yok hayatım olmaz merak etme.Doktorun da aynı şeyleri söyleyecek zaten sorsan:)) İnan daha rahatlayacaksın.Bende de hemoroit var merak etme hem de 2 tane:)) ama çok rahatım şuan
arkadaşlar bende kabızlık değil ama sık idrara çıkma başladı sizdede varmı?özellikle geceleri sık sık çıkmaya başladım..
kasıklara giren ani kramplar bendede oluyor özelliklede hapşururken öksürürken falan kramp giriyor fazla uzun sürmüyor ama insanı tedirgin ediyor..
kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayanınız varmı?ben çok fenayım bu konuda.doktor olur dedi ama nasıl aşıcam ben bu sorunu?
ya arkadaşlarr ben bunu beceremedimm galibaa senağlama henüz 6 hafta 2 günlükk bu cetvell nekadarlıkk gösteriyoo anlamadımkii bişeyy olmuşmu acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay sorma ya. bende çok fenayım. her tuvalet bir seans oldu bu aralar. kırmızı bi suratla dışarı çıkıyorumhayır mantıksız olmasını bilmeme rağmen bi yandan da korkuyorum. kızkardeşim dalga geçiyor onun onlan ne alakası var falan diye. ama insan kendini o kadar sıkınca bi an onada bişi olacakmış gibi geliyo yafisfisfis
arkadaşlar göbeklerde değişim başladım.
yaaa o cetvelin nasıl yapıldığını ben de öğrenmek istiyorum kızlar.Bilenlerden yardım rica ediyorum lütfen :1rolleyes:
ben düşük tehlikesi olduğu için tuvalette ıkınırken düşecek diye korkuyorum yada aşağıya inecek diye.
adayadayi sen çalişiyormusun evdemisin?yaş kaç?:))
enelcim lütfen aklına öyle kötü şeyler getirme canım.Bol bol dua et.Miniklerimiz Allaha emanet ve korunuyorlar hiç sıkma canını