- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
benim annem bana yakın ama genede özlüyorum kız bide bu ara gidemiyorumda hasta olduk hava iice soğudu keşke hep benimle nisaya o bakardı valla :1hug:aynen canım bende 2 ay annemlerdeydim ki valla cok ii oluyor
alışmıştık biraz zor geldi ayrılık ama mecbur inşallah 15 tatilden sonra gelicek annemler
böyle yanlız olmuyor:sinifsinif:
evet canımm kesinlikle katılıyorum hoşgeldnnslmm bende geldim biz sadece bebek kunusunda deil dertlerimizide sevinçlerimizide paylaşalım burdaolumunekankayizsmile
hoşgeldin emelcimmkızlar kuzumu uyuttum bende geldim,
amma karışmış ortalık , iyi bari burda takılırız artık zemuszemus
yok cnmm alınmadım dedim ya seviom seni diyeebende geldim ama ben bişi demeden saadet banada alınmış özelden msj attım yanıt yok msn den yazdım cvp yok
valla ne diyim cümlemize hayırlı olsunn artıkınn
ağzına sağlık canımmmerhaba kızlarrrrr
hoş olmayan şeyler olmuş topikte neyse olmuş bitmiş diyelim.
hamileliğim boyunca sizlerle birlikteydim çok şey öğrendim kazandım çok şey paylaştım mutlu oldum aldığım eski tatla devam etmek üzere sizlerleyimm
hoş geldin havvam boşver ne olduğunuubende geldim ama anlamadım noldu kızlar
yasemincim hoşgeldin sende yanlş anlama canımdaaüfff zor uyuttum ya eşegi uykusu var uyumam diyo
oyun oynuyoruz onuda istemiyo
bi mız mız akşamın bu saatlerini hiç sevmiyorum koştur koştur
oy binnurum sağlam arkadaşlarımızdan birisisinbende burdayım unutmayın beni ama
kızım iileşsin daha çok gelcem şimdi okuyup çıkıyorummm
zehroş iyileşince boyatırsın canım bende yaza boyatmayı düşünüyorum saçımı zaten kışın bi yere gittiğim yok yazın bol bol gezicem için yaza bomba gibi giricem ama şu göbekten kurtulmam lazım benim bi tek göbeğim kaldı çatlaklarımı saymıyorum am dış görünüş önemli göbeğimide verebilsem süper oılucakkaydirigubbakcemile3ben burdayıımmm
ya kıslar gecen hafta kuaförden randevu almıştım yarın için saçımı kahvrerngiye boyatcam ama zzehra hasta bırakıp gidememm eşim dio sen git hiç zehrasız bi yere çıkmadımm çıkamam gibime gelio
inş canım zaten havalar bşraz ısınsın yürüyüşe gidicem hem kilo veririm hemde vucdum sıkılaşır inş eski formuma geri döncem:hulya:verirsin hülyacım nisanın peşinden koşarken hoopp kilolarda giderr
benimde göbeğim var biraz sanırım sezeryanda kalıyoo ama çok deil çok az önceden hiç yoktu ama
evet canım bende hamile kaldığımda 55 dim şimdi 65 im geçen aydı tartıldığımda 65 dim bakalım gitmişmi görenler ne kadar zayıflamışsın çok şişmiştin sen baya vermişsin diyolar inş eski kiloma geri dönerim inş nisanın peşinde koşturmaktan veririm kaydirigubbakcemiledönersinn ben şuan 52 kiloyum hamile kalmadan önceki kilom nasıl gitti anlamadım
ki zehra hareketlenince iice eririm gibime gelio