o üçünüzün içinde bende varsam benimde sana kanım çok kaynadı :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
hadi beni tutmayın kız gelecek şimdi aç kalacakcokacimcoook
kız heralde varsın üçünüzüde deim yan sn nazalp e nzalsm bnle dört oluoz:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o üçünüzün içinde bende varsam benimde sana kanım çok kaynadı :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
hadi beni tutmayın kız gelecek şimdi aç kalacakcokacimcoook
canım bende oyle sankı kaç yıllık arkadaslarım gibi konusuyorum sizlerle..
nazalp sana daha bi kolay gelsin canım ya en sevmediğim ev işi ütü mirmirmirmir gözümde o kadar büyüyorki ütü yapmak, evlenince en çok onu düşünüyorum nasıl başa çöıkarım die :1no2:
valla kızlar bende sizleri kendime yakın görüyorum artık , aynı kaderleri paylaştığımızdanmıdır nedir kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
bncede aynı şeyleri paylaşıoruz canlarım.bnde sevmem ütüyü ya hakkaten kolay gelsn nazalpçim ya..bnde hayatmda hiç makinede çamaşır yıkamadım nasıl yıkıcm diom anneme gelrsn ilk zmnlar artık diorm oda zahmet olmazsa gitmedn burda yıkasan merve hn diorsırnaşık şey
nazalp sana daha bi kolay gelsin canım ya en sevmediğim ev işi ütü mirmirmirmir gözümde o kadar büyüyorki ütü yapmak, evlenince en çok onu düşünüyorum nasıl başa çöıkarım die :1no2:
valla kızlar bende sizleri kendime yakın görüyorum artık , aynı kaderleri paylaştığımızdanmıdır nedir kaydirigubbakcemile5
pazar günü evimizin temizliğini yaptık, bir yorulmuşumki bacaklarım et kesmiş resmen, 2 gündür topallayarak yürüyorum fisfisfis
buarada adımıda sölemiş oldum
Mervecim bende nazlı memnun oldum şekercimm :CüvCüv:
ay zorolmuştr ya bn walla birini tutayım diorum temzlk için.buhafta badanaya başlanck sonra artık temzlk olayı.kız erkn değilmi daha
kızlar benimde adım nazlı bende memun oldum hihoyyyt
ayy sorma valla çamaşır makinasında ne hangi programda yıkanır, nasıl ayarlanır hiç çalıştırmadım valla bugüne kadar, artık annemi çağırır dururum sürekli sırnaşık şey düdüklü kullanmayıda beceremem zaten Allah'tan anneme yakın olucam da bi telefonda koşar gelir artık ben alışana kadar hihoyyyt
bizde tuttuk canım bi bayan ama kadıncağız anca camlarla, banyoyla başa çıkabildi bizde diğer yerlerle uğraştık kafamçokkarıştı bizden önceki kiracılar yaşlıymış ev boyandıktan sonra, dış cephe boyası yapıldıktan sonra temizlik yapmamış olucaklarki evin önceki boyasından izlerle doluydu pimapenler laelaelaelaelae fayanslar desen onlarda boya izleriyle dolu , resmen kaydık anlıcan -tatlicadiarzu-
Erken değil be kuzum bu hafta beyaz eşyalarımız gelir, önümüzdeki haftada mobilyalarımız yavaş yavaş yerleşicez artık inşallah kaydirigubbakcemile2
bizde tuttuk canım bi bayan ama kadıncağız anca camlarla, banyoyla başa çıkabildi bizde diğer yerlerle uğraştık kafamçokkarıştı bizden önceki kiracılar yaşlıymış ev boyandıktan sonra, dış cephe boyası yapıldıktan sonra temizlik yapmamış olucaklarki evin önceki boyasından izlerle doluydu pimapenler laelaelaelaelae fayanslar desen onlarda boya izleriyle dolu , resmen kaydık anlıcan -tatlicadiarzu-
Erken değil be kuzum bu hafta beyaz eşyalarımız gelir, önümüzdeki haftada mobilyalarımız yavaş yavaş yerleşicez artık inşallah kaydirigubbakcemile2
adaşım beniimmm hihoyyyt
evet evet kaydirigubbakcemile3
kızlar abartmayın ya makınanın uzerinde yada kılavuzunda yazıyo hersey ah ananız bişi yaptırmamsıkı size zamanında kaydirigubbakcemile2 ben 1 yıldır yalnız yasıyom herseyı öğrendim yemekten camasıra hatta düdüklüye kadar o kadarda zor degil :lepi: