• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasım Bebekleri de Ek Gıdalara Başladı

şekercik ben 1 parça somonu buyukluğune gore 2ye yada 3 e boluyorum aynen senin tarifindeki gibi yapıyorum yalnız biraz pirinç ve mercimekte eklıyorum.suyunu az koyuyorum koyu kıvamda bir çorba oluyor ama yınede fazla geliyor .dediğin gibi kavonoza koyup ertesi gun veriyorum kalanını.hala kaldıysa kendim içiyorum:)

cnm benim oğlan o çorbayı kesinlikle yemedi aç d a olsa kitliyo ağzını mümkün deil yediremedim aç bıraktım ı-ıh....
dün de brokolili çorba hazırladım onu da yemedi ben de ısrar etmedim valla
bugün öğlende sebze yemeği yedi olmadı köfte yapıcam kıymadan
bizimki yoğurta bayılıyo yoğurt yediriyoruz akşamları
genelde beğendiğine atlıyo):
mesela dün eşim kahvaltıda ona tulum peyniri, domates yedirdi annem salatanın suyunda veriyo
ben yemedi mi ısrar etmiyorum somonu bi de fırında denicem azcık tuz ekip fırına veriyorlarmış öyle de yemezse ısarar etmicem yemesin somon nolcak ki diğer balıkları yiyor:)))

gaz için kimyon iyidir diye biliyorum ben

merhaba kızlar benim oglumda ara ara yememezlik yapıyo ben çözümü buldum komşuya iniyoruz yada eşimin okuluna gidiyoruz anaokulunda çocuklarla bi güzel yiyo onlar ne yiyosa hasta oldugu dönemlerde bile bu şekilde yedi kesinlikle arkadaşla yedirin minik tosuncuklara.................

neeee-ikincisimi-geliyorrrrreyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
saka-sakaaaa...oncelikle-oglusuna-masallah-cnm-allah-her-ikisinede-hayirli-omurler-nasip-etsin..
senide-bir-avazda-kurtarsin-rabbim..bence-en-iyisi-arka-arkaya-yapmak.
birbirlerini-buyuturler-iste..benimkilerde-oyle-boyle-gecinip-gidiyolar..biri-4-biri
onumuzdeki-ay-bir-yasina-girecek-ins..
ayni-cins-olunca-herseyden-iki-tane-almak-zorunda-kaliyosun..ama-genede-otekinin-
elindeki-daha-kiymetli-gozler-hep-birbirinin-elinde...hele-birbirlerinden-kapip-kacmalari-
cok=komik.yahuu-tom-ve-jery-gibi...yorucu-zahmetli-bir-is-annelik-zanaati-ammaaaa
bir-gulusleri-herseye-yeter-degilmi??:jeyyar:

tesekkurler canim cumlemizin cocuklarini da benim cocuklarimi da allaha emanetler
once sonra bize....haklsisn valla tek cocukla basa cikamazken simdi naparim
iste yazarim buradan basima neler geliyor paylasirim kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar benim oglumda ara ara yememezlik yapıyo ben çözümü buldum komşuya iniyoruz yada eşimin okuluna gidiyoruz anaokulunda çocuklarla bi güzel yiyo onlar ne yiyosa hasta oldugu dönemlerde bile bu şekilde yedi kesinlikle arkadaşla yedirin minik tosuncuklara.................

anaaam nerden bulcaz kız arkadaşı:) bizim yumurcak da anneanneyle beraber oturup yemeyi seviyor yere sofra bezi seriyoruz o da koca adam gibi yere oturuyo sofra bezini dizilerine çekiyo valla bi deneyin çok komik oluyolar önüne de tabağını ve ekmeğini koyuyoruz gönlünce dağıta döke yiyor:) görmeniz lazım kızlar yiyesim geliyo onu öyle grünce
bu arada dün bizimki aynaya bakarken kim bu dedim tarık dedi adını söyleyebildi çok şaşırdım beklemiyodum hiç bi de oyuncak bebeği var ayşegül diyor ona hani şu plastik oyuncaklar var ya sıkınca öten onlardna işte:)

