Kozetcim hani senin takvimin?
ben takvimi yaptım ama kontrol panelimde hangi bölümden ekleyeceğim, imza bölümü bulamadım orda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kozetcim hani senin takvimin?
ben takvimi yaptım ama kontrol panelimde hangi bölümden ekleyeceğim, imza bölümü bulamadım orda?
buket canım ikili testini nezaman yaptırıyosun sanırım 11 haftalıksın dimi
yaaaaaaaaaa arkadaşlar bebişlerin cinsiyetleri kaçıncı haftada belli olur tahmininiz.....
merhaba existhunder bu national geographicin belgeselini nerden aldin bende onu izlemek istiyorum da
yaptım , inşallah doğru bölümü kopyalamışımdır, teşekkür ederim:)kozet detaylar bölümünde kilo takip falan diyor en alttaki oraya yapıştıracaksın canım
nazan actigin topigin linkini koyarmisin.bulamadim ben.kizlarrr bugun bebisimi gordum:sm_cool: kalp atislarini duydum , insan goruntusune girmis tamamen resmen minik bir insan herseyi tamammis, cok iyi gorunuyor dedi doktor, agzi, burnu, gozu, kulagi, elleri kollari herseyi gorunuyordu
yeni bir topig actim oraya ultrasyon resmimizi ekledim, sizlerde elinize gectikce ekleyinki, fikir sahibi olalim, kac haftalikken nasil oluyor gelisimi gormus oluruz ne dersiniz?