Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 2. yoğurt denememi yaptım bakalım sonuç nolacakk
azcık veriyorum zaten daha dr teyzemiz bişi demedi bakalım onun tarifi nasıl olcak:)HİÇ KAFANA TAKMA ÖYLE HAFİF SULU OLUR ZATEN. SEN TADINA BAK YOĞURT GİBİYSE VER. BENDE ELMANIN SUYUNU AYIRMIYOM HİÇ. CAM RENDEDEN GEÇİRİP VERİYOM. İYİ FİKİR BENDE DAMLAYI İÇİNE KATAM BAŞKA TÜRLÜ ALMAZ YOKSA. FERRUM UN TADI DAHA İYİYMİŞ BİLGİN VAR MI HİÇ:uhm:
cnm tek göğsünü emzirme o göğsün diğerinden büyük olurmuş sonrabenimkide elma suyunu, havuç suyuna bayılıyordu takiiiiiiiiiii aptamilin sütlü pirinçli mamasını deneyene kadar, onun tadını isityor sanırım hep, sürekli azını kilitliyor elma suyundan veriyorum hiç azını açmıyor pirinçli mamadan verincede açıp ağlayarak yemeği bekliyor offf işimiz var bununla
wanna ben eski yalova yolunun orada oturuyorum, sen ssk demişsin şefket yılmaz hastanesimi yoksa çekirge ssk mı:uhm:
birde 3 haftadır sol göğsümdeki süt yok gelmiyor emiyor emiyor yok,sağa dayandık bakalım onun nezamana kadar emecek
:roflol:benim yogurt bugun yogurdumsu olmus.kaydirigubbakcemile3
hala pastorize sut ve kendi yedigimiz yogurtla mayaliyorum ama niye bilmiyorum.bilmiyorumkismile
:roflol:iki kasik yogurt icin bu kadar zahmete degmez ya.akannehir
ne yapalım peki. bakterilerin üreme sıcaklığı ve yöntemi bu... ve kendileri hassas varlıklar. :)))
gne tutmadı gene tutmadı pes ediyorum yoğurt yapamıyorummmmmm
benimkide elma suyunu, havuç suyuna bayılıyordu takiiiiiiiiiii aptamilin sütlü pirinçli mamasını deneyene kadar, onun tadını isityor sanırım hep, sürekli azını kilitliyor elma suyundan veriyorum hiç azını açmıyor pirinçli mamadan verincede açıp ağlayarak yemeği bekliyor offf işimiz var bununla
wanna ben eski yalova yolunun orada oturuyorum, sen ssk demişsin şefket yılmaz hastanesimi yoksa çekirge ssk mı:uhm:
birde 3 haftadır sol göğsümdeki süt yok gelmiyor emiyor emiyor yok,sağa dayandık bakalım onun nezamana kadar emecek
4 5 gündür kaka yapöıyo oğlum.
fitil verdim gece saat 12 de
sabah 12 de aynen fitil çıkmış dışarı
yaptığıda azcık bişey.
her gün 2 3 kere yapardı.
ek gıdaya geçtikten beri yok
ama kendi çok rahat ne sıkınıyo ne bişey....
etme etme olucak ha gayret alkisalkisalkis
canım yaa dua et yediği bişey var...zamanla diğerlerine de alışır mutlaka...
ben artık kafamı duvarlara vurma moduna geçtim !!! hiçbişeyi beğendiremiyorum... hele de yoğurdu akannehir evi bi görsen bira şişesi biriktiren alkolikler gibi yer gök süt şişesi... 15 gündür uğraşıyorum ama bi çay kaşığı geçmemiştir boğazından daha...
dün markette bozdum kendimi bi dünya kavanoz maması aldım... bakalım onları yicek mi... sabahtan akşama kada yok yoğurttu yok sebze püresiydi yok elma rendesiydi uğraşıp duruyorum hanfendi ağzına sürmüyo...hazır aldım ben de...zaten neyi yapmıycam dediysem hepsini yapıyorum :lepi:
aman bisey olmaz ya.
bende simdilik sebzeyi kavanozdan veriyorum.
gecmis dogum gunun kutlu olsun bu arada seker.opuyorumnanaktan
cok guzel ayran mayalamisim yine.sempatiksalakcinni
yav boşver zaten çok koyu olsa mecbur sulandırıcan :))) sen tam kıvamında yapıyosun aslında :roflol::roflol::roflol::lepi:
tesekkur ederim tatlim.
moral oldu.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
benimde oyle oluyo.wannam üzülme kız benimde dolaba bırakınca katılaşıyo sonra cıvık oluyo anlamadım ben bu işi
kızlar bende kızıma mama yedırmekte zorlanıyorum hafta sonu bişi denedim milapanın doğal meyve suyu vardı elma suyu onu aldım mamasını normal ölçülerde yapıp içersine bir miktar elma suyundan kattım severek içti cadı kızım nasıl sevındım anlatamam
dünde şöyle bişi yaptım patates+kabak+enginar bunları birer parça hepsinden haşlayıp süzgecten gecirdim sonra yıne normal şekilde mamasını hazırlayıp bu sebzeleride içersine kattım onuda yedi ama sebze püresini de mamayıda tek tek ayrı ayrı yemıyo hanım napıyım bend ekendımce böle çözümler üretiyorum işte aç kalmasın yavrum diye
şekercik sağol ya ısırgan otunu deneyim bakıimm ne olcak umarım faydası olur,
bende mamasıyla sebze püresini karıştıranlardanım,demkki tek benim bebiş değil hepsi aynıymış
bu arada ferrumu mamasına ktıp verdim bu sefer mamayıda yemedi, bence ilaçları katkısız vermek daha doğru en azından ileriki dönemlerde ilaç kullanmaya alışmaları bakımından, yoksa hep mamasına katılıp verince bu ilerki zamnlarda sorun olabilir bence bu iğrenç tada da alışsınlar çok çirikn tadı ama,yapacak başka bişey yok bizimkide bunu verdikten sonra asla azını açmıyor.
benim kizda bi tuhaflik var o zaman.
demir ilacina bile agzini acip, kasigi yaliyo.kaydirigubbakcemile3
canım bizim de öyle oldu ... tekrar ver fitil... sonra çıkan şeye sen de inanamıycan :roflol::roflol::roflol: