canım ya benimki kan damlasını içmedi vermiyom ondan vitamin veriyom şimdi sadece minadeks veriyom
amin canım inş.Saadetçim bursaya gelin, bursamız çok güzel :)
Ceyline geçmiş olsun, ateşsiz atlatırsınız inşallah
Saadetçim bursaya gelin, bursamız çok güzel :)
Ceyline geçmiş olsun, ateşsiz atlatırsınız inşallah
yok canım vermiyorum zaten çorbayı çok sulu yapmıyorum benteşekkür ederim ayşecimm
o zmn çorba verdn mi sebze püresi vermiosunnn değil mi?
bende unutuyorum bazen damlalarını, multitabsla ferro sanol kullanıyoruz bizde
nazcım gece muhallebisini nasıl yapıyorsun?
ben 8 tahıllı veriyorum gece
ya şu ek gıda işini sıraya koymaktan bi hal oluyorumm hangisini yedircem hangi ara anne süt vercem,çorba,sebze püresi.yoğurt,kahvaltı,meyve püresi
dün milupadanda paket geldii
tşkler filiz a.s.
İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
Aşının sıkıntısı olur bir kaç gün , geçmiş olsun canım..
kızlar bugün benim dünürümündoğumgünüymüş, burdanda yazayım bari
İyiki doğdun Havvacım :enbuyukkk: biraz sonra ararım, belki zeynep uyuyordur
Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah
kızlr sizin bebişler oturuyor mu ben artık defneyi oturtuyorum tek başına :) oda yatmayı sevmio artık :))
slm kızlar biz sabah hebatit ve rota aşımızı olduk ceylin hanım 9 kilo 200 gr olmuş maşallah kuzuma boyuda 72 cm
bugün misafirlerim gelicek koşturup duruyorummm
bende unutuyorum bazen damlalarını, multitabsla ferro sanol kullanıyoruz bizde
nazcım gece muhallebisini nasıl yapıyorsun?
ben 8 tahıllı veriyorum gece
ay kıyamam boncuk gözlüme.işallah ilerlemeden atlatırsınız canım
canım dünürüm ama benim dogum günüm 1 ocak olsun şimdiden teşekkür ediyorum canım benim
maşallah damadıma neresi kısaymış sende annesi. maşallahı var
bende oturtuyorum nazcım desdeksiz yıkılmadan çok güzel oturuyor.yatırınca çok ağlıyo oturtuyoruz susuyor.
maşallah ceyline.uzun olcak bu kız annesi.
bende arada unutuyorum canım damlalarını zeynep ferro sanol sevmedi bizde ferrum aldık arada damlatıyoruz.dr kan tahlili normal dedi çok gerek yok arada damlat dedi.
bizimde 15 tatilde burdaki kadınlar zeynebe bebek görme günü yapcaklarmış 60-70 kişi var günde para toplanıp altın takıcaklarmış zeynebe.bende bebek şekeri yapmamıştım doğduğunda internetten malzemelerini sipariş verdimbugün gelicek güne kadar kendim yapıcam orda dağıtırım.ben bu kadar kadına ikram olarak ne yapıcam bilmiyorum laelaelaelaelae