2009 haziran bebeklerinin resimleri

narenim ne tatlı ya bu böyle yaramaz şey nasılda sokmuş ayaklArıı agzına yerim seni ben:icecream:maşallah:nazar:

anaam kız işi iyice ilerletmiş baksana dişlerini kaşımak için taa ayaklarını kullanıyo oda güzel oda yetmedi havuç işini gördü çok tatlı narencim mşallah kuzucuğa :)

saolun fıstıklar ya sormayın bir aya yakındır ayaklar agzında nasıl yetişio anlamıyorum :)

canım ben defneyi tek basıma zor zaptediyorum hareketli çocuk cok gördüm ama inan bölesini görmedim dr nasıl kilo alıyor bu cocuk bu harekete helal olsun dedi inanır mısın

ayyy günler aylar geçiyor maşallah nasılda çok çabuk büyüyorlar Allah yavrularımızı esirgesin korusun hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...

teyzelerii buda benim küçük kusmuklu kuzumm :) :nazar:

1000920d.jpg

1000735p.jpg

1000934r.jpg

ayyy benim bıcırık gelinimmm yirim o minik ayakları bennn
dünür bizimki de başladı yemeğe
kızlar eğer sizde başlasın istiyosanız oyuncaklı çoraplardan giydirin çok işe yarıyomuş ben denemedim sağolsun fırsat kalmıyooo
eşşek çok hareketli
dünürrr bizimkiler anca uzasınlar bi de kıpraşsınlarrrr kilo alırlarsa bonus oluyo vallahiiii
maşallah tim haziran bebişlerineee:nazar:

benim canım torunum defne seni burda görüyorum seviyorum annenen seni yaratana kurban olsun sen canımsın canım yavrum defnem sen anneni teyzelerinin papucunu dama datırdın ama sana birazda gönül koydum cucugum defnen niye önce dede dedin ben ebe demeni beklerken ha kuzum defnen şünu bilki ben seni dedenden cokkkkkkkkkkkkkkk daha seviyorum yerim o ayaklarını gözümün nuru def nemmmmmmmmmmmmmmmmm

yerim ben bu havuclu anayıııııııııııııııııııı yavrummmmmmmmmmm defnemmmmmm cok tatlısın sen annenesinin bal petegi

anane demek zor geldi herhalde annecim :)

saol canım annem benm büyümüş dimi ufacıktı sıpa

saol semacım öle kız hareketli bizim sıpalar :)

havuç hıyar ayak el ne bulsa kemirio yazık cıkamadı gitti

mşallahhh yeni eklenen bebişlere :)
naren defneyede maşallahhh nasılda yiyor minik ayaklarını :)

maşallah maşallah hepsi birbirinden şeker Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür kısmet etsin.
Büyüdüler vallah ya kocaman oldular doğduydu doğacaktı derken hepimiz 4 ayı doldurduk.5'e 6 ' ya doğru ilerlllllllllllllliyoruz.

X