• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

ewet aynen öle oldu, annem şimdi mutfak dolaplarımın içine kapitoneden örtü dikiyor onlar bitsin yavaş yavaş götürcem mutfak eşyalarımı yerleştirmeye çıksın onlar da aradan
valla bilmiyorum sizde de böylemi ama , tuttuğumuz ev bize yakın olduğu için heralde her iş bana bakıyor, nişanlım ve ailesi biraz uzakta olduklarından h.sonları yardımcı olabiliyorlar bana, bu akşamda perde fiyatı araştırıcam h.sonuda beraber gidip sipariş vericez inşallah, araştırmacı gazeteci yazar gibi bişi oldum valla kaydirigubbakcemile4

yok canım çok şükür herbirşeyi yapıorum kayınvaldemden daha lezzetli yemkler yaparım aşkım tam 10 kilo aldı sayemdesırnaşık şey temzlktede iim dir titizimdir çok işte birtek makine kullanmadm okdr bide düdüklüden çok tırsarım o yani.evdede herşeyi bn yaparım

bende bi kilo aldırabilseydim... benimki bildim bileli hep zayıftır. cok yemek secer herseyi yemez. yemekleri beraber yiyoruz ama herseyı yemedigi için cok zorlanıyorum onumu yapsam bunumu yapsam diye... kayınvalidemde oglum cok zayıf deyip duruyo sanki kendi bakarken cok şişmandı kaydirigubbakcemile2

ewet aynen öle oldu, annem şimdi mutfak dolaplarımın içine kapitoneden örtü dikiyor onlar bitsin yavaş yavaş götürcem mutfak eşyalarımı yerleştirmeye çıksın onlar da aradan
valla bilmiyorum sizde de böylemi ama , tuttuğumuz ev bize yakın olduğu için heralde her iş bana bakıyor, nişanlım ve ailesi biraz uzakta olduklarından h.sonları yardımcı olabiliyorlar bana, bu akşamda perde fiyatı araştırıcam h.sonuda beraber gidip sipariş vericez inşallah, araştırmacı gazeteci yazar gibi bişi oldum valla kaydirigubbakcemile4

haklısın bizdede oyle herseyi ben arastırıyorum fşyat alıyorum tel ediyorum nete bakıyorum beyaz eşya balayı moblya damatlık aklına ne gelirse arastımacı gazeteci tam uydu bence:içelim:

evet evet kaydirigubbakcemile3
kızlar abartmayın ya makınanın uzerinde yada kılavuzunda yazıyo hersey ah ananız bişi yaptırmamsıkı size zamanında kaydirigubbakcemile2 ben 1 yıldır yalnız yasıyom herseyı öğrendim yemekten camasıra hatta düdüklüye kadar o kadarda zor degil :lepi:

sen iyisin valla staj imkanın olmuşş kaydirigubbakcemile3 bende yemek işlerini falan yaparımda, çamaşır mak.na düdüklüye elim değmediğinden hiç anlamıyorum valla , başa gelince öğrencez artık.. ahh ahh herşey önümüze hazır gelirken iyiydi valla 1 ay daha tadını çıkaralım fisfisfis

bende bi kilo aldırabilseydim... benimki bildim bileli hep zayıftır. cok yemek secer herseyi yemez. yemekleri beraber yiyoruz ama herseyı yemedigi için cok zorlanıyorum onumu yapsam bunumu yapsam diye... kayınvalidemde oglum cok zayıf deyip duruyo sanki kendi bakarken cok şişmandı kaydirigubbakcemile2

:roflol:
bnmkinde şimdiden türk kası var 183 boy var 93 de kilo ööle şişko görünmüo sadece vucütlu bide azıcık göbeki var artık:roflol:

sen iyisin valla staj imkanın olmuşş kaydirigubbakcemile3 bende yemek işlerini falan yaparımda, çamaşır mak.na düdüklüye elim değmediğinden hiç anlamıyorum valla , başa gelince öğrencez artık.. ahh ahh herşey önümüze hazır gelirken iyiydi valla 1 ay daha tadını çıkaralım fisfisfis

valla keyfini çıkar bencede hersey sana kalınca cok zor oluyo annemin ymeklerini nasıl özlüyorum bilsen

bnde anneme yakınım ama kayınvalidem daha araştırmacıdr maşallah

bn alışkınım herbirşeyi bn yapıom.annem bi haftasonları yemek yapar ve çamaşır yıkayaıp asar o yani geri klan herşey bnde-tatlicadiarzu-

