2009 haziran bebeklerinin resimleri

buda benim miniş asyammmm

s5004877.jpg

oooooyyyyy minişim kocaman olmuşşşşkaydirigubbakcemile3
bunu nasıl düzeltcem yahuuu

Oyy maşallah Asyaya, nasıl güsel saçlar onlar öle. Walla özeniyorum benim ki keltoş yafu :) MAşallahhhh!
Binnurcum sağol tatlım, tospik işte bi tek tospikliği anasına çekmiş ikimizde yuvarlanıyorus nerdeyse :)

anammm saçlara bak maşallah
kız oyuncak bebek gibi bu bayılıyorum saçlı bebeklere
benimki kel saçı varda beyaz belli değil
özgecim seninkide biraz saçsız sanırım
haziran bebeklerinin hepsi çok tatlı ikinizin yavrusunuda kokluyarak öpüyorumm

özgecim maşallah elife..
öpüorum onuuu...

arzucum bi maşallah da asyaya saçlaraaaaa...
yağmurunda pek yokkk..çok sewiorum bende saçı bebektee..

bütün bebişlere maşallahhhhh:nazar:

tşk ederiz kızlarrr... saçlarımız baya bi uzun dogdu.sonradan da baya uzadı.yediği saça gidiyoooo.baya baya toplanıyoda ben acır diye toplamaya kıyamıyorumm

özgeci maşallah tosbiğine ...

arzucum kız bebeğin zayıf die üzülme çok şeker bi kızmışş
aynı zamanda hiç zayıf gibide değil maşallah çok sağlıklı görünüyorr...
saçlarınada bayıldım annesi.. maşallahhh
sana benziyorr :KK66:

yarın yeni resimlerimiz ekleriz.kart okuyucumuz babada kalmış.yeni halini bi görün bakalım.ayına göre normalmı kızımızzz...
etrafımda bebiş olmayı için bana zayıf geliyo kilosundan dolayı

özgeci maşallah tosbiğine ...

arzucum kız bebeğin zayıf die üzülme çok şeker bi kızmışş
aynı zamanda hiç zayıf gibide değil maşallah çok sağlıklı görünüyorr...
saçlarınada bayıldım annesi.. maşallahhh
sana benziyorr :KK66:

tşk ederim saadetcim.valla buraya eklemem ii oldu.en azından zayıfmı değilmi size göstermiş oluyorumm..
bütün haziran bebişleri çok güzel valla.yakıcaz ortalıgıı.bu ikizler burcu fena oluyo gerçektenn

tşk ederim saadetcim.valla buraya eklemem ii oldu.en azından zayıfmı değilmi size göstermiş oluyorumm..
bütün haziran bebişleri çok güzel valla.yakıcaz ortalıgıı.bu ikizler burcu fena oluyo gerçektenn

arzucum bebeğinin kilosu alt sınırdamı?*
neden bu kadar takıuosun takma cnm yaaa..hem gayet sağlıklı nenşeli gözüküo asyam..
sağlığı neşesi yerindemi boşwerrr,zaten eninde soonunda bişeyler yemeğe başladımı alıcaklar kiloyu..
sen bebeğinle ii vakit geçirmeye bak cnmmm herşey gönlünce olur inşallahh..:1hug:a.s.
bu arada biz yengeciz 27 haziran:asigim:

maşallah elif hanıma ve sana da özgecim

arzu tam dayaklıksın inan kızının nesi var gayet sağlıklı huzurlu bi bebğe benzio boşver artık takma kafaya kilosunu valla asya hanımın saçlar da tam fönlük ne güzel ya öle tütüt 41 kere maşallah

uykudan yeni uyansım uğraşma benle anneeeee
2820.jpg
[/url][/IMG]

annemin oyuncağı buuuu ne de lezzetlii
2835.jpg
[/url][/IMG]

bunu da az önce çekti annemmm terden su oldumda uyurkenn temiz oldum ohhh pek de sexiyimm
2862.jpg
[/url][/IMG]

maşallah tüm bebişlere çok güzeller allah analı babalı ,mutlu ,sağlıklı büyümelerini nasip eylesin

özgecim , arzucum çok tatlı kızlarınız, ayrıyetten çağatay da pek yakışıklı, maşallah hepsine
arzu canım hiç zayıf durmuyo bebişin sıkma canını, sadece tosbik değil o kadar, en azından ilerde kilo sorunu olmaz

X