Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çıkabilir benim bu ikinci hamileliğim ilkinde 4 gün vardı adetime idrarda çıktı bundada 1 gün varken çıktı normalde 1hafta falan geçmesi gerekiyor beta hcg hormonu döllenmeden 7 gün sonra kana geçer ama idrara daha geç geçer ne zaman adet olman gerekiyordu ben 28 de bir olduğum için 4 ünde görmem gerekiyordu bence hassas testleri deneyebilirsin haber bekliyorum hayırlısıya benimde sat 6 haziran acaba su eczanelerdeki testlerden alsam çıkarmı sonucu korkudan bakmıyorum istiyorum ama ya olmazsa diye..... baby nurse cevap verirsen seviirim satyakın birbirinede ondan :)
bence baktır çıkabilir canım 5 gün daha beklenmezki canım valla ben bile merak ettim baktır sen yada git kanda baktırcanım benim 3 temmuzda olmam gerekiyordu ya ni bugün 5. günü gecikmenin bilmiyorum ne yapsam annemde 10 gün olsun diyoo bilmiyorum yani ne yapacagımı....
ayy süper seninki ne kadarlikti canim bende 14 temmuz pazartesi gidicem kismetse inşallah sabiriszlikla bekliorum o günüben bugün sabah ilk kontrolüme gittim kizlar.. Keseyi gördük..:dance:
Esinide gördük.. Doktor hersey güzel dedi.. :sm_cool:
Haftaya carsambada insallah kalp atislarini dinlicez..
Esi benzeri yok bu duygunun..:asigim:
ayy süper seninki ne kadarlikti canim bende 14 temmuz pazartesi gidicem kismetse inşallah sabiriszlikla bekliorum o günü
6+1 benimki canim..
heyecanini biliyorum.. ama gördükden sonra birazcik bile azalmiyor.. tam tersine bidaki termini iple cekiyorsun dahada heycanlaniyorsun :teytey:
kesen kaç mm.di canım?çerezcim.
65 mm yaziyor canim ultrason da
sende doktora gitmissin.. gelmis gecmis olsun canim..
canım 65 mm. mi bir yanlışlık olmasın?
benimki 5+1 ken 12 mm.di.yani senin rakamın mı anormal olan benim kesemmi kafam karıştı?CADIARZU
dedim ya canim.. ultrsonda asagida 65mm yaziyor .. ama 65mm ne bilmiyorum dogrusu..
doktoroda sormadim.. bidakine aklimda bulunsun :1rolleyes: