- 6 Ocak 2008
- 2.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslına bakarsanız bende tereddütte kaldım..çok olumlu şeylerde okudum çok olumsuz şeylerde..yüzde yüz garanti bir test değilmiş sanırım..ama yinede yaptıracağım tabiki...içimizde kalmasın..
kızlar kendini hamile gibi hissetmeyen varmı..7+4 oldum ne gibi şeyler hissetmem lazım benim pek kasık ağrısı,bel ağrısı,mide bulantısıda yok..sadece göbeğim çok çıktı göğüslerim çok acıyor ve sık idrara çıkıyorum
kızlar dün doktora gidip ilk kez bebeişimle tanıştık, keseyi de gördük, 5+5 günlük hamileymişim. aslında bir kaç gün erken gitmiştim doktora mecburiyetten ama doktor hayret sizinki hızlı cıktı dedi ve kalp atışlarınıda gösterdi bize....harika bir duyguymus bu... 2 hafta sonra tekrar gidicem, şimdiden sabırsızlanıyorum.... allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlarada en kısa zamanda versin. aminnnn
Valla kime inanıcaz şaştık. kafamçokkarıştıYada hangisi doğru-hangisi yanlış.....
Bazı dr.lar yaptırıyo,bazıları gerek yok diyo...........klava:öffffffffffffffffffffffffffffffffff
Arkadaşlar sizde sürekli bebeğinize bişey olucakmış gibi korku yaşıyor musunuz? Bir de allah korusunkalbi filan dursa nereden anlıycaz acaba? ufffffffffffffffff ((( Bu kadar da takılmaz ki sinir oluyorum kendime...
kızlar dün doktora gidip ilk kez bebeişimle tanıştık, keseyi de gördük, 5+5 günlük hamileymişim. aslında bir kaç gün erken gitmiştim doktora mecburiyetten ama doktor hayret sizinki hızlı cıktı dedi ve kalp atışlarınıda gösterdi bize....harika bir duyguymus bu... 2 hafta sonra tekrar gidicem, şimdiden sabırsızlanıyorum.... allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlarada en kısa zamanda versin. aminnnn
Arkadaşlar sizde sürekli bebeğinize bişey olucakmış gibi korku yaşıyor musunuz? Bir de allah korusunkalbi filan dursa nereden anlıycaz acaba? ufffffffffffffffff ((( Bu kadar da takılmaz ki sinir oluyorum kendime...