daha ne istiyon kız allah allah ben 55 olsam valla hiç derdim olmaz ahh ahh:hulya:ben nasıl vercem bu kiloları yaa 55kiloyum göbeğim var 50ye düşmem lazım ama şu boğazım durmuyoki:roflol:
yok canım daha uyumadık bebişler uyusa bizde uyucaz ama işte geç yatmayada alışltıkh.bulduk kızlar ama burda kimse yok herkes yatıp uyumuştur umarım iyi geceler
evet canım kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları inş zehroşda iyileşir nisada hastalandı inanki yediğim yemek bile tadsız tuzsuz geldi o keyifli olunca bende oluyorum allahım hastalıktan korusun yaa:Saruboceq:canım ben hep sıkıntıdan verdim keşke bunları yaşamasydımda kilolarım kalsaydııı
verirsin 5 kilo nedirkiii
hoşgeldin fıstığım ben anlatırım canım saana vaktin olunca bizde aynıyız eşimle valla bana diyoki ban 5 tane dönme dolap çıktı sna çıktımı bende yok bana tafuk çıkıyo diyorum bizdede rekabet aynı bakalım ne olcak sonu ohh canım inş devamıda gelirvereliniortakselam fıstıklaar.
ne olduğunu anlamadım hiç bişeyden haberim yok:) bi tarla tutturdum kocişle kapışıyoruz tarla olayında, sen geçtin ben geçtim fena rekabet var aramızda..
beni seviyosunuz di miiiiiii, buraya yazabilirim:)) ayıklanacak pirinçlerden olmayayımda:)
kızlaar o kadar mutluyum ki bugün ilk reglimi oldum.. oooh be dünya varmış, çok rahatladım. inşallah bundan sonra hormonlarım eski haline döner.
şimdilik öpüyorum herkesi, görüşürüz yine..
canım allah mutlulugunu daim kılsın inşallah:)günaydın haziran gülleriiii
çok mutluyuz kızımın ateşi yok gülerek uyandııııı
hepinizi çok seviyoommmm
günaydın haziran gülleriiii
hepinizi çok seviyoommmm
günaydın canımanahtarı buldum hemen açtım bi iyi geceler deyipte yatayım poyraz yeni uyudu sabahın ilk annesine kocaman günaydınaklinialirimsmile
yok cnm iremde 7.30 da uyandı dedesine sattım bn 9 a kadar uyudum :)ayyyy ilk sabah annesi benmiyim şimdi.arda bey hala gazlı oldugundan uyutmuyo artık annesini bende pes diyip kalktım sanahım köründe .bi tokatlama aşkı aldı çocugu hayırdır inşallah .hepinize kocaman günaydıııııııııııııııııııııııııııın
maşallah cnmm çkm sevindimmmgünaydın haziran gülleriiii
hepinizi çok seviyoommmm
evet canım daha öğretecem toparlarsın canım para toplamak kolay hemen birikiyor :lepi:hoşgeldin aylincim çiftlik oyunu benide sardıı
bağımlısı olsumm
sağolsun hülyamdaa öğretti tüyolarııı
şimdi arazimi büyütcem kaç gündür 50 bin puanı topluycam die canım çıktı valla :))
evet canım anlatırım sna ne olduğunu inş hayırlı olur ve güzel paylaşımlarda bulunuruzselam kızlar bende geldim ne olduğunu bende anlayamadım tam olarak ama olmuş artık yeni topiğimiz hayırlı olsun..
öptüm sizi ve minişlerinizi sabahki işk anneyede şimdiden günaydın..l
:roflol::roflol:tokatmı kız daha şimdidenmi başladı yaa allahım yaa dün gece nisanında gaz sancısı tuttu ya ne zaman geçecek bu gazlar nisada saçımı çekiyo yüzümü cimcikliyo şimdiden şiddete başladı bu çocuklar yaaalsanaalsanasmileayyyy ilk sabah annesi benmiyim şimdi.arda bey hala gazlı oldugundan uyutmuyo artık annesini bende pes diyip kalktım sanahım köründe .bi tokatlama aşkı aldı çocugu hayırdır inşallah .hepinize kocaman günaydıııııııııııııııııııııııııııın
ohhh seninde keyfin yerindedir bugün zehroş mutlu sen mutluuhihoyyythihoyyytgünaydın haziran gülleriiii
hepinizi çok seviyoommmm
kz ayrıyetten bişide vermedim her zamanki gibi doyurdum ama gazlandı bu bebişleri anlamak zor valla guclubacismileslmmm
çoktan kalktık ama anca vakit bulup yazabildim..
nasılsınız bakalımmmm..
ay hülya dün gece asyada bırt bırt ama gazlanmış.ilaçmı yaptı anlamadımm...
verirsin ya bende 55 dim şuan 65 im şu 10 kiloyu versem iyide kaldımı kalıyo yaa inş göbeğim kalmaz zmanala gider zaten ben göbeğim var oda gitse hee kız 55 50 kilolar hala dert ediyolar bizim gbi olsalar yaa ne yapacaklardı bilmem vallabilmiyorumkismilebu arada binnurcum bizim kızlra gerçekten ikizi gibi.dün ben sana demiştim ya.asya bugün ateşlenmedi diye.bak hemen zehramda iyileşmiş..kaydirigubbakcemile3
ya kızlarr siz beni delirtceniz valla..55 65 bunlara kilomu diyosunuzz anacımmm
ben hamilelikde 15kilo almıştı.dogumla 7si gitti 8kilo hiç gitmiyo.tabi bide öncesindede kilo vardı.şuan 80kiloyummmm:kedi:mafoldumbenakannehir
ben nasıl vercem haaa.. bari eski 70kiloma dönsem ona bile razıyım.ah bi 40beden olsam.yaza bide kardeşimin düğünü olcak yandım ben.nasıl kıyafet bulcam bakalımm