- 19 Temmuz 2008
- 1.828
- 0
- 39
sağol canım, iyi madem hiç yazmayım o tarafa,
kimler var burda ayıkladınızmı pirincin taşlarını :)
oldu bitti havvacım neyse eski dostluklar burdabende geldim ama anlamadım noldu kızlar
evt canım hoş olmadı hamilelikte hep beraberdik bebeklerimizi büyütürkende beraber olcaz işallah.merhaba kızlarrrrr
hoş olmayan şeyler olmuş topikte neyse olmuş bitmiş diyelim.
hamileliğim boyunca sizlerle birlikteydim çok şey öğrendim kazandım çok şey paylaştım mutlu oldum aldığım eski tatla devam etmek üzere sizlerleyimm
pirincn taşlarını dedim diye kimse yanlış anlamasın kızlar lafın gelişi,
ben zaten halsizim ağrım var tartışmayı bile pek iyi anlayamadım,
kimseyi kırmak istemem
kızlar ben hala adet olmadım bu arada,
5 gün geçti eyvahedigeldismile
akşam test yaptım bişey çıkmadı ama nolcak bakalım
neyse gidip bişeyler yiyeyim acıktım çok
Bu topicin devam etmesini istiyorsanız diğer konuyla ilgili hiç bir şekilde ima istemiyoruz..
Bilginize..
hoşgeldin sefalar getirdim hayatım takılırız tabi canım opuyorumnanaktankızlar kuzumu uyuttum bende geldim,
amma karışmış ortalık , iyi bari burda takılırız artık zemuszemus
hoşgeldin semoşuum o sinirle anlamamıştır canım alınmamıştır opuyorumnanaktanbende geldim ama ben bişi demeden saadet banada alınmış özelden msj attım yanıt yok msn den yazdım cvp yok
valla ne diyim cümlemize hayırlı olsunn artıkınn
hoşgeldin cnım benim evet canım o eskisi gibi hoş sohbetimzi devam edicek herşey güzel olcuak inş:Saruboceq:merhaba kızlarrrrr
hoş olmayan şeyler olmuş topikte neyse olmuş bitmiş diyelim.
hamileliğim boyunca sizlerle birlikteydim çok şey öğrendim kazandım çok şey paylaştım mutlu oldum aldığım eski tatla devam etmek üzere sizlerleyimm
ben anlatırım canım bi ara sana bu arada hoşgeldin sefalar getirdin canım benimopuyorumnanaktanbende geldim ama anlamadım noldu kızlar
korkma kız hastalık düzene girmedi daha böle devam eder geçen ayda benimki gecikmişti sonra geldiler kırmızılar inş senide çok bekletmeden gelirlersositosositokızlar ben hala adet olmadım bu arada,
5 gün geçti eyvahedigeldismile
akşam test yaptım bişey çıkmadı ama nolcak bakalım
neyse gidip bişeyler yiyeyim acıktım çok
tamamdır anlaşıldı :lepi:Bu topicin devam etmesini istiyorsanız diğer konuyla ilgili hiç bir şekilde ima istemiyoruz..
Bilginize..
nisada yapıyo arada yaa sonra yoruyorum onu mecbur uyuyo mızıldanmıyosa elleşme canım çok uykusu gelince kendi kapatır zaten gözlerini mecburendelikafaduldenüfff zor uyuttum ya eşegi uykusu var uyumam diyo
oyun oynuyoruz onuda istemiyo
bi mız mız akşamın bu saatlerini hiç sevmiyorum koştur koştur
hoşgeldin cnım unuturmuyuz hiç aşk olsun inş iyileşir zehroşumuz yaa kısa zmanda işte hasta ola ola büyüyecekler yapcak bişi yok allahım beterinden korusun yavurlarımızıbende burdayım unutmayın beni ama
kızım iileşsin daha çok gelcem şimdi okuyup çıkıyorummm
gitte annen beklemsin kız ayy ne güzel ya geçen haftada benim annem gelmişti yaa insan hep burda kalsın hiç gitmesin istiyo öle yardımcılarki allah razı olsun hepsinden a.s.ben kaçtım annem gelicek otogara gidicez girerim yine
öptük sizi ve meleklerinizi
gitte annen beklemsin kız ayy ne güzel ya geçen haftada benim annem gelmişti yaa insan hep burda kalsın hiç gitmesin istiyo öle yardımcılarki allah razı olsun hepsinden a.s.