anaaam nerden bulcaz kız arkadaşı:) bizim yumurcak da anneanneyle beraber oturup yemeyi seviyor yere sofra bezi seriyoruz o da koca adam gibi yere oturuyo sofra bezini dizilerine çekiyo valla bi deneyin çok komik oluyolar önüne de tabağını ve ekmeğini koyuyoruz gönlünce dağıta döke yiyor:) görmeniz lazım kızlar yiyesim geliyo onu öyle grünce
bu arada dün bizimki aynaya bakarken kim bu dedim tarık dedi adını söyleyebildi çok şaşırdım beklemiyodum hiç bi de oyuncak bebeği var ayşegül diyor ona hani şu plastik oyuncaklar var ya sıkınca öten onlardna işte:)

aferin oglusuna bak adini bile ogrenmisopuyorumnanaktan oglum henuz deeedeeeebabaaaa mamaaaa aglarken anneeeee gibi sesler cikartiyor daha
fazla ilerleme yok bekliyoruz artik....

ayyy nartan mi sofrada oturacak oyle durmadan ayyy ruyamda gorsem inanmam
vallahi anca mama sandalyesinde ondada tepsi tam onune kadar gelmese
kalkacak yani hatta gecen ay kalkabiliyordu bidik simdi buyudu ya kiloda artti
kalkamiyor kuzu kuzu oturmak zorunda kaliyor eline oyalamacak seyler kasik
gibi veriyoruz ancak yiyor:ecrin_bebek:

şekerim biizmki de uslu durmuyo ama biz tutuyoruz işte. çok seviyo beraber yemeyi sofrada. kıymaıyorum keretaya:)

bizim-kucuk-beyde-illaki-cizgi-film-seyrederek-yiyecek.baska-yolu-yok..babaya-baaaa-
anne-direk-soyluyo-bide-sarki-soylemesi-varki-bitiyorum-vallaboshayallersmile

bizim-kucuk-beyde-illaki-cizgi-film-seyrederek-yiyecek.baska-yolu-yok..babaya-baaaa-
anne-direk-soyluyo-bide-sarki-soylemesi-varki-bitiyorum-vallaboshayallersmile

artık bende tv açıyorum yemek yedirırken yesinde her yol mübah diye duşunuyorum.

bizimkide şarkı soyluyor kendince o dudakları koparıp yıyesım geliyor:)

artık bende tv açıyorum yemek yedirırken yesinde her yol mübah diye duşunuyorum.

bizimkide şarkı soyluyor kendince o dudakları koparıp yıyesım geliyor:)

bencede-her-yol-mubah..takla-at-dese-atarim-ha-boyle:emir_bebek:
ay-buyumuslerde-bide-sarki-soyluyolar-yahuu-bunlar-bi-alem-valla..
allah-hayirli-omurler-nasip-etsin-ins..:nazar:

bencede-her-yol-mubah..takla-at-dese-atarim-ha-boyle:emir_bebek:
ay-buyumuslerde-bide-sarki-soyluyolar-yahuu-bunlar-bi-alem-valla..
allah-hayirli-omurler-nasip-etsin-ins..:nazar:

evet arkadaslar ben de mama sandalyesine ilgisini ne cekiyorsa koyuyorum
sarki soyluyorum dans ediyorum ayrica yogurdu biskuvi ve muz olmadan yemiyor
valla yesinde diyorum nasil yerse yesin size sonsuz katiliyorum her yol
mubahtir takla bileee:1:

boyle takla atabiliyorsan da valla ne versen yiyordur bebegim

Son düzenleme:
evet arkadaslar ben de mama sandalyesine ilgisini ne cekiyorsa koyuyorum
sarki soyluyorum dans ediyorum ayrica yogurdu biskuvi ve muz olmadan yemiyor
valla yesinde diyorum nasil yerse yesin size sonsuz katiliyorum her yol
mubahtir takla bileee:1:

boyle takla atabiliyorsan da valla ne versen yiyordur bebegim

takla-dahil-yaninda-bonus-kucak-sarki-turku-gobek-oryantalsositososito:teytey:

cnm dr bize her şey serbest dedi
tam yumurta yiyebilir
bal yine serbest
yani aslında hiçbir şey yasak değil ama ben gene de hazır ürün vermiyorum hemen hepsini bene vde kendim yapmışsam yediriyorum ayrıca bi mönüsü yok öncekine benzer sadece kahvaltıda artık bal yumurta yiyebiliyor akşamları ballı süt içebiliyor acıktığında bisk ile sütü karıştırıp acil bi çözüm üretebiliyoruz biz ne yersek yiyebiliyor artık

Back