktan hiç kalkmıyorum
canım sordun mu dr.una balı ? o ne dedi merak ettim
günaydınnnn herkese...çok şükür dün çok iyiydim iğneden sonra lekelenmelerim kesildi kızlar.ama yataktan hiç kalkmıyorum
günaydınlar mart anneleri:Şeniz:
günaydnnnnnnnn mart anneleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?