2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..

çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu tontişe allah heepsine sağlık versin.onlara en ufak bişi olsa bizler maffoluyoruz.bizimkşde uyuyo şuan bende takılıyım dedim uyansın yoğurdunu yedircem

slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..

hoşgeldin canım nolmuş benim oğlumun adaşına off yaa sanki anlaşıyolar aynı anda hasta olalım diye inş biran önce iyileşir bebişler:emir_bebek:

sonunda buda oldu kaynanam faceye üye olmuş benide ark olarak eklemiş yakında burayada glirse hiç şaşırmam-tatlicadiarzu-

oyy kıyamam kızıma ben..geçmiş olsun..
benimki bir haftadır çok iştahsız..ne yedirsem çıkarıyor..dr a gittik tahlilde genel muayenede birseycik çıkmadı..ama neden kusuyor anlamadım ben.gün boyu aç geziyor :KK43:((günde en az 10 kere üst değiştirmek zorunda kalıyorum..nazara geldi oğlum..çok iyi yiyod iştahı yerindeydi :KK43:((
canım gene senin oğlunun kilosu felan iyi hani zayıflasa gene farkedilmez nisa hastayken yedi kustu çıkarttı balgamı varsada kusar çok kusar öksürür kusar cnım iyileşene kadar böle bende nisa hastayken günde 10 kere üst değiştiriyodum kilo verdiğini hissediyorum bakalım sağlık ocağına götüreyimde orda tarttırıcaz artık off bebişler hastayken çok zor he bide nisa hasta oldu 2 gün sonrada ben çok zordu gerçekten çocuğa bile bakamıyosun :hulya:
hoşgeldin canım nolmuş benim oğlumun adaşına off yaa sanki anlaşıyolar aynı anda hasta olalım diye inş biran önce iyileşir bebişler:emir_bebek:
inş canım çok zor oluyo gerçekten hasta bebişe bakmak insanın ömründen ömür gidiyo

sonunda buda oldu kaynanam faceye üye olmuş benide ark olarak eklemiş yakında burayada glirse hiç şaşırmam-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:anamm aşmış kaynanan kız gençmiki yaşı kaç gelir valla seni yokluyo galiba laelaelaelaelae

38yaşında cnm valla ben napsam oda yapıo önce msn sonra face sonrada kkya gelir artıkdelikafadulden

38yaşında cnm valla ben napsam oda yapıo önce msn sonra face sonrada kkya gelir artıkdelikafadulden
:roflol::roflol:gelir valla ama yaşı gençmiş daha burayı keşfedememiştir burayı keşfetsin oda takılır ben annem diyorum gl sana face açim arkadaş edin bol bol muhabbet edersin bırak şu dedikoducu kadınları amann kızım ben nasıl kullanacam diyo ben sana öğretirim diyorum bu kez gene yan çiziyo işim gücüm var diyo ama çalışmalara devam annemide face üye yapcam heerkes üye bi o eksik yaa sırnaşık şeysırnaşık şey

benim annemde istemiyo aman ben napıyım işim gücüm var diyo kaynanamların taraftan kimse yok face kimle konuşacak acaba:roflol:

benim annemde istemiyo aman ben napıyım işim gücüm var diyo kaynanamların taraftan kimse yok face kimle konuşacak acaba:roflol:
kız seninle konuşucak ne yapcak başka o yüzden eklemiştir seni sen eniyi facete çevrimdışı dolaş yakalarsa yedin ayvayınaniknanik:roflol:

evt canım yaa bazen geç iniyorum yanına niye geç indin diyo bende işim vardı diyorum halbuki ya faceye yada buraya takılmış oluyorumaklinialirimsmile

evt canım yaa bazen geç iniyorum yanına niye geç indin diyo bende işim vardı diyorum halbuki ya faceye yada buraya takılmış oluyorumaklinialirimsmile
:roflol::roflol:oda seni çok seviyo baksana geç inince bile soruyo niye geç indin gacı sensn duramıyo demekki:roflol:
niye kimde yok bugün burda:hulya:
gelirler canım ben varım yaa aşk olsun

bu arada şarkı yarışması pazartesi başlıyo ben çalışmalrı bitirmek üzeriyim ve göndericiem oy verin tatlişkolarım unutmayın arkadaşınızı hala iyileşmedim ama olduğu kadar artık popstar olmak kolay değilki :dance:

ayy ne manyağım kendi sesimi dinlerkn tüyleim tiken tiken oldukaydirigubbakcemile3

X