çalışan annelerin kızları herseyı biliyor bence çünkü annelerine yardım ediyorlar. yoksa annem calısmasaydı bende hiçbirşey yapmazdım bu kdar fazla

benimki bu ara strestenmidir nedir kilo verdi garibim , iyide oldu ama göbiş çıkmıştı toparladı kendini biraz kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar biraz önce bakındım size, dedim açtığım topic sayfalarca sürüklenmiş haberim yok bende telaş içindeyim malum 26 haziran yaklaşıyor gelinliğimi dikime verdim mobilyaları hallettik salonu tuttuk sadece ev kaldı onu da inş. mayıs sonu ayarlayacaz bu arada dikkatimi çekti kahvekolik arkadaş konyaya mı gelin geliyorsun yoksa damat bey mi konyalı sana sadece şunu diyorum konyalı bir kayınvaliden varsa vay haline bir konyalı olarak bunu grurla söylüyorum çünkü benim kadar hiç bir konyalı bu rahatlıkla söylemez bunu:kızgın: ben doğma büyüme konyalıyım babam tam konyalı annem ise bulgaristan göçmeni annem babaannemden çok çekmiş rahmetli fenaymış ama -tatlicadiarzu- neyse 28 haziranda evlenicek bi arkadaş var sanırım aranızda benden 2 gün sonra düğünü sana sanal sağdıçlık edebilirim yerimseniben neyse hepinizle tanıştığıma memnun oldum çoğunlukla çeyiz topiğine takılıyordum ama artık burası da benim mekanım hazirana beraber girelim inş.hihoyyyt bol sohbetler güzel haberler hepimize ....:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ütüm bitti ben dısarıya çıkıyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakın sıkmayın tatlı canlarınızıkaydirigubbakcemile2

Slm kızlar biraz önce bakındım size, dedim açtığım topic sayfalarca sürüklenmiş haberim yok bende telaş içindeyim malum 26 haziran yaklaşıyor gelinliğimi dikime verdim mobilyaları hallettik salonu tuttuk sadece ev kaldı onu da inş. mayıs sonu ayarlayacaz bu arada dikkatimi çekti kahvekolik arkadaş konyaya mı gelin geliyorsun yoksa damat bey mi konyalı sana sadece şunu diyorum konyalı bir kayınvaliden varsa vay haline bir konyalı olarak bunu grurla söylüyorum çünkü benim kadar hiç bir konyalı bu rahatlıkla söylemez bunu:kızgın: ben doğma büyüme konyalıyım babam tam konyalı annem ise bulgaristan göçmeni annem babaannemden çok çekmiş rahmetli fenaymış ama -tatlicadiarzu- neyse 28 haziranda evlenicek bi arkadaş var sanırım aranızda benden 2 gün sonra düğünü sana sanal sağdıçlık edebilirim yerimseniben neyse hepinizle tanıştığıma memnun oldum çoğunlukla çeyiz topiğine takılıyordum ama artık burası da benim mekanım hazirana beraber girelim inş.hihoyyyt bol sohbetler güzel haberler hepimize ....:nazar::nazar::nazar::nazar:

bizde seni merak ediyorduk cöööö dedin kaçtın kaydirigubbakcemile3
burda muhabbet gırla gel biraz kafa dağıtırız

blueangel senin kayınvalide de süper bi kapasite var yanlız kaydirigubbakcemile3
gerçektende çalışan annelerin kızları evlenince zorluk çekmeyecekler fazla şanslısınız o yönden, vayyy benim başıma gelenler kendi derdime yanayım bari kaydirigubbakcemile3

kızlar ben de hazıran gelınıyım benı de alın aranıza. kaydirigubbakcemile

ooo topicimizin sahibi seni aramızda görmek ne güzel :CüvCüv:

bizde seni merak ediyorduk cöööö dedin kaçtın kaydirigubbakcemile3
burda muhabbet gırla gel biraz kafa dağıtırız

evet ofiste olduğum için sayfalara göz gezdirdim anca yazabildim arkadaşlar isimle nazlı sanırım nickiniz zormuş nazlı diyim ben en iyisiyerimseniben

evet ofiste olduğum için sayfalara göz gezdirdim anca yazabildim arkadaşlar isimle nazlı sanırım nickiniz zormuş nazlı diyim ben en iyisiyerimseniben

iyi yapmışın valla her zaman bekliyoruz bundan sonra, evet canım ikimizinde isimleri nazlı :CüvCüv:

Back