2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
37
burayı açmamın sebebini biliyorsunuz biz haziran anneleri olarak burdan devam edicez isteyen gelir aramızza katılır dostumuzu biliriz isteyen gelmez oda kendi bilir yani demem o ki biz artık burdan devam edicez hayırlı olsun yeni topiğimiza.s.a.s.

bende seni öpüyorum arkdaşım gerçekten arkadaşlık dostluk budur yeni bi sayfa açtık yolumuza hep beraber yürücez inş hiç bi kötü günümüz olmadan güzel paylaşımların olduğu hayırlı olsun topiğimiz inş güzel paylaşımlar güzel muhabbetler olucak a.s.a.s.

sibelcimm keşke daha önce söyleseydin
daha önce sıyrılırdık dikenlerden yaa
bende diyorum neden gelmiyor

hülyamm ohhhhhhhhh bee şöyle temiz havayı çektim içimeee
eline sağlık canım
şimdi çıkıyorum malum ev de babam var ayıp oluo sonra gelirimmm

öptüm cnm

sende saol canım git babanı bekletme zaten adam yoldan gelmiş ohh şimdi irem hanım kucaklardan düşmicek dedenin kucağında oynar durur canıda sıkılmaz fındığınopuyorumnanaktan

rahat bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demeke istiyorum
eline sağlık hülyacım
hoşgeldin sibelim
evt saadetcim temiz hava bol gıda :)
öptük hepinizi bende çıkayım annem gelicek akşama çok heyecanlıyız

hadi canım ohh birinizin babası birinizin annesi benimi kıskandırıyonuz benimda yarın ablam gelcek yani ne olmuş :dilcikar: :roflol:

ohh hülyam ne gzllll
sennde şimdiden gözün aydın bende 2 dakka kaçtım geldimm
ohh beee konuda sınırr yokkkk hep bebek hep bebek bu neyaaa

slmm bende geldim biz sadece bebek kunusunda deil dertlerimizide sevinçlerimizide paylaşalım burdaolumunekankayizsmile

hoşgeldin semracımm oraya ekleriz canım bebeklrin resimlerini ben açmıştım o topiği

kızlar kuzumu uyuttum bende geldim,
amma karışmış ortalık , iyi bari burda takılırız artık zemuszemus

bende geldim ama ben bişi demeden saadet banada alınmış özelden msj attım yanıt yok msn den yazdım cvp yok

valla ne diyim cümlemize hayırlı olsunn artıkınn

aman kimler gelmiş benim güllerim gelmiş
hoşgeldiniz canlarım
yok semoşum kırılmamıştır görmemiştir siniri bozuldu tabi
kız dünürüm hoşgeldin artık devam yerimiz burası sessiz sakin ohhh
inciniz hayırlı olsun canım

sağol canım, iyi madem hiç yazmayım o tarafa,
kimler var burda ayıkladınızmı pirincin taşlarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…