canım günde bir bardaktan fazla içme doktorum bana öyle söyledi.dikkat et canım bazı meyve çayları tehlikeli olabiliyor.allah korusun.
bende okudum işte onları, o yüzden tedirgin oluyorum. ama işteyken süt içemiyorum, aslında içebilirm ama süt bana dokunduğu için çok kötü oluyorum. hiç değilse akşam içeyim bari diyorum. kahveydi kolaydı zaten yasak. e hep su hep su. sıkılıyo insan yahu. ahh bebişim..ben sigarayı da bıraktım. ağzım boş kalıyo çok zorluyo o zamann
URL de la imagen den sonra aşağısında Paso 1, Paso 2 ve Paso 3 yazıyor.Hangisini işaretleyeceğim?
canısı meyve suyu iç olmazmı.yada meyve aromalı su var onlardan iç.bu arada ben ayran da içiyorum sende iç ne dersin canım.
meyve suları da katkılı diye içmiyorum güzelim,sende çok yüklenme onlara. en doğrusunu biliyosun zaten:ayran. bol bol tüketmeye çalışıyorum. :CüvCüv:
ben çok yoruldum arkadaşlar ya. utanmasam masanın başında uyuycam.
dikkat et canım izin alamıyormusun hem bugün cuma.
kızlar tansiyon düşüklüğü esneme ve baş ağrısı yaparmı....eğer yapıyorsa tuzlu bişeyler yemem lazım...ayy başımı kaldıramıyorum gözlerimde bile ağırlık var...
ah canım maalesef. Allahtan bugün duruşmam falan yoktu. masanın başındyım hiç değil. ve sizlere yazabiliyorum. 1,5 saat daha idare edicez artık.
canım diğer arkadaşında tarif ettiği gibi.bak en son nerde kaldın sen canım ordan devam edelim.ahhh enelcim ben bir beceremedim şu takvim koymayı ekrana biliyor musun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?