2009 haziran bebeklerinin resimleri

çok tatlı canım maşallah...
teşşekkür ederiz teyzesi
ooooo koca kız olmuş ayşe bu gelinlik kız olmuş nerdeyse yerim onun boncuk gözlerini maşallah allah nazarlardan saklasın
sırnaşık şey demiiii amin canımmm
ayşecim sende klonlamışın gercekten aynı sen maşallah cok tatlı yaaa
bi masallahta gözlerinee
sırnaşık şey:sm_cool:çok mutlu oldum teşşekkür ederim canımmmm

ay yerım ben onu ne tatlı ya maşşallahhhhhhh ..oturabılıomu..benmkı daha beceremıoopuyorumnanaktan

aylincim maşallah kuzuna yaa çok yakışıklı olmuş bu :)

semracım maşallah oğluşuna çok tatlı :)

nilaycım ne güzel bi foto öle o çok tatlı ya maşallah

ayşecim maşallah ya ceyline boncuk boncuk gözleriylede nasıl bakıyo öle koca kız olmuş valla artık sana yardımda eder bu kaydirigubbakcemile3

aylincim maşallah kuzuna yaa çok yakışıklı olmuş bu :)

semracım maşallah oğluşuna çok tatlı :)

nilaycım ne güzel bi foto öle o çok tatlı ya maşallah

ayşecim maşallah ya ceyline boncuk boncuk gözleriylede nasıl bakıyo öle koca kız olmuş valla artık sana yardımda eder bu kaydirigubbakcemile3
evet canım yardım ediyo etmez mikafamçokkarıştı

Bebislerimize kirkbir kere masallah,hepsi birbirinden tatli.ne zaman dogacaklar derken dogdular da büyüdüler bile degil mi.
Bende oglusumun resmini eklemek istiyorum ama bakalim becerebilecek miyim

Eklentiler

• $yusuf alkan.jpg
    $yusuf alkan.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 43
Ya arkadaslar ben mesajimin sonuna görüntü olarak eklemek istiyorum resimi eklenti olarak degil,nasil yapiliyor ki???

yusufalkan.jpg

buda yusuf alkanımız maşallah annesi çok tatlı ben senin yerine koydum resmi linkide verdim bak istersen orda nasıl resim koyulacağını gösteriyo bundan sonra sen koyarsın artık

nilaycım tosuncuguna maşallah
yusufun saclar gözler yakıo maşallah
nazar değmein bebişelrime

oyyy maşallah tospike ve güzel annişine.ikinizde ayrı güzelsiniz canım.yalnız kızın pek sana benzemiyo sankimmm:kedi:

X