2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

Merhaba,
2009 Haziran annelerinin resmi başlığı bu başlıktır. Aylara göre paylaşımda bebek ve anne içeriği dışında bu kategori altına başka bir başlığa izin vermeyeceğiz. Geyik başlığımı istiyorsunuz bunun için mizah bölümü var orada dilediğiniz kada başlık açabilirsiniz. Lakin bu 2009 Haziran annelerine alternatfi bir başlık açılması hele hele buraya şu yazar bu yazamaz gibi bir yaklaşım söz konusu değildir.
Bilginize !
Kazenden 2009 haziran anneleri topiğine geldi arkadaşlar...haziran gülleri okuyun ...

ayy pınarın seninde ne hoşuan gitmiştir dimi zaten meraklanma konumun kapanması için istekte bulundum kapanınc kimse yazamıcak :)

ya sorma göbek atıyorum şu anda ama şarkısız olmuyor sende bi şarkı patlatsana
hıı biliyorum zaten göbeği olan göbek atar oda doğru o zaman çalmadan oynuyosun daha fazla küçültme kendini hadi canım hadi başka kapıya buraya tartışmak içinmi girdin :umursamaz:

hıı biliyorum zaten göbeği olan göbek atar oda doğru o zaman çalmadan oynuyosun daha fazla küçültme kendini hadi canım hadi başka kapıya buraya tartışmak içinmi girdin :umursamaz:

Bizde göbeği güzel olanlar atar ... kim küçük rengini belli etti ... senin gibi mahalle ağzı olan bir tanıdığım yoktu bu saatten sonrada olamaz...tartışmayı başlatan kendinsin...bu saatten sonra kendi kendine yaz ...

canım bence daha fazla kendini cevap yazıp germe.hala kendilerine cevap verilmediği halde atıp tutuyorlar.olan herşey saadetin gereksiz alınganlığının suçudur.kimsenin ne kadınlığı ne mesleği yadırganıp küçümsenmemiştir.slinen tüm mesajları da okudum ama aklı selimle okudum.

hala kendinde izin verip vermeme gibi bir hak var zannediyor arkadaş.kendi egolarınızla ve komplekslerinizle başbaşa kalın.ve aynen gülinin dediği gibi azıcıkta olsa büyüyün siz annesiniz evlat yetiştireceksiniz.

sende bilemden konuşuyosun sadece o gün değil ondan önceside var hem sanane ya derdin ne onların avukatımısın bi akrabalığın var onlarla seninle muhattap olan yok sen benim muhattabım bile olamazsın haddini bil sana kalmadı onları savunmak ne atıp tutması yaa sen bu kadar hakareti kaldıracak miden var demekki vallahi şaşırdım seninde rahatlığına gereksiz felan değil hiçbişey sen demekki aptal salak lafını yutacak kada genişsin helal olsun valla seninle muhattap olamam hadi canım hadi yalaka arkadaşlarının yanına burda ne işin var

Önemli Hatırlatma !

Bu mesaj Haziran anneleri kategorilerindeki başlık için yazılmıştır. Geyik Sohbeti kategorisi altında başlık açılabilir ! Hiçbir sorun yoktur lütfen yazdıklarımı çarpıtmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…