slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..
slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..
canım gene senin oğlunun kilosu felan iyi hani zayıflasa gene farkedilmez nisa hastayken yedi kustu çıkarttı balgamı varsada kusar çok kusar öksürür kusar cnım iyileşene kadar böle bende nisa hastayken günde 10 kere üst değiştiriyodum kilo verdiğini hissediyorum bakalım sağlık ocağına götüreyimde orda tarttırıcaz artık off bebişler hastayken çok zor he bide nisa hasta oldu 2 gün sonrada ben çok zordu gerçekten çocuğa bile bakamıyosun :hulya:oyy kıyamam kızıma ben..geçmiş olsun..
benimki bir haftadır çok iştahsız..ne yedirsem çıkarıyor..dr a gittik tahlilde genel muayenede birseycik çıkmadı..ama neden kusuyor anlamadım ben.gün boyu aç geziyor((günde en az 10 kere üst değiştirmek zorunda kalıyorum..nazara geldi oğlum..çok iyi yiyod iştahı yerindeydi ((
inş canım çok zor oluyo gerçekten hasta bebişe bakmak insanın ömründen ömür gidiyohoşgeldin canım nolmuş benim oğlumun adaşına off yaa sanki anlaşıyolar aynı anda hasta olalım diye inş biran önce iyileşir bebişler
:roflol::roflol:anamm aşmış kaynanan kız gençmiki yaşı kaç gelir valla seni yokluyo galiba laelaelaelaelaesonunda buda oldu kaynanam faceye üye olmuş benide ark olarak eklemiş yakında burayada glirse hiç şaşırmam-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:gelir valla ama yaşı gençmiş daha burayı keşfedememiştir burayı keşfetsin oda takılır ben annem diyorum gl sana face açim arkadaş edin bol bol muhabbet edersin bırak şu dedikoducu kadınları amann kızım ben nasıl kullanacam diyo ben sana öğretirim diyorum bu kez gene yan çiziyo işim gücüm var diyo ama çalışmalara devam annemide face üye yapcam heerkes üye bi o eksik yaa sırnaşık şeysırnaşık şey38yaşında cnm valla ben napsam oda yapıo önce msn sonra face sonrada kkya gelir artıkdelikafadulden
kız seninle konuşucak ne yapcak başka o yüzden eklemiştir seni sen eniyi facete çevrimdışı dolaş yakalarsa yedin ayvayınaniknanik:roflol:benim annemde istemiyo aman ben napıyım işim gücüm var diyo kaynanamların taraftan kimse yok face kimle konuşacak acaba:roflol:
:roflol::roflol:oda seni çok seviyo baksana geç inince bile soruyo niye geç indin gacı sensn duramıyo demekki:roflol:evt canım yaa bazen geç iniyorum yanına niye geç indin diyo bende işim vardı diyorum halbuki ya faceye yada buraya takılmış oluyorumaklinialirimsmile
gelirler canım ben varım yaa aşk olsunniye kimde yok bugün burda:hulya:
hoşgeldin sefalar getirdin ne getirdin canım gelirken boşmu geldin yoksamakannehir:roflol:yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar bende burdayımmm yaşasınn:enbuyukkk: