Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim bebeğinize inşallah allah kucağına almayı nasip eder bol bol su için bende yeni hamileyim bende inanamıyorumben 2,5 yıllık bol gözyaşı,bol depresyon,bol ızdırap dolu günlerin ardından 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim..2.aşılamamdı ve hiç umudum yoktu...keseyi falan göremediğim için hala tedirginim,insan bu kadar bekleyince inanamıyor...hayallerimden bile silmiştim bebeğimi....hayırlısı inş bi terslik olmadan kavuşurum bebeğime....hesaplayıcılara göre 7 mart görünüyor tarih...Allah hepinizin yardımcısı olsun....:))
çok sevindim bebeğinize inşallah allah kucağına almayı nasip eder bol bol su için bende yeni hamileyim bende inanamıyorum
ben 4 aylık bebeğimi düşürdüğümde avuca yakındı.nasıl yani anlamadım??
netten bakıyorum doğrusunu görürsem söyliycem
bende arastirdim simdi biraz saruboceq , milimetrelerden bahsediyor gercektende kafam karisti benim dusurdugum parca niye o kadar buyuktuki
arkadaşlar merhaba bende mart annesiyim sat 7 haziran şuan 4hafta 2 günlük hamileyim tahmini doğum tarihi 14 mart muhtemelen 1-5 mart arası sezeryan olur ama bakalım hayırlısı