• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

bn çok şey kaçırdım ya işlerim vardı kıslar kusura bakmayın evet snaycm bnmde 28 haziran bnm ooo: hogeldn blks aramıa.

nazlı ne oldu tahmn bile edemezsin.çok yakn arkadşm oda buraya üye diğer topiclrde o cornelia hamiş yaa.uzun zmandr bekliodu cnm bnm bunu ve şimdi msn den hbr verdi banada test yapmş hamiş ya çok sevndm 2 yıllk filn evli oda.gerçktn çok mutlu oldum teyze olcam:sm_cool:

kusura bakma canım ya patron yanımdan ayrılmıo kaç saattir yazamadım
ay hadi hayırlısı olsun inşallah çok sevindim arkadaşın adına :emir_bebek:

kusura bakma canım ya patron yanımdan ayrılmıo kaç saattir yazamadım
ay hadi hayırlısı olsun inşallah çok sevindim arkadaşın adına :emir_bebek:

oh çok şükür be yav.sağolasın canım.ay şu patronlar yokmu-tatlicadiarzu- allah kendi işimzi kurmayı nasip etsin ilerde:Saruboceq:

aman kendi işin olsa daha bi sorun be güzelim, böyle iş olsada olmasada kovulmadığın sürece paranı alıyorsun sonuçta :CüvCüv:

aman kendi işin olsa daha bi sorun be güzelim, böyle iş olsada olmasada kovulmadığın sürece paranı alıyorsun sonuçta :CüvCüv:

:roflol: oda doğru haklısın walla.ya enazından karışan yok hani rahatsın.bn sabh 5 dk geç kaldımmı hemn surat aslıo sanki otobüsü bn kullanıom-tatlicadiarzu-

ay çok biliolarsa o kadar servis koysunlar yada evden alsınlar aaa :kızgın: deli oluom böle insanlara da
canım ben birazdan çıkıcam toparlanayım , o yüzden ben kaçar
öpüyorum seni kocaman iyi bak kendine a.s.
akşama giremeyebilirim abimler bizde, yeğenim rahat bırakmaz velet :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back