• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

bnmkide öle dio sizi mutlu görünce seviniorum die kız hepsi aynımı bunların nesırnaşık şey sorma biizmkide azcık cıvıo bigün yemekteyiz onun annesi babası ve bn 4 müz.beni kızdıırıo sofrada of yapma yeter hasan dedim babasıda bni çok sever oğlum yapmasana kıza dedi nişanlımda nedese beğenrsinz baba müsade edermisin oynaşıyoruz burdakafamçokkarıştı şok oldum:1shok: kayınvalidmde dio hıh aldınmı cevabını ne karışıon sensırnaşık şey
aboooww oynaşıyoruz haa :roflol:
bide hani nişanlın övse seni o iyice bozuluyo dimi. mesela bu kız benim aşkım balım falan dese annesi ben senin neyinim diyo var mı böle bişey yaakötükedihüso

anam :1shok: kahvekolk e nazalp siz çok dertlisnz canlarım yaa:teselli:

sorma gitsin. kız benim orta yaşla aslında aram iyidir. herkesle kaynaşıveren bi tipimdir. annemin arkadaşları o yokken bile bana kahveye gelir. ama hata üstü hata yapınca iyi niyetini kaybediyor insan. neyseki uzakta oturcaz amannn

yok kızlar kesin analar oğullarını kıskanıyorlar , belli oluyor yani bakışlardan bile. benim nişanlımda annesinin yanında şakalaşıyor falan benimle yerin dibine giriyorum valla, hiç laf anlatamıyorum :utangac:

bn yarım saat önce gördm canım sayfaya bakınıodu sonra gitti yazmadı bişi
bende gördüm okuyordu ama slm vermedi gitti. topic sahibi burdan sana sesleniyorum gellll!

evet benimkide naptın bugun kulupte diye soruyo ban hergun kaydirigubbakcemile3
bakmıyo herhalde ne var ne yok diye bilmiyom valla
genelde bana hakvermez bana kavga cıkarır bayagı bir kavga ederiz bitme noktasına gelir sonra ben giderim bizimki düşünür alttan almaya baslar ama ben ben değilimdir artık. bu aralar :nazar: değmesin pek bir sorun yok en son davetiye sayısından dolayı bir kavga çıktı babamın tansiyonu fırladı hastanelik oldu adam. ama annem bana cok destek oluyo gececek kızım bunlar diye...

davetiye bile sorun off bizde 10 güne kadar gürültü başlayacak. ya umarım kaynanam fazla maydonoz olmaz.

aboooww oynaşıyoruz haa :roflol:
bide hani nişanlın övse seni o iyice bozuluyo dimi. mesela bu kız benim aşkım balım falan dese annesi ben senin neyinim diyo var mı böle bişey yaakötükedihüso

sorma gitsin. kız benim orta yaşla aslında aram iyidir. herkesle kaynaşıveren bi tipimdir. annemin arkadaşları o yokken bile bana kahveye gelir. ama hata üstü hata yapınca iyi niyetini kaybediyor insan. neyseki uzakta oturcaz amannn

aman aman uzak ol canm.bnde anneme yakn kayınavlideme uzağımsırnaşık şey yok ya öle yapmıo bnm kayınvalidem bişi demio hiç.öle kıskançlıklarını görmedim günahını almam şimdi.hatta nişanlm askerken sevgililer gününde kayınvalidem gül almıştr bana onun adına o yok bn verim sana die.öle incede düşünür şimdi yiğidi öldür hakkını yemekaydirigubbakcemile2

genelde bana hakvermez bana kavga cıkarır bayagı bir kavga ederiz bitme noktasına gelir sonra ben giderim bizimki düşünür alttan almaya baslar ama ben ben değilimdir artık. bu aralar :nazar: değmesin pek bir sorun yok en son davetiye sayısından dolayı bir kavga çıktı babamın tansiyonu fırladı hastanelik oldu adam. ama annem bana cok destek oluyo gececek kızım bunlar diye...

