bebişimin bana getirdiği en güzel bişey de onlar kaydirigubbakcemile3
Allahım sonunda bende "zalım oy gelin zalım zalım zalımm" oldum!!!!! :teytey:
Benimde aynen bulantılarım tam geçti artık galiba maşallah derken fenalaşıp yatak döşek yatıyorum kolumu bile kaldıramıyorum 5 kilo verdim gören aayy hamileler kilo alır sana ne olmuş böyle diyorlar moralimi bozuyorlarrr
national geographic in anne karnında diye 3 boyutlu bir belgeseli var bir bebeğin dokuz aylık serüveni onu izle hemen bırakırsın.bebeğine tek bir nefesle neler yaptığını görünceklava:
SİBEL07 geçmiş olsun ...Allah bir daha yaşatmasın...
kozet arkadaşım bende senin gibi mideden çekiyorum yanma ekşime vede gaz sıkıntısı ....genelde yanımda çubuk kraker bulunduruyorum tuzlu tuzlu kötüleştimi atıyorum bikaç tane çözüm değil belki ama o an iyileştiriyor....
kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bişey yapmadan yorgun bitkin olmuşum normalde hareketli enerjiğimdir ama şimdilerde tam tersi olmuşum sizlerdede var mı?
kozet ilk hamileleiğimde 9 ay boyunca süt içmiştim..mide yanmam çoktu ve herşey ağzıma geliyordu sanki...bana yarayan tek şey sıcak süt..ılık yada soğuk değil sıcak olacak..çözümünü öyle bulmuştum..
aynen ben de sabah kalktım mı iş bitiyor, hemen soğuk su filan içip bir yudum uyumaya çalışıyorum:)Göğüslerimde sorun yok ama mide yanmalarım var çok , bulantı da değil , özellikle sabaha karşı uykumdan uyanıyorum tuvalete gidiyorum ve sonra uykumu kaçıracak derecede midem yanıyor sizin de var mı kızlar böyle sorununuz. Yediklerimden zevk almıyorum az da yesem fazla geliyor.
Kozetcim hani senin takvimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?