Arkadaşlar, size sormak istediğim birşey var...
benim bazen, özellikle hızla ayağa kalktığımda kasıklarıma şiddetli bir ağrı giriyor...
Sizde de oluyor mu böyle bir şey...Hareketimi kesip dinlenince geçiyor ama o ilk kalkış anında bıçak saplanır gibi...
Huzursuz oldum ben bir hayli:uhm:
benim bazen, özellikle hızla ayağa kalktığımda kasıklarıma şiddetli bir ağrı giriyor...
Sizde de oluyor mu böyle bir şey...Hareketimi kesip dinlenince geçiyor ama o ilk kalkış anında bıçak saplanır gibi...
[Buketcim öyle diyosun ama benimle aynı dönemlere denk gelen arkadaşlar da burada.. ayrıca şubat annelerinin bebişlerine göre benim miniğim çokkkk ufak a.s
ya kizlaarr anne oluyoruz inanamiyorum ben cok heyecanliyim ve cok korkuyorum dusuk olurmu diye biliyorum dusunmemem gerek ama olmuyor aklimdan hic cikmiyo ha bire kontrol ediyorum camasirimi bu takintidan nasil kurtulucam bi 10 haftalik olsa icim rahatliycak.
merhaba canım.bende de aynı şekilde ani ağrı giriyor ayağa kalktığımda ama hemen oturup bekliyorum biraz geçiyor.bir de her an adet olacakmışım gibi sızlamalarım oluyor.Arkadaşlar, size sormak istediğim birşey var...
kasıklarda kramp değilde bu ara başka bi sorunum var benim. kalçamda bi yere kramp giriyo ve dizime kadar iniyo. bu ne anlamadım. gece çok ters yatıyorum uyurken, belki incittim bilemiyorum. doktorlardan gelen arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, yarın bende gidicem, dualarınızı eksik etmeyin.:Saruboceq:
kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayanınız varmı?ben çok fenayım bu konuda.doktor olur dedi ama nasıl aşıcam ben bu sorunu?
ben kabızlık yaşamıyorum şimdilik çok şükür.Çok sıkıntılı bir durummuş o.Tavsiyelerim olabildiğince çok su iç canım,günde 2 litre örneğin.Ekmek yiyorsan kepekli olanı tercih et ve yiyebiliyorsan meyve bol bol tüket.Lifli gıdalar oldukları için bağırsaklarını yumuşatacaktır.Ayrıca ağırlıklı olarak sebze yemelisinyerimseniben
kizlar aranizda sigara içenler var mi?hamilelikten once yada simdi.ben soz vermeme ragmen birakamiyorum ne yapicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?