Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,hepinize hepimize hamileliğimiz hayırlı,uğurlu olsun.Allah sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat ve sağıklı hamilelik nasip etsin.Ben yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyordum.Bir tane kimyasal gebelik yaşadım ve şükürler olsun ki yaradana bu mutluluğu bana da nasip etti,bekleyen herkese de nasip etsin diye dua ediyorum.İnşallah bir sorun çıkmazsa Mart 8 muhtemel doğum tarihim.Benide aranıza alırsınız herhalde değil mi kızlar.Belirtilerimizi,gelişmeleri,aklımıza takılan herşeyi paylaşırız,ayrıca bu topiği açan arkadaşa teşekkürlera.s.,hepimizin işine çok yarayacak.Hepinize tekrar hayırlı olsun...
Evet arkideşler bendede belirti yok.Sadece sık acıkıyorum,uyku hali var gündüz iki saat uyuyorum mutlaka yoksa akşamları sersem tavuk gibi oluyorum.
kızlar ben çok acıkmıyorum aynı düzen devam ediyorum...ama ilerde nolurum bilmiyorum..hamileyim diye saldırmıyorum hiç birşeye tutuyorum kendimi...veeee acaip uyuyorum yaa psiolojikmi acaba..bugün ve yarın tutacağım kendimi...uyumayacağım...yemekten değilde uyumaktan şişeceğim inanın..bide bende çok gaz olmaya başladı yaa normalmi bu durum..garip bişey yemedimkiii...
hanimlar ya bir sey daha soylemek istiyorum. benim icimde hep bir korku var ya kalp atisini duyamazsam ya dis gebelikse ya da olmusse coktan vs diye.
ne yaparsam yapayim bu dusuncelere engel olamiyorum. cok korkuyorum bebegime bir sey olacak diye.
yani hep bir aksilik olacakmis gibi hissediyorum.
aslinda cok pozitif bir insanim. hem olumlu dusunurum ama bu konuda nedense iyi ornekler degil kotu ornekler geliyor aklima.
Merhaba rehavet,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Bende aynı senin gibi çok acıkmıyorum,daha erken ondan herhalde,ama bu uyuma durumu ve gaz genelde olurmuş, bende de var,çabuk yorulma,uyku hali normal bir durum yani.
canim ayni sey bendede var hatta o kadar abarttimki ya hamile degilsem ya test yanlissa , ya bos gebelikse bebek yoksa ya mol gebelikse falan filan akla gelmeyecek evhamlar yapiyorum sali gunu ultrasyonla bakilacak anca o zaman sanirim bu dusunceleri icimden atabilicem cok zor bir durum gercektende ruyalarima giriyor benim
senağlamaseninde hayırlısı olsun kozet ama hiç iyi değilim kasıklarım bacaklarım ve belim ağırıyo çok ara verdiğim için yaşımda 31 olduğu için korkuyorum
canim ayni sey bendede var hatta o kadar abarttimki ya hamile degilsem ya test yanlissa , ya bos gebelikse bebek yoksa ya mol gebelikse falan filan akla gelmeyecek evhamlar yapiyorum sali gunu ultrasyonla bakilacak anca o zaman sanirim bu dusunceleri icimden atabilicem cok zor bir durum gercektende ruyalarima giriyor benim