2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 aylık bebeğimi düşürdüğümde avuca yakındı.nasıl yani anlamadım??
netten bakıyorum doğrusunu görürsem söyliycem
 
ben 2,5 yıllık bol gözyaşı,bol depresyon,bol ızdırap dolu günlerin ardından 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim..2.aşılamamdı ve hiç umudum yoktu...keseyi falan göremediğim için hala tedirginim,insan bu kadar bekleyince inanamıyor...hayallerimden bile silmiştim bebeğimi....hayırlısı inş bi terslik olmadan kavuşurum bebeğime....hesaplayıcılara göre 7 mart görünüyor tarih...Allah hepinizin yardımcısı olsun....:))
çok sevindim bebeğinize inşallah allah kucağına almayı nasip eder bol bol su için bende yeni hamileyim bende inanamıyorum
 
ben 4 aylık bebeğimi düşürdüğümde avuca yakındı.nasıl yani anlamadım??
netten bakıyorum doğrusunu görürsem söyliycem

bende arastirdim simdi biraz saruboceq , milimetrelerden bahsediyor gercektende kafam karisti benim dusurdugum parca niye o kadar buyuktuki
 
canim ben 6 haftalikken yapmistim dusugumu banyoya dustu elime alip baktim yani iki parmak genisligindeydi ama 10 cm kadar vardi bir et parcasi baskada hicbirsey dusmedi oyle parca felan ultrasyonla bakilinca keseyi tumce dusurmussun dedi doktor

simdi arastirinca kese yuvarlak olurmus birde milimetrelerle olcum veriyor aceba benimki bozulmus kesemiydi ondanmi oyle olcumleri felan tuhafti bilmiyorum
 
demekki bozulmuş gebelikmiş canım seninki.
çünkü ben ölçümlerine baktım şimdi gene..
gene hamilesin.inşallah bu kez kucağımıza alırız sağsalim.
senin şu an belli mi kaç mm olduğu?
 
saol cnm inslh hepimiz bebislerimizi sagsaglim aliriz kucagimiza, benim yarin tam 7 haftalik oluyor benim hesabima gore yarinda randevum vardi doktorun sekreteri az once aradi cumaya ertelediler o zaman belli olucak ben yarina kadar sabredemezken cumayi beklemek zorundayim , birde ben yurt disindayim burda istediginde ozel yerler yok gidip ultrasyona girebilecegin sende rusyadaymissin orda nasil ? turkiyedekiler cok sansli , bastiriyolar parayi istersen her gun git bak:roflol:
 
bi sitede okudum.. kese hergün 1,1 mm büyürmüs.. hesapldim ben.. simdi benimki 6+1 günlük ya.. yani 43 günlük oluyor.. 43*1,1=47,3.. bende yaziyor 55mm .. hmm ne diyorsunuz?
 

Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin
çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası
hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru
sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı
artar
.


alinti

e bak burdada günlük ortalama 1mm büyür diyor ama??
 
kizlar varya bu gidisle profesor olup cikicaz:roflol: doktora felanda gitmeye gerek kalmiycak bir ultrasyon aleti eve kendi isimizi kendimiz hallederiz :dance:

kibelecim bende hollandada yasiyorum malesef , varya burda insani deli ederler daha bir doktora bile gorunemedim ay deli olcam gebelik testini evde yaptim mesela kan testi bile yapmadilar idrarda ciktiysa tamamdir dediler yolladilar fitik olucam ben buralarda yaaa:eek:klava:
 
hanimlar ben de bu bir turlu tamamen yokolmayan lekelenmeden dolayi randevu aldim. nzanin dedigi gibi istedigin gun gidemiyorsun. ben de acitasyon cektim. hafif kanamam var. kramp var diye.

bu arada gobegimin altinda bebekle alakasi olmayan bir bolgede ilginc olaylar oluyor. boyle dakikada bir kramp gibi elektrik soku gibi birsey icerden baski yapiyor geciyor.

1 saat sonrasina randevu aldim. bugun.

kardesimden de TR den bana en acik kargo ile progestan gondermesini istedim. bugun gonderdi. elime insallah cabuk gecer.

ama progestanin dusugu onledigi bilimsel olarak kanitlanmamis.
 
X