cnm ben de doyunca uyur die düşünüyorum memede uyuyor bazen hala tek meme emiyor doyuyor tek memeyle belki de diş sıkıntısıdır.Hayatım bende sana hipp in anne sütü ile hazırlanan kaşık mamaları var onları diycektim. Organik bu mamalar ama gece mama vermem demişsin. Gece kalkmaktan bende bıktım bir dönem onun için gece uyanınca yanıma alıp yatıyıorum gögüsü açık bırakıyorum uyandıkç çat yapışıp emiyor. Ne bana eziyet ne ona bir gögüste bitince süt ağlıyor çekip çekip bırakıyor. O zamanda öteki tarafıma alıyorum ne ben uykumdan oluyorum ne o..
Ama sen odayıda ayırmışsın. Denermisin bilemiyorum. Ben bırak odayı yatağı ayıramam şu dönemde 6 ay hiç yanımda yatırmadım ama çalışmaya başladıktan sonra baktım olmuyor aldım yanıma. Hem özlüyordur beni bütün gün kokumu alsın istiyorum. Öyle çok uyanmıyor gece iki kez falan.. Belki odasını ayırdığın için de çok uyanıyor olabilir. İkinci bir ihtimalde diş çıkarma sıkıntısı olabilir. Açlıktan uyanmaz sanmıyorum en azından karnı doyunca uyur dimi ??
gece emzirmek daha kolay ve rahat diye düşünüyorum
seninki de iyi fikirmiş ama:) ben ezerim diye korkarım kız sendeki de ii cesaret
biz odayı 4. aydan itibaren ayırdık ama odalar dip dipe gık dese uyanıyorum artık yatak odamızdaki beşiğine sığmıyodu mecbur kaldık kendi odasına beşiğine geçirmeye
cnm artık yetmemesi normal artık büyüdüler sadece anne memesi yetmez bi de çalışıyosun ya sürekli ememiyor ek gıda alması gerekiyor çeşitlendi yeme içmesi artık yeme zevkleri oluşuyorYa kızlar acaba bizim sütümüz neden azaldı yaa..
Acaba vücut bebelerin ihtiyacına göremi süt üretiyor?
Eğer öyleyse ne yapsak nafile artmaz tabi sütümüz..
Bi fikri olan varmı??
süt anca moralin iyiyse artıyor başka şeyler o kadar etkili değilll
cnm emülgatör soya lesitini yani gdo olma ihtimali çok yüksek emülgatör olan her şeyde ve marketten aldığımıuz hemen herşeyde var bu meret. içime sinmiyor ya kafayı yedirtçekler insana.emülgatör nedir şekercik ben milupanın buğday irmik muhallebisi var ondan 50 ml kadar
yatmadan yediriyorum mecburen içinde omega 3 omega 6 vitaminler mineraller var yediriyorum ilk yatmada ondan 3-4 saat uyuyor yoksa o da yok 3 kez uyanırsa ben de razıyım sen de az bir şey yedirsen hem kesintisiz uyumakta bebek için iyiymiş anne sütü tamam ama kayısı rendelesen içine hem midesini rahatlatır.....
tesadüf ben de bu akşam haşlanmış buğday pirinç unu ve irmikle suyu karıştırıp mma hazırladım 7-8 arası verdim uyudu bakalım nolcak bu gece anlıycam aç mı başka derdi mi var sıpanın
haklısın bence de... bol bol semizotu yiyin sütün kalitesini arttırıyormuş bi de buğday çok faydalıymış hemm de kilo aldırmıyomuş ebru şallı demişti:)sütümüz azalma değilde bebeklerin ihtiyaçları daha fazlalaştı bence daha kalorili ve enerjili şeylere ihtiyaçları var anne sütünün yüzde doksanı suymuş..... bizimki de gündüzleri yemek öncesi de versem sonrası da versem acıktırsam da versem yok pek emmiyor dalga geçiyor resmen bir yudum çekiyor etrafa bakıyor bir yudum emip tekrar zorla da emzirilmiyor ki ne yapayım????akannehir
dikkatlerini çeken çok şey var sadece bize konsantre olmalarını sağlasak belki daha uzun süre emerler.
şekercik hiip in baby rice muhallebisi var devam sütü veya anne sütüyle hazırlanabiliyor araştırdım emülgatör yok sanırım yazmıyor ve yazma zorunluluğu varmış
cnm çok sağol araştırmışsın benim için. not aldım cnm bakıcam:)