26 şekercimm senin kaçtı
22 bn küçük kaldım yaasenağlama aanladm cnm.ii bak kendine çok öptüm bnde bnde kaçarım zati Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 şekercimm senin kaçtı
günaydınn kızlar, akşam kimse uğramamış anlaşılan buraya
bende akşam perdeciye bi fiyat sorayım fikir olsun dedim, bizim oturacağımız evin salon camları bayağı büyük toplam 7 mt , sadece salona dümdüz tül ve perdeye amcam 1,700 tl fiyat çıkarttı hadi 1,500 e yaparım dedi, lütfetti laelaelaelaelae neyse kuzenim var tül fabrikasında çalışıyor, oraya gidicez bakalım h.sonu piyasaya yarıyarıya değişiyormuş fiyatları bakalım orda ne hesap çıkarıcaklar sositososito
ne para varmış valla bu perde işinde şaşırdım akşam :sm_confused:
kira olucak evimiz canım
ya evde en fazla cam salonda var, o yüzden salon için fiyat aldım. tabii nişanlım yaptıracak perdeyide, ama hepsini bir perdecide yaptıracağımız için araştırayım bir dedim. Zaten bu saatten sonra bizim keseler ortak, ha o ha ben farketmiyor , onun borcu olsa evlenince bende etkilenicem sonuçta dimi -tatlicadiarzu- çünkü nişanlımın babası hayatta olmadığından, herşeyi kendisi yapıyor, ailesinden fazla bir destek bekleyemiyoruz canımcım
tabi ya yazık günah bencede, yok zaten şatafatlı bişey istemiyorum sade tül ve kenarlarda perdesi, bakalım kuzenin orada yarı fiyatına yaptırabilcez heralde h.sonu oraya bakmaya gideceğiz. fiyatı duyunca akşam dumur olduk valla , insanı evlenmekten vazgeçirirler kaydirigubbakcemile3 ama piyasaya inat gerekirse çarşaf gerip camlara yine evlenirim kuzumla delikafadulden
sende nasıl gidio mervecim hazırlıklar? gelinlik işini ne yaptın ?
ayyy ewet oda olsun inşallah hayırlısıyla ama zamanı gelince dediğin gibi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy iyi valla rahatlamışındır sen bayağı herşeyi halletmişiniz darısı bizim başımız inşallah :Saruboceq: bizde daha çok iş var kafamçokkarıştı
almadım canım şu anda dikiliyor gelinliğim, bu haftasonu provam var yine, bayağı meydana çıkıcaktır herhalde bu hafta, mayısın son haftasıda teslim alacağım kısmetse