2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese..
gene uykusuzuz..dün aşılarımız olduk.2 tanesini dün olduk.1 tanesini haftaya olucaz.doktorumuz aşıyı reçete etmeyi unuttu.bizde almadan gittik tabi.2 bacaktan olanı yaptılar.koldan olan haftaya.rota aşısını bizim doktorumuz önermemişti.ondan bu ay o yok bizde.güç bela 7 kg olmuşuz
mızmızlık,iştahsızlık ve uykusuzluk bizdede diz boyu.gündüzleri 40 dk bile uyumuyr artık alya.bu gece 4 de uyandı.bidaha yatmadı.
tracy hogg yatır kaldır metoduna bugün akşam başlıyoruz.çook zor olucak biliyorum((ama yapıcak bişe yok.biz uyumadığımız önemli değil kendide uyumuyor

Aşının sıkıntısı olur bir kaç gün , geçmiş olsun canım..
kızlar bugün benim dünürümündoğumgünüymüş, burdanda yazayım bari
ıyiki doğdun Havvacım :enbuyukkk: biraz sonra ararım, belki zeynep uyuyordur

canım metodu çok merak ettim nasıl
aşılarda bi problem olmadı demi ateş falan aman olmasın
bizede rota aşısı hakkında hiç bilgi vermedi olmadık 1. yi de siz oldunuz mu biri

tşkler filiz a.s.

İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
geçmiş olsun canım kıyamam bol taze meyve suyu içir geçirmez ama daha hafif atlatmanızı saglar ha birde ılık su ver bol bol ıhlamur iyi ama içine birde elma kabugu ayva falan atıp kaynap belki içer öyle hem meyve çayıda cok ii gelir

offf canım ya 6 ay aşıları zor neyseki ben ailemin yanndayken yaptırdım 2 gün ateşlendi mızmızlandı.inşallah metot işe yarar uyuyup büyümeleri lazım
günaydın herkese her zaman ki gibi erkenciydik bu günde
sabah erken kalkıyor benim uykumu dagıtıp o tekrar uyuyor
tabi bende uyku kalmıyor 3 gündür çıglık atıyor sesi çatlıyor çıglık atıcam diye tatlım benim ya
cok sevimli oluyor tenormu olucak ne ses açma denemeleri yapıyor:roflol:

Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah

Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah

Canım nasıl 8. ayda oluyorsun haziranda doğmadımı senin bebiş :bbo:
Bzimkinin boyuda 67 cm ama biz 6,5 aylığız.

sorma yasemincim ya dün ası olduk 6 ay asısı ve cok huysuz dünden beri ayagımda sallıyorum artık beni bırakmıo aglıo hemen
bir de tükürmeyi öğrendi sorma habire tükürüo agzında gır gır

bizde 8100gr 71 cmiz 43 cm de baş canım bebişlerimizin kilosu aynıymış desene :)

günaydın kızlar emelcim nisada 70 cm 7 kilo çok orantılı dedi sağlık ocağındakş ebemiz uzun olucak dedi ama bende babada kısa değiliz
ayy kızlar show tv yi izliyorum herşey dahili bi bebek doğumunu gösteriyolar 16 yıl sonra bebeklerine kucağına alıcaklar sezeryanla aldılar bebişi aklıma kendi doğumum geliyo ne heyecanlıydım onlar ağlıyo ben ağlıyorum lohusaykende böleydim ama bi ara geçmişti gene başladı herşeye ağlıyorum öff ya :)

sağol canım bugun iyiyiz çok şükür:)) aslında bugun de tetanoz vardı ama sağlı ocağını aradım dedım ateşi çıktı falan haftaya getırın sarsmayalım tekrar dedi.p.tesi gidicem artık aşıya.

tşkler filiz a.s.

İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
ı bılgım yok ama geçmiş olsun canım ireme.

bizimkinde ateş olmadı gülin canım seninkinde niye olduki anlamadım hatta bi aşısı haftaya 3 tane birden vurnayalım dedi hemşire abla bi agızdan polio 2 de bacak ama aşı ateş yapmaz bunlar iyileştirilmişl aşı dedi huysuzluğu cok oldu benmkinin de
ya alt dudagını emmiomu bayılıyorum bebeklerin o haline kızım bu aralar cok yapıo yiyesim gelio

her bebeğin farklı oluyo demekki ,bizimde çok zor geçti aşı günleri
22 mayıs doğumlu benim oğlum, 7ay 1 haftalık yani 8.ayın içindeyiz
tükürük benimkide yapıyor , yaramazım ya, özledim bak şimdi gene

alıntı yapmayı beceremediğimden böle yazıyorum kusura bakmayın arkadaşlar..
6 ay aşımızı dün sabah olduk.1-2 gün ateşimizin olabileceğini söyledi dr.ama 3ncü günden sonra olanlar aşıyla ilgili değil dedi.akşam 5 gibi hafif çıktı ateşimiz.calpol verdim.gecede 1 gibi tekrar verdim.sabah iyiydi.biraz önce hafif başladı gene ateş.
bize rota virüs aşısını yaptırmayı önermedi dr.ev içinde izole yaşıyor çocuklar gerek yok dedi hem parasına yazık dedi.biz naptık.yaptırmadıkya üstüne 1 ay geçmeden rota enfeksiyonu olduk.Allah'a şükür hafif geçirdik ama.su gibi ishal,öncesinde başlayan kusma,hafif halsizlik.yapıcak bişe yok demiştş ozaman .sıvı çok kaybederse hastanede serum veririz demişti.şükür gerek kalmadı onlara.

yatır kaldır metodu için tracy hogg'un kitabını aldım okumaya başladım yavaştan.eşim uygulayacağı için onun okuması gerekiyo tabi.çünkü beni uyku probu olarak görüyor.hafif uykudan derin uykuya geçerken uyanıyor ki bu en iyi ihtimalle 40 dk.sonra başlıyor ağlamaya ve memeyi almadan uyumuyor.meme onun için uykuyla özdeşleşmiş durumda.işte amaç bunu kırmak ve onu kendi kendine uyuyabilir hale getirmek.
kısaca önce uyku öncesi rutinlerini yapıyoruz.bizde loş ışıkta haifi dans,pencereden bakma,emme ve uyumazsa ayakta sallama şeklindeydi.bunun ilk 2 sini yapıp emzirip yatağına koyucaz.ilk gün özellikle 2 gün direnç göstercek ağlıcak.ama hep yanında olup ağlayınca kucağımıza alıp sakinleştirip yatırcaz taki kendisi uyuyana kadar.bu ilk seferde 1 saatlik uğraş gerektirebiliyor.ama sonradan gece uyanış sayıları azalıyor.birçok blog okudum yazı takip ettim.
keşke baştan beri düzenli uykusu olsa.bazen bencillikmi ediyoum memede uyusun işe diyorum ama sürekli kalkıyor ve kendide uyuymuyor.gelişimi bozulcak diye korkuyorum...

kızlr sizin bebişler oturuyor mu ben artık defneyi oturtuyorum tek başına :) oda yatmayı sevmio artık :))

selam kzılar.. herkese iyibir gün diliyorum.. geçmişe bakamdım.. sadetçim geçmiş olsun yukarda okudum girp olmuş iremcik nane limon kaynat istersen canım.. benim kızada ben öyle yapmıştım.. birara oda hast olcak gibiydi.. iyi geliyor.. içinede pekmez koyabilirsin..
narencim ben 1-2 aydır oturutoyrum bıdıkı.. şimd desteksiz oturuyor maşhh..

yasemin zeynep bende izliyorum.evyt baya yanlışlar yapıyormuşuz.. çocuğu kndi haline baırkamlı.. biz isiyoruzki hemen herşeyi yesinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…