2009 haziran bebeklerinin resimleri

damadımmmmm maşallah benm yakışıklı damadıma kızımlada pek benziosunuz yahu tatlışlar sizi gamzeli ceneler

ben de bunlara diim bari gamzeli aşıklar die :)

maşallah semoşş koca adam olmuş cagatayyy
aynı sen babasını görmedim ama sana çok benziyoo
çokk yakışıklı nazarlardan koru yarabbim

hepinize çok tşk ederim kızlarr
aslında ben asyanın zayıf olmasını kafaya takmıyorum.zayıflıgı değil açmı tokmu o beni endişelendiriyodu.yani derdim emmemesi.emmediği için acaba açmı kalıyo.mamamı vereyim sütüm yetmiyomu ondan korkuyorum.evet asya kilolu bi bebek değil ama sağlıgı allahıma şükür iyi.
tabi bide etrafımda bebiş olmadıgı için kıyaslama yapamıyorm.daha öncesindede hiç bebeklere dikkat etmezdim.ama şimdi anne olunca pimpirik oldum.bide etrafdakiler bu bebe zayıf dedikce sinirlenir oldum.o yüzden resmini koymam iyi oldu en azından siz görüp içimi rahatlattınız....
hepinizi çok öpüyoruzzz...

ayy maşallah tostiklere yaa ne kadar tatlılar özgecim ısırmalık olmuş buuu yerim onu ben

arzucum senin kızında esmer güzeli olucak saçlarına bayıldım bende böle saçlı bebekleri seviyorum toplanacak nerdeyse benim kızımında saçı seyrek halbuki benimki gür bana çekmemiş babsınınkide gür teyzesine çekti galiba canım bebeğin gayet normal yani çok zayıf değil benim kızımda böle minyon tipli oluyo bazı bebekler hayatım takma kafana ama açmı tokmu diye düşünmektense yatarken biraz mama yapıp verebilirsin benimkide emmiyo ben mama veriyorum açmı tokmu diyede düşünmüyorum önceden çok mızmızdı şimdi iyi maşallah mamayı yedi ağlamasıda kesildi kilo almıda iyi

semoşş kız maşallah çağatay beye ne tatlı öle yerim onu maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın

her bebişe bi nazar boncuğu:nazar::nazar::nazar:

s5004877.jpg

oldumu bilmiyorum ama başka türlü yapılmıyo yaa bulamadım

hepsi birbirinden tatlı bunların, Çağatay pek yakışıklı annesi maşallah
Asya, Zehra fıstıklarada maşallah
Arzucum zayıf değil çok üzülme, çişini takip et, 5-6 kere yapıyorsa doyuyor demekmiş

10620153743614706569954.jpg

m127.jpg

benimde oğluşum burdaaa:))
bütün kankaları öpüyoruuzz..

Son düzenleme:

hıyarlı baba:))

dişimiz kaşınıo napalımmmm :)

hep sıfır kol giyiyor ve hala buram buram terliooo

babası fanatik gs li anne fb li babayı kırmayım nasılsa fb li olcam diip poz verdi babaya :)

poz verdi dudakları büzerek :)

Son düzenleme:
yakışıklı emirim maşallah gözleri mavi kaldı galiba

yerim ben cimcime defneyi ya maşallah.büyümüşte hıyar yermiş

nareen defne hala ayaklarını ağzına götürüyo muuu??
emir asyaklarının farkında bile değill:)) çok istiyorum bende ağzına götürsün:)
havvacım hala mavi gözler ama değişr sanırım..

defneye de ,emire de maşallah, tam sevmelik ve de yemelik olmuşlar, tosbaa, aslında istanbuldasınız belki görüşürüz bigün de severiz oğluşunu

evet ikisini birden sokuo inanır mısın hatta agzına girmeyince sinirlenio :))

saol havvacım ve müminecim hepimizinkine maşallahhhhh

hey maşşallah çatoya 41 keere pek datluu
saol havvacım huysuzum benim dadlu birazcıkkk

özgecim , arzucum çok tatlı kızlarınız, ayrıyetten çağatay da pek yakışıklı, maşallah hepsine
arzu canım hiç zayıf durmuyo bebişin sıkma canını, sadece tosbik değil o kadar, en azından ilerde kilo sorunu olmaz

saol mümine teysesiii evettt defnoşun peşindeyizz
damadımmmmm maşallah benm yakışıklı damadıma kızımlada pek benziosunuz yahu tatlışlar sizi gamzeli ceneler

ben de bunlara diim bari gamzeli aşıklar die :)

hehehe evet yaaaa bu kadar olmaz huyları bile benziyo bıcırıklarımınnnnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

maşallah semoşş koca adam olmuş cagatayyy
aynı sen babasını görmedim ama sana çok benziyoo
çokk yakışıklı nazarlardan koru yarabbim

binnurcum herkes bna benzetiyo çok da benziyo bebekliğimin aynısı erkek olanıııı

evet ikisini birden sokuo inanır mısın hatta agzına girmeyince sinirlenio :))

saol havvacım ve müminecim hepimizinkine maşallahhhhh

kızımıda bi özlemiştimmm ki sormaa çok güzel olmuşşş minnoşummmmmm ben ölürüm o ayaklaraaa

anam ben emirimin tontiş yanaklaını yiriimmmm maşallah sübhanallah tam tosbaakaydirigubbakcemile3

aylincim maşallah emire çok tatlı allah nazarlardan saklasın

narencim bu tam cimcime olmuş kız yerim onu ben maşallah ya çıtır bi kız olucak bu valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çağataya,defneye,emire,yarene ve ismini sayamadığım bütün bebeişlere kocaman maşallah çok tatlı hepsi :nazar:

X