günaydın herkese..
gene uykusuzuz..dün aşılarımız olduk.2 tanesini dün olduk.1 tanesini haftaya olucaz.doktorumuz aşıyı reçete etmeyi unuttu.bizde almadan gittik tabi.2 bacaktan olanı yaptılar.koldan olan haftaya.rota aşısını bizim doktorumuz önermemişti.ondan bu ay o yok bizde.güç bela 7 kg olmuşuz
mızmızlık,iştahsızlık ve uykusuzluk bizdede diz boyu.gündüzleri 40 dk bile uyumuyr artık alya.bu gece 4 de uyandı.bidaha yatmadı.
tracy hogg yatır kaldır metoduna bugün akşam başlıyoruz.çook zor olucak biliyorum((ama yapıcak bişe yok.biz uyumadığımız önemli değil kendide uyumuyor
geçmiş olsun canım kıyamam bol taze meyve suyu içir geçirmez ama daha hafif atlatmanızı saglar ha birde ılık su ver bol bol ıhlamur iyi ama içine birde elma kabugu ayva falan atıp kaynap belki içer öyle hem meyve çayıda cok ii gelirtşkler filiz a.s.
İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
günaydın herkese..
gene uykusuzuz..dün aşılarımız olduk.2 tanesini dün olduk.1 tanesini haftaya olucaz.doktorumuz aşıyı reçete etmeyi unuttu.bizde almadan gittik tabi.2 bacaktan olanı yaptılar.koldan olan haftaya.rota aşısını bizim doktorumuz önermemişti.ondan bu ay o yok bizde.güç bela 7 kg olmuşuz
mızmızlık,iştahsızlık ve uykusuzluk bizdede diz boyu.gündüzleri 40 dk bile uyumuyr artık alya.bu gece 4 de uyandı.bidaha yatmadı.
tracy hogg yatır kaldır metoduna bugün akşam başlıyoruz.çook zor olucak biliyorum((ama yapıcak bişe yok.biz uyumadığımız önemli değil kendide uyumuyor
Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah
7 ay bir haftalık yazıo altta emel tickrında
sağol canım bugun iyiyiz çok şükür:)) aslında bugun de tetanoz vardı ama sağlı ocağını aradım dedım ateşi çıktı falan haftaya getırın sarsmayalım tekrar dedi.p.tesi gidicem artık aşıya.iyi geceler kızlar zeynep yeni uyudu.mahvetti yine beni bugün.mızıldanma,iştahsızlık uyumama hepsi vardı.neyseki uyudu işallah uyanmaz hem kendi hem bizi dinlendirir.buz gibi bir cola aldım elime içiyorum şimdi.gecenin bu satinde içilmez ama napyım hararetimi alsın
gülincim geçmiş olsun derine umarım ateşi düşmüştür
bende artık kan damlası kullanmıyorum dr bu ay kan testi yaptı kansızlığımız yokmuş gerek yok dedi
hepinize iyi uykular sabahın ilk annesine günaydın umarım ben olmam
ı bılgım yok ama geçmiş olsun canım ireme.tşkler filiz a.s.
İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
sorma yasemincim ya dün ası olduk 6 ay asısı ve cok huysuz dünden beri ayagımda sallıyorum artık beni bırakmıo aglıo hemen
bir de tükürmeyi öğrendi sorma habire tükürüo agzında gır gır
of huysuzlanır ben ne çektım 2 gun( tukuruk bızde de var balon yapıp guluyo:)
emelcim benim kzıda 68 cm ben kısa gibime geliyor.. anlamaıyorum.. baada uzun bende fena sayılmam.. kilomuzda 8350 gr maşhh..Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah