çok şeker yaaa bu kadar alıştı demek kahvaltıya sen yakında bırakırsın kahvaltısını da kendisi yapar senin oğlunopuyorumnanaktan
peki saat kaçta veriyorsun kahvaltıyı sonra meyve püresi var emmesi var çorbası var ben hala birtürlü ayarlayamadım bir de muhallebinin bir yararı yok diyorlar onun yerine ne verebiliriz ki doyurucu olsun ben oğluma 75 cc kadar muhallebi yedirdiğim halde gece 3 kez uyanıp emiyor bu da benim uykularımı mahvediyor tabi....
he alıştı valla:) dün de bir eline taze soğan bir eline ekmek verdik öyle bi ondan bi ondan yiyor :)
cnm biz sabah emişiyoruz ilk uyandığında... beni özlemiş oluyor:)
saat 9-10 arası veriyorum bazen biz sofradaysak ekmek istiyor ben de ağzına sokuveriyorum pekmez filan...
cnm çorba 12-2 arası veriyorum 2 gibi uyuyor zaten
yoğurt pek yemiyor şu sıralar ben de çorbasına katıyorum:)ama yediğinde ikindi öğünü yapıyorduk uykudan uyanınca veriyordum az bişey...
cnm istersen yoğurta meyve püresi kat öyle ver bi taşla iki kuş...
bizimki de akşam muhallebisinden nefret ediyor pirinç unuyla yapılandan ben bi kaç gün pirinci haşladım iyice ezdim içine su ve mama katarak verdim sonra bi ara buna mama yerine yoğurt kattım meyve koydum ben bazen meyve sıkıyorum püre gibi değil de suluğuna koyup veriyorum içiyor ben mutfakta çalışırken:)
yani alternatif üretilebilir sanırım
çorbalara yoğurt katabilirsin
sabahları meyve suyu verebilirsin ıslatmak için.
ikindide meyveli yoğurt verebilirsin
ayrıca gün içinde su yerine meyve suyu da verebilirsin
akşamları da pirinçli mama yapabilirsin ama pirinç ununu pek sevmiyorsa pirinci haşla değerlendir benm annem öyle yapıyordu yeğenlerime. bi gün bi bardak pirinç haşlıyordu kavanoza koyuyordu iyice ezip sulandırıp veya sütle karıştırıp içiriyordu biberona koyup. biizmki biberon da almıyor:) bardaktan suluktan içecek illa kendisi içecek mamayı da çorbayı da kaşıkla yiycek koca adam... :roflol: