Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anaam kız işi iyice ilerletmiş baksana dişlerini kaşımak için taa ayaklarını kullanıyo oda güzel oda yetmedi havuç işini gördü çok tatlı narencim mşallah kuzucuğa :)
canım ben defneyi tek basıma zor zaptediyorum hareketli çocuk cok gördüm ama inan bölesini görmedim dr nasıl kilo alıyor bu cocuk bu harekete helal olsun dedi inanır mısın
ayyy benim bıcırık gelinimmm yirim o minik ayakları bennn dünür bizimki de başladı yemeğe kızlar eğer sizde başlasın istiyosanız oyuncaklı çoraplardan giydirin çok işe yarıyomuş ben denemedim sağolsun fırsat kalmıyooo eşşek çok hareketli dünürrr bizimkiler anca uzasınlar bi de kıpraşsınlarrrr kilo alırlarsa bonus oluyo vallahiiii maşallah tim haziran bebişlerineee
benim canım torunum defne seni burda görüyorum seviyorum annenen seni yaratana kurban olsun sen canımsın canım yavrum defnem sen anneni teyzelerinin papucunu dama datırdın ama sana birazda gönül koydum cucugum defnen niye önce dede dedin ben ebe demeni beklerken ha kuzum defnen şünu bilki ben seni dedenden cokkkkkkkkkkkkkkk daha seviyorum yerim o ayaklarını gözümün nuru def nemmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah maşallah hepsi birbirinden şeker Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür kısmet etsin. Büyüdüler vallah ya kocaman oldular doğduydu doğacaktı derken hepimiz 4 ayı doldurduk.5'e 6 ' ya doğru ilerlllllllllllllliyoruz.