2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..... umarım herkes ıyıdır ızmırde hava cok guzel sımdı oglusumu alıcam bı cıkıcam hava alsın :)

Canım nasıl 8. ayda oluyorsun haziranda doğmadımı senin bebiş :bbo:
Bzimkinin boyuda 67 cm ama biz 6,5 aylığız.

canım yani 7 aybitti 8den gün aldık benimk geceleri uyumuyo gündüzleri uyuyo hatta artık sürekli uymamazlıktan evi su bastı gece duyuyorum amasu sesi kalkacak demanım yok sabaha yakın bi kalktımki he uyumadım mutfaga giitin ne göreyin yerler su hep bak zilll uyuyo yine

Saadetçim onlinesin naber?
senin tarifin büskiviyi yaptım çok teşekkürler, ama sert oldu biraz erimedi sütte, bende çektim rondodan un gibi kaşık kaşık koyuyoruz, içine cevizde karıştırdım mis gibi oldu
un olarak tam buğday unu kullandım, daha faydalı olsun diye..

slm kızlar biz sabah hebatit ve rota aşımızı olduk ceylin hanım 9 kilo 200 gr olmuş maşallah kuzuma boyuda 72 cm
bugün misafirlerim gelicek koşturup duruyorummm

evet sadecim öyle olması lazım rota aşısının da bazı yerlerde 3 doz oluyomuş

aa bak ben hiç duymadım hülyacım 3 doz diyee
hiç birbirini tutmuyor yaa :)

roto aşısı 2 ve 4 aylarda değil mi??
bz çoktan olduk çocuk felcini kastedosun sanırım [/QUOTE]

3. dozunu olduk canım

maşallah ceyline canım geçmiş olsun

bebişe maşallah
ayrıca tatlım kolay gelsin
teşekkür ederim kızlar..
çıktıktan sonra kızımın amcasını aradık bilgilendirdik amcası çoçuk dr.uzemuszemus
anne sütüne devam, kahvaltı çorba yogurt hergün olmamak kaydıyla muhallebi vermemi söyledi kilosu iyi olduğu ve anne sütü aldığı için sadece d vit ve kan damlası ver dedi...

ya şu ek gıda işini sıraya koymaktan bi hal oluyorumm hangisini yedircem hangi ara anne süt vercem,çorba,sebze püresi.yoğurt,kahvaltı,meyve püresi
dün milupadanda paket geldii

canım ya benimki kan damlasını içmedi vermiyom ondan vitamin veriyom şimdi sadece minadeks veriyom

saadetcim ben sabah kalvaltı sonra emziriyorum ikindi vakti yoğurt veriyorum sonrasında emiyo akşam çorba sonrasın da emiyo meyve suyunu yada püresini karın doyuracak kadar vermiyorum zaten gece de emio istisnasız 3 kere kalkıyo hep aynı saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…