geçen akşam bende 3 defa istifra ettim..baştan beri pek bulantım yoktu aslında...inşallahta olmaz...kızlar size bişey soracağım size en yakın sağlık ocağına kayıt oldunuzmu?ben bugün gittim..kayıt oldum...aşı kartı falan hazırladılar sanırım ne aşısı olucazki bilgisi olan varmı?her ay çağırıyolar ..bebeğin kalp atışlarını dinlemek içinde bir cihaz var...benide dinlediler ama duyamadık buradan duyabilmek için daha erken dedi..8+3 ken sağlık ocaklarındaki o aletle duyulmaması normalmi sizce???
geçen akşam bende 3 defa istifra ettim..baştan beri pek bulantım yoktu aslında...inşallahta olmaz...kızlar size bişey soracağım size en yakın sağlık ocağına kayıt oldunuzmu?ben bugün gittim..kayıt oldum...aşı kartı falan hazırladılar sanırım ne aşısı olucazki bilgisi olan varmı?her ay çağırıyolar ..bebeğin kalp atışlarını dinlemek içinde bir cihaz var...benide dinlediler ama duyamadık buradan duyabilmek için daha erken dedi..8+3 ken sağlık ocaklarındaki o aletle duyulmaması normalmi sizce???
Vatana millete hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn.......................:tomato:
Bugün ilk istiframız gerçekleştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................kafamçokkarıştı
Eller gider mersine ben giderim tersine...klava:
Milletin bu haftalarda bulantısı geçiyo,,,,benimki daha bugün başladı....
Bu ne şimdi yawffffsositososito
İnsanın kendi kendine bu kadarmı nazarı değer ya...klava:
Herkese dedik hiç istifram yok diye....al sana....al sana.....
geçmiş olsun canımmm:teselli:
belki bi koku dokunmuştur yafu. bana öyle oluyor çünkü.
benim geçti dediğim an yine başlıyor.ne zaman bitecek bilmiyorum ama yemek yemek istiyorum artık doya doya..
Bilmiyorum nedendir? İlk defa ılık süt içtim bir bardak o mu yapı bilmiyorum. Tekrarlamazsa iyi... Tekrarlarsa yandık.
Ben dün sağlık ocağına gittim 4. ay sonunda gelmemi söylediler tetenoz aşısı için. Çok iyi ilgilendiler . Eşim ve benimle ilgili bilgiler aldılar. Kilo ve tansiyona baktılar. Her zaman kafana takılan birşey olursa gel dediler.
süt banada dokunuyo canim..
icimi calkaliyor resmen.. :mymeka:
belki sanada o dokunmustur..
Arkadaşlar göğüs durumlariniz nasil? Benimkileri taniyamiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?