sabır canım sabır az kaldı Allahın izniyle ailelerimizde kurtulacak bizde kurtulucaz inşallahhihoyyyt

yok kızlar kesin analar oğullarını kıskanıyorlar , belli oluyor yani bakışlardan bile. benim nişanlımda annesinin yanında şakalaşıyor falan benimle yerin dibine giriyorum valla, hiç laf anlatamıyorum :utangac:

oysa bizde onları annemiz gibi sevsek şakalaşsak öpsek, nerdeeee. benimki öyle en azından soğukkkk. öff bugün çok dedikoducu gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

aynen biizmde öle btti ya tamma kavgalarmz çoktur sonra çoğunda o gelr özür diler sonrada bn özür dilerm.ay yazık adama hastanelk olmuş hep babalr çekio walla bnmde babamı delirttğimz zamnlar çoktur yani:utangac: geçcek canm annen haklı sabret idare etmk sana düşüo iki tarafın arasını bulmk napçaz hepimzde aynı sayılır:1hug:

pek bi açıldık bugun sanki kızlar. bir dokun bin ah işit gibi bişi oldu bu

aman aman uzak ol canm.bnde anneme yakn kayınavlideme uzağımsırnaşık şey yok ya öle yapmıo bnm kayınvalidem bişi demio hiç.öle kıskançlıklarını görmedim günahını almam şimdi.hatta nişanlm askerken sevgililer gününde kayınvalidem gül almıştr bana onun adına o yok bn verim sana die.öle incede düşünür şimdi yiğidi öldür hakkını yemekaydirigubbakcemile2

benim hikayem üzücü ya anlatsam yuh dersiniz. bizimki konyalı, şu anda orda. ben baktım bunlarla aynı yerde yaşayamam. çünkü o kadar farklı kültürlere sahibiz ki. neyse bide baktım hatalar yapıyo, alpere istanbuldan daha iyi bi iş bulduk. kaynanam köpürdü tabi çocuğumu çekti istanbula diye. şimdilik başardım ama umarım konyaya dönüşümüz olmaz. gerçi alperde biliyo ki dönersek kendisi de huzursuz olacak. öle işte anlatırım bi ara....

yok be güzelim ne kadarda candan olsa en ufak şeyde sen yine gelin o yine kayınvalide mutlaka bu denklem çıkar yine ortaya mirmirmirmir ama biraz daha resmi olursak iki tarafta bana dokunmayan yılan bin yaşasın der kanımca kaydirigubbakcemile3 bakalım artık yaşıyacaz ve görücez kaydirigubbakcemile2

oysa bizde onları annemiz gibi sevsek şakalaşsak öpsek, nerdeeee. benimki öyle en azından soğukkkk. öff bugün çok dedikoducu gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

bn biara çok samim igördm kendiimi.şakalaşmaya kalktım bn samimiydim ama o yanlış anladı çok büyük bir kavgamz olmuştu nişanlımla orda şapşap yüzüme vurdu bnm yaptğm ii niyetli olan şeylerimi.bn dedim tövbe birdaha samimi olursam.oyüzdn resmiyim şimdi.snde öle ol cnm boşver sn git kendi anneciğine yap şakanı bn öle yapıom walla

bn biara çok samim igördm kendiimi.şakalaşmaya kalktım bn samimiydim ama o yanlış anladı çok büyük bir kavgamz olmuştu nişanlımla orda şapşap yüzüme vurdu bnm yaptğm ii niyetli olan şeylerimi.bn dedim tövbe birdaha samimi olursam.oyüzdn resmiyim şimdi.snde öle ol cnm boşver sn git kendi anneciğine yap şakanı bn öle yapıom walla

en güzeli mesafeli olmak. çok iyi anladım seni çokk

kahvekolık gule gule canım bende ütü ypıyorum bi yandan birazdanda carsıya fatura ödemeye gidicem ama sizdende kopamıyom canlarım benim Şeniz

Back