• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

günaydınn kızlar, akşam kimse uğramamış anlaşılan buraya
bende akşam perdeciye bi fiyat sorayım fikir olsun dedim, bizim oturacağımız evin salon camları bayağı büyük toplam 7 mt , sadece salona dümdüz tül ve perdeye amcam 1,700 tl fiyat çıkarttı hadi 1,500 e yaparım dedi, lütfetti laelaelaelaelae neyse kuzenim var tül fabrikasında çalışıyor, oraya gidicez bakalım h.sonu piyasaya yarıyarıya değişiyormuş fiyatları bakalım orda ne hesap çıkarıcaklar sositososito
ne para varmış valla bu perde işinde şaşırdım akşam :sm_confused:

günaydınn kızlar, akşam kimse uğramamış anlaşılan buraya
bende akşam perdeciye bi fiyat sorayım fikir olsun dedim, bizim oturacağımız evin salon camları bayağı büyük toplam 7 mt , sadece salona dümdüz tül ve perdeye amcam 1,700 tl fiyat çıkarttı hadi 1,500 e yaparım dedi, lütfetti laelaelaelaelae neyse kuzenim var tül fabrikasında çalışıyor, oraya gidicez bakalım h.sonu piyasaya yarıyarıya değişiyormuş fiyatları bakalım orda ne hesap çıkarıcaklar sositososito
ne para varmış valla bu perde işinde şaşırdım akşam :sm_confused:

günaydn nazlı...anam bu ne be yav.1500 mü:1shok: bikaç sorum olck canımcım.birincisi kendi evnmi kiramı.ikincisi salon perdesini sen neden alıosun salonu erkek tarafı düzer halısından perdesine kadr

kira olucak evimiz canım
ya evde en fazla cam salonda var, o yüzden salon için fiyat aldım. tabii nişanlım yaptıracak perdeyide, ama hepsini bir perdecide yaptıracağımız için araştırayım bir dedim. Zaten bu saatten sonra bizim keseler ortak, ha o ha ben farketmiyor , onun borcu olsa evlenince bende etkilenicem sonuçta dimi -tatlicadiarzu- çünkü nişanlımın babası hayatta olmadığından, herşeyi kendisi yapıyor, ailesinden fazla bir destek bekleyemiyoruz canımcım

kira olucak evimiz canım
ya evde en fazla cam salonda var, o yüzden salon için fiyat aldım. tabii nişanlım yaptıracak perdeyide, ama hepsini bir perdecide yaptıracağımız için araştırayım bir dedim. Zaten bu saatten sonra bizim keseler ortak, ha o ha ben farketmiyor , onun borcu olsa evlenince bende etkilenicem sonuçta dimi -tatlicadiarzu- çünkü nişanlımın babası hayatta olmadığından, herşeyi kendisi yapıyor, ailesinden fazla bir destek bekleyemiyoruz canımcım

hm anladım canm.haklısın.bnce kirada oturcağndan uygun fiatlı bişiler yaptr.öle süs perdesi filn oluo ya hani onalrdn da gereksz die düşünüorum kiradaki ev için sonra kendi evn olunca en güzllerini alırsn tabi bu bnm nacizane fikrm sen bilrsn tabiki bide nişanlmla bn ödücez diosn yazık yani sizede.sn bilrsn yinede canımcım.ama hakkaten çoook pahalımış yani bn o paraya bütün evi çıkartırımsırnaşık şey

tabi ya yazık günah bencede, yok zaten şatafatlı bişey istemiyorum sade tül ve kenarlarda perdesi, bakalım kuzenin orada yarı fiyatına yaptırabilcez heralde h.sonu oraya bakmaya gideceğiz. fiyatı duyunca akşam dumur olduk valla , insanı evlenmekten vazgeçirirler kaydirigubbakcemile3 ama piyasaya inat gerekirse çarşaf gerip camlara yine evlenirim kuzumla delikafadulden

tabi ya yazık günah bencede, yok zaten şatafatlı bişey istemiyorum sade tül ve kenarlarda perdesi, bakalım kuzenin orada yarı fiyatına yaptırabilcez heralde h.sonu oraya bakmaya gideceğiz. fiyatı duyunca akşam dumur olduk valla , insanı evlenmekten vazgeçirirler kaydirigubbakcemile3 ama piyasaya inat gerekirse çarşaf gerip camlara yine evlenirim kuzumla delikafadulden

sırnaşık şey bncede.amannn kız ikeada dolu ucuz ucuz yada koçtaştan storlardn alırsnz en olmadı istedkten sonra.yeterki evnde huzur olsn mutlu mutlu geçinelm demi

öyle valla mervecim yeterki ağzımızın tadı eksik olmasın, sağlığımız yerinde olsun, gerisi bir şekilde olur kaydirigubbakcemile5

aynen canım.allahm ömür boyu mutlu huzurlu geçnmek nasp etsn ve sağlıkla tabiki bide zamanı geldğinde bebiş versn bizlere:Saruboceq:

ayyy ewet oda olsun inşallah hayırlısıyla ama zamanı gelince dediğin gibi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sende nasıl gidio mervecim hazırlıklar? gelinlik işini ne yaptın ?

ooooo bnm herşeym hazır.gelnkte alındı.bir perdeler alınck bnmde brde salon dışındaki halılarım.geçen günde nşanlmn dmatlk ayakkbısını sipariş geçtim yaptırıom bn ayakkbıcılarn içinde oldğmdan sırnaşık şey b nkah işlemlerimizi başlatcz okdrsırnaşık şey:dance:

ayy iyi valla rahatlamışındır sen bayağı herşeyi halletmişiniz darısı bizim başımız inşallah :Saruboceq: bizde daha çok iş var kafamçokkarıştı

almadım canım şu anda dikiliyor gelinliğim, bu haftasonu provam var yine, bayağı meydana çıkıcaktır herhalde bu hafta, mayısın son haftasıda teslim alacağım kısmetse

ayy iyi valla rahatlamışındır sen bayağı herşeyi halletmişiniz darısı bizim başımız inşallah :Saruboceq: bizde daha çok iş var kafamçokkarıştı

hiç karışmasın hayatım.bir şekilde halloluo walla.bizde öle dioduk bide maddi anlamdada zorlanırmıyız dioduk ama korktuğm gibi olmadı.allhm yardm edio evlenene.hç anlamıon ble nasıl olduğunu.rahat ol hiç karıştrma kafanı şimdi teml olan şeyleri alın ayrıntıları evlenincede alırsınız.bizim bi salon paramız kaldı.nişanlm onu ödemeye başlıck işte.şuan o sıkıo bni biraz

almadım canım şu anda dikiliyor gelinliğim, bu haftasonu provam var yine, bayağı meydana çıkıcaktır herhalde bu hafta, mayısın son haftasıda teslim alacağım kısmetse

anladm cnm hayırlısı olsun.hayrlısı ile giymeyi nasp etsin allahım.sn bnm gelnlğimi gördnmü bilmiomda bu konunun başlarnda koymuştm diğer nazlıyla konuşrken ona gösterdm.

Back