- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
herkese slm ben çok hastayımmmmm boynum tutulmuşşşş grip offfff bu halde birde işe geldim ya güya 2009 hesaplarına bakacaklar ama nerdeeeeeeeeeeeeee ne gelen var ne gidennnnn cmt cmt diktiler beni buraya
ayy geçmiş olsun canım ben geçen hafta griptim hala geçmedi canım patron senimi düşünecek o kendini düşünür bu patronların hepsi para göz yaa:roflol:herkese slm ben çok hastayımmmmm boynum tutulmuşşşş grip offfff bu halde birde işe geldim ya güya 2009 hesaplarına bakacaklar ama nerdeeeeeeeeeeeeee ne gelen var ne gidennnnn cmt cmt diktiler beni buraya
kıskanıyorum hee bende çağırıcam annemi heee ama gelmezki hele kalmaya hiç gelmez öle bi uğrayıp gidiyo aman gelsinde kalmamasınada razıyımsırnaşık şeysırnaşık şeybide anneciği gelmiştiii hoşgeldi bu arada
benim annemde haftaya gelcekkk :)))
canım çocuk akıllı sever tabi sizin yediğinizi tadı tuzu var diğerinin ne tadı ne tuzu var bende tatırıyorum azcık bizim yediklerimizden sadece ama çok vermiyorum tuzlu oluyo ya dokunuz diye nisada yoğurdu çok seviyo danino daha vermedim ben ama başlamayı düşünüyorum o dokunmadıysa sorun yok canımyesşn kuzucuk:icecream:tşk ederiz herkese
bu ek gıda olayı var ya duru kendi için hazırlanan hiç bişeyi yemiyo bizim yediğimiz herşeyden yiyo şükürki ne dokunuyo nede bişey oluyo bide günde 2 tane çilekli danino yiyo zararı olmaz herhalde dimi ya sade yoğurt hiç yemiyo ama yoğurtlu çorbayı seviyo biz böyleyiz işteee
ne oluyo bu bebişlere sözleşmiş gibi hepsi aynıı gece uyumazmı yaa:roflol:bu arad geçmiş olsun canım inş uyurda uykusunu alınca mızmızlanmaz dahaslm kızlar çok yorucu bi geceydi poyraz hiç uyumadı diyebilirm yarım saatde bir kalktı ateşlendi off nolduğunuda alamadım neyseki şimdi ateşi düştü ama hala mızmız neyse ben bi uytmayı deneyim belki uyurkafamçokkarıştı
ayy evet canım yaa oda kötü inş allah bi kapı açarda bulur iş ya işsizlik kötü bişi kimse işsiz kalmasın hele borcu olanlar allahım yardımcıları olsun insan mecbur kalınca çalışıyo valla isterse 5 çocuğu olsunbende öyle yapıyom valla ne yiyosa dokunmadığı sürece veriyorum çünkü benimle beraber işe geldiği için zaten yavruma çok üzülüyorum
neyseki halamız işten çıktı 1 haftadır fırsattan istifade halamız bakıyodu çok iyi oldu bizim için ama görümcem için kötü bir an önce iş bulması lazımmm çünkü ev kredisi ödüyorrrr
evet dünürüm bayadır seni göremiyorum buralarda hoşgeldin oğluşum hastamı olmuş geçendede senin gelin hastaydı gene azcık öksürüğü var geçmiş olsun canıma.s.slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..
evet dünürüm bayadır seni göremiyorum buralarda hoşgeldin oğluşum hastamı olmuş geçendede senin gelin hastaydı gene azcık öksürüğü var geçmiş olsun canıma.s.