2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

aynen canım bende 2 ay annemlerdeydim ki valla cok ii oluyor
alışmıştık biraz zor geldi ayrılık ama mecbur inşallah 15 tatilden sonra gelicek annemler
böyle yanlız olmuyor:sinifsinif:
benim annem bana yakın ama genede özlüyorum kız bide bu ara gidemiyorumda hasta olduk hava iice soğudu keşke hep benimle nisaya o bakardı valla :1hug:

slmm bende geldim biz sadece bebek kunusunda deil dertlerimizide sevinçlerimizide paylaşalım burdaolumunekankayizsmile
evet canımm kesinlikle katılıyorum hoşgeldnn
kızlar kuzumu uyuttum bende geldim,
amma karışmış ortalık , iyi bari burda takılırız artık zemuszemus
hoşgeldin emelcimm
bende geldim ama ben bişi demeden saadet banada alınmış özelden msj attım yanıt yok msn den yazdım cvp yok

valla ne diyim cümlemize hayırlı olsunn artıkınn
yok cnmm alınmadım dedim ya seviom seni diyee
fırsat olmadı yazmaya malumm
ama msnde ileti bıraktım
öptüm cnmm

merhaba kızlarrrrr
hoş olmayan şeyler olmuş topikte neyse olmuş bitmiş diyelim.
hamileliğim boyunca sizlerle birlikteydim çok şey öğrendim kazandım çok şey paylaştım mutlu oldum aldığım eski tatla devam etmek üzere sizlerleyimm
ağzına sağlık canımm
ne varsa eski dostlarda varr
hoş geldin canım

bende geldim ama anlamadım noldu kızlar
hoş geldin havvam boşver ne olduğunuu
girmek istemiyordun ya bayan bebek muhabbetlerindenn
bak ii oldu işte bu toik burda her konu var sınırlama yok bol bol görüşürüz
öptüm kuzum

üfff zor uyuttum ya eşegi uykusu var uyumam diyo
oyun oynuyoruz onuda istemiyo
bi mız mız akşamın bu saatlerini hiç sevmiyorum koştur koştur
yasemincim hoşgeldin sende yanlş anlama canımdaa
buraya yazan sadece buraya yazsın olur mu?

bende burdayım unutmayın beni ama
kızım iileşsin daha çok gelcem şimdi okuyup çıkıyorummm
oy binnurum sağlam arkadaşlarımızdan birisisin
maviş iileşsinde gel canımm öptümm

bak saadet canım arkadaşım sesimi çıkarmadım
ne demek buraya yazsın oraya yazsın abartıyosun kim nereye isterse oraya yazar
benim kimseyle problemm yok arkadaşlarım burda diye burayada yazıyorum ordada sevdigim insanlar var orayada yazıyorum
arkadaşlara cok agır itamlarda bulunuyosun ses çıkarmadım ha tek taraflı degil ama senn itamların daha agardı ne demek sen son zamanlarını bebenle geçir yakışıyormu
bence sen bi topik aç saadetle sohbet etmek isteyenler diye tek senle sohbet etmek isteyen oraya yazsın

ee semacım nbrrr ya uzun süredir görüşemedik çato beyimiz iidir umarım iş güç derken eskisi gibi olamadık neler yapıosunuz bakalımm

bakın arkadaşlar biz ikiye ayrıldık artık bizim gerçek dostlarımız bizim yanımızda olanlar beni saadeti havvayı seven bizim yanımızda olur ama diğerlerini sevenlerde orda dursun çünkü biz burda kalıcı dostlar istiyoruz arkadaş dost demek herzaman yanında arkasında olandır o yüzden bizimle burdan devam etmek isteyenler burda kalsın ama orda durmak isteyene sözümüz yok herkes kendi bilir ama biz nerdyese 1 senedir hatta 1 seneyide geçti beraberiz herşeyimizxi paylaştık yeri geldi moralimiz bozuktu birbirimize destek olduk hiç birbirimizin kalbini kırmadık her zaman güzel paylaşımlarda bulunduk hamileyken nasılsak şimdide öle olmak için bu topiği açtık hepimizi birbirimizi biliyoruz yeni kimse olmıcak yanımızda ve daha güzel paylaşımlar olucak biz haklıydık ve hakkımızı savunduk sonrada buraya taşındık keşke daha önce açsaymışız böle tatsızlıklar yaşanmadan eminim o zaman herkes burda olurdu dediğim gibi ikiye ayrıldık bizi seven bizimle olur hepinize teşekkür ederim canlarımopuyorumnanaktan

