2009 haziran bebeklerinin resimleri

evet bitanem büyüdü baya kız emeklemeyede çalışıyo tel sarar oyunu yapıyo şarkılarda ellerini oynatıyo kafasını sallıyo alkış yapıyo bay bay yapıyo gel gel yapıyo geh geh diyo maşallah kuzuma hemen kapıyo herşeyş akılllı bıdığım benim iroşumun resimleri nerde cnm eklede görelim bizde bee:dance:

oy maşallah nisaya
iremde aynılarını yapıyorr el çırpma gel geller
artık emeklemek istemiyor yürüycek ama ne zmnn bakalım :emir_bebek:
bi cadılaştı ki sorma :ecrin_bebek: :nazar:

oy maşallah nisaya
iremde aynılarını yapıyorr el çırpma gel geller
artık emeklemek istemiyor yürüycek ama ne zmnn bakalım :emir_bebek:
bi cadılaştı ki sorma :ecrin_bebek: :nazar:
aynenn kız nisada emeklemek istemiyo istese gidicek tutunup kalkıyo böle tutunurak gidicek hep yürümek istiyo bakalım kız yalandan nasıl ağlıyo bişi istesin vermeyeyim kıyamet kopuyo ama bende hiç oralı olmayınca susuyo iroşumda kocamannn hanım olmuş yaa yerim onun popişini benn opuyorumnanaktan

hülyacım nasıl yüklüyorduk yine sayfayı kaybettim:)
bana bir link atta asyanın resimlerinide ekleyeyim topiği şenlendirelim.zemuszemus
işe başlayınca vaktim bilgisayar başında geçiyo.canım sıkıldı.ugraşcak şey arıyorumkaydirigubbakcemile3

2hafta önce piknikde çekilmiş resmimiz.
107up1e.jpg
[/IMG]

tşkler hülyacım.
fırsat bulunca yine yüklerimm..
yeni resim çekilemedik.makinemiz amcamızda kaldı.en kısa zamanda yeni resimlerle gelirizzzzz

oyyy maşallah ana kız pek güzelsiniz cnm bayıldım valla asyamızada maşallah büyümüş fındıkopuyorumnanaktan

facedende yazdım ama burdan da yazmasam olmazzz :)))
çok güzelsiniz ve tatlııııııııı

:nazar: :nazar::nazar::nazar:

waoso7.jpg

burda yaramazlık yapıyo kızım nasılda gülüyo cadımzemuszemus
ruqqmd.jpg

öle dalmışız bakıyoruz bi yere zemuszemus

öle valla emelcim büyüdüler yaramazlığada başladılar emekliyolar yürüyolar zaman çok çabuk geçti

X