• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 Mart 2025 Koç Burcunda Güneş Tutulması - Burçlara Etkileri

1650026430948.png

ayg.webp

İzin mi verdim? Yoksa böyle olması mı gerekiyordu?”

Bazen insan aynada kendi gözlerinin içine bakar da anlamaya çalışır: Bu yaşadıklarım benim seçimlerim miydi, yoksa hayatın bana çizdiği bir rotanın sessiz yolcusu mu oldum?

Kendime soruyorum: Her şeyi sineye çekmek, susmak, dayanmak… Bu bir izin miydi yoksa hayatta kalma şekli miydi?
Belki de bazı acılar bize istemesek de eşlik eder. Bazen seçim değildir yaşananlar, sadece dersin hangi yoldan geleceğini bilemeyiz.

Ama şunu da biliyorum: Her iz, her kırık, beni ben yapan parçaların birer tanığı. Kendimi suçlamayı bırakıp, sarılmam gerek o kırık yanlarıma. Çünkü büyümek; neye izin verdiğini fark etmekle değil, artık neye izin vermeyeceğini bilmekle başlar.

Aygül Aydın

29koç0 (4).webp

Güneş Tutulması Koç burcunda: her şey bir anda olacak!

Her şey bir süreçtir.

Hiçbir şey bir anda olmaz…
Bir kalp bir günde kırılmaz, bir insan bir gecede vazgeçmez, bir sevgi bir sabah yok olmaz.
Her şey yavaş yavaş olur. Sessiz çığlıklarla, fark edilmeyen ihmal edişlerle, küçük suskunluklarla başlar.

İnsanları yaralayıp geride bırakmak kolaydır. Söylenmeyen sözler, yüz çevrilen anlar, ilgisiz geçen zamanlar birikir…
Ama hayat gariptir.
Bir gün, dönüp dolaşıp karşına çıkar o kırdığın kalp.
Belki bir bakışta, belki bir suskunlukta tanırsın.
Bir zamanlar görmezden geldiğin o gözler, şimdi seni görmemeyi seçer.

İşte o an anlarsın…
Geçmişte bıraktığını sandığın her şey, aslında yolunun tam ortasında bekliyormuş seni.
Çünkü hayat, unuttuğunu sandığın yerden seni sınar.
Ve bazen en büyük yüzleşme, bir zamanlar değersiz gördüğün birinin artık sana değmemesidir.

Aygül Aydın

Back
X