E
EU1
Ziyaretçi
bende korkuyorum, işte alaturka tuvalet var, gözüm aşağıda resmen. komiğim biliyorum ama napayım
canım pozitif düşünsek iyi olur allahın izniyle hiçbişeycik olmayacak sağlıkla dünyaya gelecekler inşallah.öpüyorum seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende korkuyorum, işte alaturka tuvalet var, gözüm aşağıda resmen. komiğim biliyorum ama napayım
Kızlarrr benim SAT 23 haziran ve muhtemel doğum tarihi 30 Mart belki Nisana kayar ama ben yerimi burada seçtim..Ben de aranızdayım....
canım öğretmenim ben 1 ay daha okul açılana kadar evdeyim. 29 yaşındayım.
evet canım işteyim şuan.Boşluk bulduğum zamanlarda yazmaya çalışıyorum işte :)) Bankanın adını burda vermesem daha iyi olur hayatım.Kusura bakma olur mu?
kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayanınız varmı?ben çok fenayım bu konuda.doktor olur dedi ama nasıl aşıcam ben bu sorunu?
çok memnun oldum tanıştığımıza.Ben de 27 yaşındayım ve bankacıyım.İlk hamileliğin mi peki?
evet canım ilk hamileliğim. azcık uğraştırdı bizi kerata. mikroenjeksiyon la oldu. öncesinde 3 tane de aşılamamız var.
yok yormuyorum merak etme.Oturduğum yerde çalışıyorum işte fasülyemle :))
enelcim aç karnina kuru kayisi bol su ve meyve bağirsaklri hareketlendiiriyo tavsiye ediyorum. Bu arada izmirde hangi dra gidiyosun enel?bende daha önce izmirde 2 profa gittim memnun kalmadim hiç
ya ben karışık meyve çayı içmek istiyorum. bi bardaktan bişi olur mu acaba. bazı yerlerde ii değil çok içmek falan diolar ama sadece bir bardak ??