abooovv kimse yok herkesler kaçmış zamanla çoğalırız inş bende nisayı uyuttum bi bakim dedim amma kimseyi bulamadımzemuszemus

ben burdayıımmm
ya kıslar gecen hafta kuaförden randevu almıştım yarın için saçımı kahvrerngiye boyatcam ama zzehra hasta bırakıp gidememm eşim dio sen git hiç zehrasız bi yere çıkmadımm çıkamam gibime gelio

ben burdayıımmm
ya kıslar gecen hafta kuaförden randevu almıştım yarın için saçımı kahvrerngiye boyatcam ama zzehra hasta bırakıp gidememm eşim dio sen git hiç zehrasız bi yere çıkmadımm çıkamam gibime gelio
zehroş iyileşince boyatırsın canım bende yaza boyatmayı düşünüyorum saçımı zaten kışın bi yere gittiğim yok yazın bol bol gezicem için yaza bomba gibi giricem ama şu göbekten kurtulmam lazım benim bi tek göbeğim kaldı çatlaklarımı saymıyorum am dış görünüş önemli göbeğimide verebilsem süper oılucakkaydirigubbakcemile3

verirsin hülyacım nisanın peşinden koşarken hoopp kilolarda giderr
benimde göbeğim var biraz sanırım sezeryanda kalıyoo ama çok deil çok az önceden hiç yoktu ama

2009 degilde 2005 in haziran gülü olarak bende katılabilirmiyim kızlar...

katıl tabi canım ne demek senende yerin vardır her zaman yanımızda opuyorumnanaktan

verirsin hülyacım nisanın peşinden koşarken hoopp kilolarda giderr
benimde göbeğim var biraz sanırım sezeryanda kalıyoo ama çok deil çok az önceden hiç yoktu ama
inş canım zaten havalar bşraz ısınsın yürüyüşe gidicem hem kilo veririm hemde vucdum sıkılaşır inş eski formuma geri döncem:hulya:

dönersinn ben şuan 52 kiloyum hamile kalmadan önceki kilom nasıl gitti anlamadım
ki zehra hareketlenince iice eririm gibime gelio

ben nasıl vercem bu kiloları yaa 55kiloyum göbeğim var 50ye düşmem lazım ama şu boğazım durmuyoki:roflol:

h.bulduk kızlar ama burda kimse yok herkes yatıp uyumuştur umarım iyi geceler

canım ben hep sıkıntıdan verdim keşke bunları yaşamasydımda kilolarım kalsaydııı
verirsin 5 kilo nedirkiii

dönersinn ben şuan 52 kiloyum hamile kalmadan önceki kilom nasıl gitti anlamadım
ki zehra hareketlenince iice eririm gibime gelio
evet canım bende hamile kaldığımda 55 dim şimdi 65 im geçen aydı tartıldığımda 65 dim bakalım gitmişmi görenler ne kadar zayıflamışsın çok şişmiştin sen baya vermişsin diyolar inş eski kiloma geri dönerim inş nisanın peşinde koşturmaktan veririm kaydirigubbakcemile

selam fıstıklaar.
ne olduğunu anlamadım hiç bişeyden haberim yok:) bi tarla tutturdum kocişle kapışıyoruz tarla olayında, sen geçtin ben geçtim fena rekabet var aramızda..
beni seviyosunuz di miiiiiii, buraya yazabilirim:)) ayıklanacak pirinçlerden olmayayımda:)

kızlaar o kadar mutluyum ki bugün ilk reglimi oldum.. oooh be dünya varmış, çok rahatladım. inşallah bundan sonra hormonlarım eski haline döner.
şimdilik öpüyorum herkesi, görüşürüz yine..

X