2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

bak yasemin anlamadan yargılıyorsun ortadan okudun sanırım
benim gayri ihtiyar yazmamı çektiler bi taraflara,
bende hakedene hakedeni yazdımm buna sen karışamazsın
hülyanın dediği gibi
2 yönlü olmaz bazı şeyler ya yardan ya seldenn..
kimseyi zorlamıyoruzz
buranında havasını kaçırmayalımm

hoşgeldin aylincim çiftlik oyunu benide sardıı
bağımlısı olsumm
sağolsun hülyamdaa öğretti tüyolarııı
şimdi arazimi büyütcem kaç gündür 50 bin puanı topluycam die canım çıktı valla :))

ben nasıl vercem bu kiloları yaa 55kiloyum göbeğim var 50ye düşmem lazım ama şu boğazım durmuyoki:roflol:
daha ne istiyon kız allah allah ben 55 olsam valla hiç derdim olmaz ahh ahh:hulya:
h.bulduk kızlar ama burda kimse yok herkes yatıp uyumuştur umarım iyi geceler
yok canım daha uyumadık bebişler uyusa bizde uyucaz ama işte geç yatmayada alışltık
canım ben hep sıkıntıdan verdim keşke bunları yaşamasydımda kilolarım kalsaydııı
verirsin 5 kilo nedirkiii
evet canım kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları inş zehroşda iyileşir nisada hastalandı inanki yediğim yemek bile tadsız tuzsuz geldi o keyifli olunca bende oluyorum allahım hastalıktan korusun yaa:Saruboceq:
hoşgeldin fıstığım ben anlatırım canım saana vaktin olunca bizde aynıyız eşimle valla bana diyoki ban 5 tane dönme dolap çıktı sna çıktımı bende yok bana tafuk çıkıyo diyorum bizdede rekabet aynı bakalım ne olcak sonu ohh canım inş devamıda gelirvereliniortak

topiğimizi kapatalım
artık yarın ilk giren açsın anahtar aynı yerinde :)))
iyi gecelerr sevdiğim arkadaşlarım

selam kızlar bende geldim ne olduğunu bende anlayamadım tam olarak ama olmuş artık yeni topiğimiz hayırlı olsun..
öptüm sizi ve minişlerinizi sabahki işk anneyede şimdiden günaydın..l

iyi geceler saadetcim:)
çiftliğe bende sardım boş zamanlarımıda o alıyor artık..

iyi geceler kızlar
annem yattı bi bakayım dedim size
nilaycım aylincim gelmişler hoş gelmişler tatlişkolar
oh be içim rahatladı valla burda
zeynep daha uyumadı ayakta mamamamamamaaa deyip duruyor veriyorum yemiyo.
yarinki ilk annemize kocaman günaydın
mucks

anahtarı buldum hemen açtım bi iyi geceler deyipte yatayım poyraz yeni uyudu sabahın ilk annesine kocaman günaydınaklinialirimsmile

ayyyy ilk sabah annesi benmiyim şimdi.arda bey hala gazlı oldugundan uyutmuyo artık annesini bende pes diyip kalktım sanahım köründe .bi tokatlama aşkı aldı çocugu hayırdır inşallah .hepinize kocaman günaydıııııııııııııııııııııııııııın

günaydın haziran gülleriiii
çok mutluyuz kızımın ateşi yok gülerek uyandııııı
hepinizi çok seviyoommmm

hepinizi çok seviyoommmm
canım allah mutlulugunu daim kılsın inşallah:)
nasıl oldu minik melek hasta diye duydum.geçmiştir inşllah .geçmiş olsun

anahtarı buldum hemen açtım bi iyi geceler deyipte yatayım poyraz yeni uyudu sabahın ilk annesine kocaman günaydınaklinialirimsmile
günaydın canım
aynı yerine koymayı unutmaa kaydirigubbakcemile3

yok cnm iremde 7.30 da uyandı dedesine sattım bn 9 a kadar uyudum :)
kıyamam ardayaa ne yapıyor acaba gaz

hepinizi çok seviyoommmm
maşallah cnmm çkm sevindimmm

herkese ii hafta sonlarııı
öpüyorum sizi ve bebişleriii

merhaba haziranın gülleri bülbülleri nasılsınıuz nisa gece hiç uyumadı gaz sancısı çekti kaç aydır ilk defa gaz sancısıyla uyandı ağladı durdu bi uyudu gazını çıkarttım tekrar sabaha karşı uyandı gene ağladı bu kez babamız baktı gazını çıkarttı koydu yerine gündüz neysede gece çok zor yaa inş bida olmaz

yeni gelenlerde hoşgeldiniz tatlişkolarım

evet canım daha öğretecem toparlarsın canım para toplamak kolay hemen birikiyor :lepi:
selam kızlar bende geldim ne olduğunu bende anlayamadım tam olarak ama olmuş artık yeni topiğimiz hayırlı olsun..
öptüm sizi ve minişlerinizi sabahki işk anneyede şimdiden günaydın..l
evet canım anlatırım sna ne olduğunu inş hayırlı olur ve güzel paylaşımlarda bulunuruz
:roflol::roflol:tokatmı kız daha şimdidenmi başladı yaa allahım yaa dün gece nisanında gaz sancısı tuttu ya ne zaman geçecek bu gazlar nisada saçımı çekiyo yüzümü cimcikliyo şimdiden şiddete başladı bu çocuklar yaaalsanaalsanasmile
hepinizi çok seviyoommmm
ohhh seninde keyfin yerindedir bugün zehroş mutlu sen mutluuhihoyyythihoyyyt

slmmm
çoktan kalktık ama anca vakit bulup yazabildim..
nasılsınız bakalımmmm..
ay hülya dün gece asyada bırt bırt ama gazlanmış.ilaçmı yaptı anlamadımm...

bu arada binnurcum bizim kızlra gerçekten ikizi gibi.dün ben sana demiştim ya.asya bugün ateşlenmedi diye.bak hemen zehramda iyileşmiş..kaydirigubbakcemile3

ya kızlarr siz beni delirtceniz valla..55 65 bunlara kilomu diyosunuzz anacımmm
ben hamilelikde 15kilo almıştı.dogumla 7si gitti 8kilo hiç gitmiyo.tabi bide öncesindede kilo vardı.şuan 80kiloyummmm:kedi:mafoldumbenakannehir
ben nasıl vercem haaa.. bari eski 70kiloma dönsem ona bile razıyım.ah bi 40beden olsam.yaza bide kardeşimin düğünü olcak yandım ben.nasıl kıyafet bulcam bakalımm

slmmm
çoktan kalktık ama anca vakit bulup yazabildim..
nasılsınız bakalımmmm..
ay hülya dün gece asyada bırt bırt ama gazlanmış.ilaçmı yaptı anlamadımm...
kz ayrıyetten bişide vermedim her zamanki gibi doyurdum ama gazlandı bu bebişleri anlamak zor valla guclubacismile
verirsin ya bende 55 dim şuan 65 im şu 10 kiloyu versem iyide kaldımı kalıyo yaa inş göbeğim kalmaz zmanala gider zaten ben göbeğim var oda gitse hee kız 55 50 kilolar hala dert ediyolar bizim gbi olsalar yaa ne yapacaklardı bilmem vallabilmiyorumkismile

herkese slm ben çok hastayımmmmm boynum tutulmuşşşş grip offfff bu halde birde işe geldim ya güya 2009 hesaplarına bakacaklar ama nerdeeeeeeeeeeeeee ne gelen var ne gidennnnn cmt cmt diktiler beni buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…