Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her gün değil gün aşırı veriyoruz biz çünkü havalar sıcak yazık bebelere yaa
evet kızlar gün aşırı verin ben bi de peynirle yumurtayı dönüşümlü veriyorumn bugün de kalhvaltısını mamayla değil elma suyuyla ıslattım yani biraz yumurta biraz pekmez verdim ağzına ayrı ayrı veriyorum ben artık sonra da bardaktan elma suyu içirdim koca adam gibi kahvaltısını etti ondan önce de elinde ekmek kabuğu vardı onu baya parçalamıştı:)
kızlar oğlum çok huzursuz iki gündür gece ağlıyor sürekli hiç böyle
yapmazdı kucağımda dahi susmuyor kulağını kaşıyıp duruyor aylık kontrolde birşeyi
yoktu diş belirtisi de yok napacağımı bilmiyorum dişse eğer sürekli böyle mi
devam edecek? aranızda şu diş için jeller varmış calgel gibi kullanan var mı?
işe yarıyor mu?
kızlar oğlum çok huzursuz iki gündür gece ağlıyor sürekli hiç böyle
yapmazdı kucağımda dahi susmuyor kulağını kaşıyıp duruyor aylık kontrolde birşeyi
işe yarıyor mu?
laremcim ben geçen sene bir gün verip bir gün vermiyordum, yaza denk geldiği için kahvaltılar..havalar serinleyince her gün 1 yumurta vermeye başladım hala daha her sabah kahvaltısında 1 yumurta yediririm.yalnız benimki yumurtaya karşı baya hassastı,oldukça uzun zamanda alıştı bünyesi yumurtaya.sen de bebeğin durumuna göre bak,hergün verince ağır geliyorsa her gün vermezsin,ağır gelmiyorsa verirsin,tabi doktorunuza da sor
cnm ben bi yerde okuduydum bi dr sitesinde:) kulağını kaşıyorsa diştendir diyordu:))) başka belirti var mı ben pek anlamıyorum... ama diş nedeniyle kulağını kaşıyabilirmişkızlar oğlum çok huzursuz iki gündür gece ağlıyor sürekli hiç böyle
işe yarıyor mu?
cnm bizim dr geçen gidişimizde dişler geliyo dedi sağlık ocağındaki hemşire de 4 tene birden geliyo patlamış dedi ama bişi yok ortada bi ay geçti:)bebeklerimiz aynı gün doğmuş sekercik dişle ilgili belirtiler var mı? şimdiden korkmaya
başladım bu diş olayı oğlumu baya zorlayacağa benziyor tabi beni de.....
benim oğlumun dişleri çıktı çok fazla salyası akıyordu çıkınca salya kesildi.calgel ben de kullandım geçici bir rahatlık saglıyor etkısı geçınce yıne aynı.kulağının kaşımasının başka sebebi olabilir dişle bağlantılı olacağını sanmıyorum istersen doktora yada sağlık ocağına götür.geçmiş olsun...
cnm ben bi yerde okuduydum bi dr sitesinde:) kulağını kaşıyorsa diştendir diyordu:))) başka belirti var mı ben pek anlamıyorum... ama diş nedeniyle kulağını kaşıyabilirmiş
sebepsiz ağlaması bence dişe bağlıdır
aylık kontrolde bişi çıksa dr görmez miydi şekerim kalbini ferah tutmaya çalış ama baktın içine sinmiyor dr u ara bi, sor
sürekli devam etmez ara ara yapar bence
bize dr dentinox mu ne verdi sonra bi yerde kk da calgel toplatılıyormuş deyü bi haber okudum içim karardı dentinox da sürmez oldum dr günde 4kereye kaa sürebilirsin dediydi bikaç kez sürdümn masaj yapar gibi hoşuna gitti sırıtarak izin verdiydi bebiş:)
cnm bizim dr geçen gidişimizde dişler geliyo dedi sağlık ocağındaki hemşire de 4 tene birden geliyo patlamış dedi ama bişi yok ortada bi ay geçti:)
valla ben anlamadım bu diş nası çıkıyo çıksa da görsek
bizim sanki diş yerleri belirgin kırmızılık da var ama nsı bişey bilmiyorum ki cnm tAm adamına sordun yani
valla biz de zorlancaz gibi bi aydır sürüyo zımbırtısı hayırlısı cnm napalım çekicez mecbur
ay bzim salyalar derya oluyo:) hele son iki gündür coştu iice...
cnm biz ablam da eşim de ben de yürüyormuşuz ama dişlerimiz çıkmamışmış:)benim kızım da diş çıkartırken başta ben anlamamıştım göremedim bi şey ama çıktıktan sonra belirtileri farkettim.Elini ağzına sokuyordu salyası çok olmadı bi de iyice diş çıkana kadar kırmızıydı damağı çıkmaya yakın pirinç tanesi gibi beyazlık oluyordu damağında şimdi de öyle üst dişleri çıkmaya başladı aynı belirtileri gösteriyor.
Anne- baba nasılsa çocuğun gelişimi de öyle gidiyormuş.Eşimde bende 6 aylıkken dişlerimiz varmış şimdi kızımda öyle .....kolay diş çıkarmalar size de....opuyorumnanaktan
kızlar dr u aradım artık o da dişten olabileceğini ağrı kesici vermemei söyledi
dün gece verdim rahatladı 6 saat kadar pek ağlamadan uyudu ilacın etkisi geçince
mızmızlandı biraz dr kulak ve dişlerdeki sinir uçları aynı olduğu için kulağı etkiler demişti
birazda isal şu dişler gelse de bi rahatlasak.....
bu gece de çok huzursuz olursa yine ağrı kesici şurup vereceğim....
canım ben de üstteki dişini oyun oynuyordum gülüyordu bebeğim ağzını açınca gördüm normalde gerçekten baktırmıyorlar ağızlarına....
canım ben de üstteki dişini oyun oynuyordum gülüyordu bebeğim ağzını açınca gördüm normalde gerçekten baktırmıyorlar ağızlarına....
sizinde olur inşallah canım....
inşallah canım bütün bebekler pıt diye çıkarıverirler bütün dişlerini
kızlar bu kahvaltı konusu daha önce yazılmış çizilmiştir de okumaya malesef hiç vaktim yok çok nazlı bir oğlum var sürekli ilgi ister yalnız kalmak istemez kucak ister bu nedenlerden dolayı yazılanları okuyamadın nolur birkaç tarif sevgili kasım anneleri oğlum kahvaltıya da yeni başladım bu arada.....a.s.
cnm biz;
önce
bir tatlı kaşığı labne peyniri, ekmek içi, hipp biberon mamasıyla ıslattık (2 numara)
2 gün sonra bıçağın ucuyla tereyağ da ekledik
iki gün sonra peynir yerine azcık yumurta sarısı verdim yumurta sarısıyla labne dönüşümlü vreiliyor yumurta sarısı yavaş yavaş arttırılıyor bir hafta sonra tam bir yumurta sarısı yiyecek kıvama geliyorlar
afiyet olsun bebişine
ben artık mama ile ıslatmıyorum
her bir yiyeceği ayrı veriyorum sadece yağ ve pekmezi karıştırıyorum
pekmez de ilk başladğımızda dut verdim şimdi üzüm veriyorum sırayla yanii
arıtk elma sıkıyorum onun suyuyla kahvaltı yaptırıyorum koca adam gibi sırayla yiyor eline de ekmeği veriyorum bi ekmekten yiyor bi peynir veya yumurta sokuyorum ağzına sonra elma suyundan içiriyorum ay yiyesim geliyor oğluşumu o anda:) opuyorumnanaktan